QUOTE(Apuokas @ 2012 08 14, 23:19)
Na Smalsutė jau atsakė
Juk domitės klasika ir provansu, vadinas mamos pastangos ne perniek
Šiaip aš kalbėjau apie pagrindines kambario spalvas ir didžiuosius baldus. O rėmeliai, statulėlės, gėlės- kaip tik šaunu kai mažoji ieško geresnių sprendimų nei pasiūlė mama

Šiaip aš kalbėjau apie pagrindines kambario spalvas ir didžiuosius baldus. O rėmeliai, statulėlės, gėlės- kaip tik šaunu kai mažoji ieško geresnių sprendimų nei pasiūlė mama

Tai tik svaruoles, darbstuoles, tvarkinguoles gali klasika dometis?
Man simtas metu buvo iki jos, kol nepagyvenau Amerikoj. O plakatus kabinau kadaise ir mazoji gales kabintis, isaugs is to.
QUOTE(lairam @ 2012 08 14, 23:23)
Tik man kažkaip nesitiki, kad patys vaikai idealiai išdėlioja visus žaislus į vietas be mamų pagalbos
. O aš tiesiog norėjau parodyti, kaip atrodo pasižaidimai su vaikais, kol mama dar neįvedė savo vakarinės tvarkos 

Nuo mazu dienu padedavau visada tvarkyt kambari, deti viska i vietas, tiesiog ikaliau tai, o dabar pati susitvarko, aisku ne kaip kad as tvarkyciau, bet mano akimis dziaugiuosi kaip ismoko visgi.
Virtuvej turim viena dideli stalciu, kur dedam spalvinimo knygutes, sasiuvinius, piestukus, flomasterius, akvarele, zirkles, klijus, tai per laika susivelia i kruva viskas, tada ji ateina, sako, mamyte, padek man viska atskirt, sudeliot i kruveles, cia spalvinimo knygeles, cia uzduociu knygeles, cia piesimo sasiuviniai, nes nieko neberandu. Tiesiog taip mokinu, paciai bus patogiau ieskot kazko

Ir kad jau apie stalcius, tai musu puodeliai yra stalciuje virtuvej, ziauriai patogu, stalcius plaaaaatus, vienoj pusej irankiai, kitoj puodeliai.
Ir vienas stalcius vaiku indams, labai patogu kai gali patys pasiimti