Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(daffni @ 2012 06 27, 23:59)
Ok, jei i zvalgyba tai i zvalgyba drinks_cheers.gif
bet is principo butum uz tai, kad deti sonuose placias juostas ir jokiu ten kvarbatku  neaiskiu ir pan rolleyes.gif 
nu is tikro as ju ir nenoriu:))
o del tu geletu reikalu g.gif  grazu man tie geleti audiniai, bet kazkaip kuo toliau tuo labiau matau, kas grazu paveiksliuke ir tenai dera, nebutinai grazu bus pas manesmile.gif) nors ir atrodo "o kodel gi ne" rolleyes.gif

dabar pagalvojau: kad su uzuolaidom manes lauks panasus kelias kaip su tapetais:)))) ten gi irgi nuo sandersono roziu pradejau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Faktas, kaip blynas smile.gif, bet is paveiksliuku galima pasimokyti, juos paanalizuoti mirksiukas.gif
Ziurek, ir is tavo idetos namuciu nuotraukos aiskiai pasimate kas nelabai gerai mirksiukas.gif
Fotografuoti ir paziureti is toliau/is sono, yra sveika, nepaisant kokio grozio ir brangumo ar firmos audini turetum panoseje.
Kartais paprastas pigus lietuviskas linas "nunesa" auksu siuvineta sari - viskas priklauso kur ir kaip jis tinka mirksiukas.gif

Su audinio paieskomis orientuokis i tai, kokie tapetai tau netiko/atkrito/mes isbrokijome ir katrie buvo arciau tiesos savo spalvomis ir rastais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 27 birželio 2012 - 23:13
QUOTE(mamagabi @ 2012 06 27, 17:37)
As asmeniskai jokiu dekoru nedeciau, viska dazyciau ta pacia sienu spalva, paliekant tik balta sija (gal ji kambaryje ne viena?), o uzuolaidas kabinciau ant normalaus klasikinio karnyzo, sulig to bordiuro/kampo virsumi.
Pridedu paveiksliuka:
user posted image

kad jau susikaupiau zodziui, ta proga paantrinsiu, kad man siame interjere (tarp sienu ir apstatymo) gerokai truksta bendro rysio.
Mano nuomone, apvadu esamu atveju reiketu. Bet tik ant sienu ir sienu spalvos. Geresnis variantas butu iki pat lubu smailumo viska dazyti sienu spalva, o jei ta balta sija dar butu tamsiai ruda, gautusi grynu gryniausia klasika.
Net jei ir lubine dalis butu balta kaip dabar (su apvadais ar be apvadu), man vistiek ta balta lubu sija labiausiai nepatinka, geriau jau ruda. Tada ir virsutineje kambario dalyje atsirastu "svorio", o dabar viskas sukoncentruota tik apacioje.

QUOTE(daffni @ 2012 06 27, 22:59)
Jei kils kokiu super minciu, prasom dalintis visoms!!

mielai dalinames 4u.gif .
Si karta gal labiau filosofiskai, nei konkreciai.
Pasakysiu tiesiai. Iki siol man tavo sodyba dvelke daugiau maziau prabanga, bent jau virsutinis aukstas tai tikrai. Apacioje, vos tik uzmetus zvilgsni, padvelke jau kaimu.
Isvada - laikykis pasirinktos krypties. Jei labiau megsti prabanga, nenukrypk nuo jos. Jei kaimiska stiliu - gali tada buti ir margos staltieses, ir geletos uzuolaidos ax.gif .
Su tapetais buvo lygiai tas pats principas - nuo pievu geliu perejai prie klasikiniu romantisku rastu ir supratai, kad tai yra butent tai, ko tau reikia.
Man asmeniskai pas tave labai patiktu vienspalviai lygus audiniai ar vienspalviai rastuoto audimo su kutais, neriniais ir kitokiais pagrazinimais siuviniai (uzuolaidos, staltieses, lovatieses). O ryskesniu smulkiu interjero akcentu, vazoneliu ar vazu su margomis pievu ar darzelio puokstemis pilnai uztektu jaukumui sukurti.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 06 28, 10:05)
Apacioje, vos tik uzmetus zvilgsni, padvelke jau kaimu.
Isvada - laikykis pasirinktos krypties. Jei labiau megsti prabanga, nenukrypk nuo jos. Jei kaimiska stiliu - gali tada buti ir margos staltieses, ir geletos uzuolaidos  ax.gif .

Kaip ten sako, gali nuvezt kaimieti i miesta, bet vis tiek kaimo neatimsi is jo.. (cia tik prasau neisizeiskit jei kas kaime gyvenat 4u.gif , pati ten bunu daug:)
Vienu zodziu vis pramusa ta "zagres prigimtis".
is tikro cia juokauju:)

Manau del tu rastu, geliu ir pan- jus teisios, sugadins man visa mano puoseleta reikala. (del staltiesiu margumo- tai cia pas mane jos "darbinis " variantas, kol stalo neapsaugosiu, tol as jas per diena keiciu kiekvienam valgymui (turiu jau gal 6:)
Na ramiai apmastysiu, tada kai turesiu galimybe eisiu po salonus ir tempsiuos:) ir tarsimes:)
Viskas, vaziuoju kaiman!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 28 birželio 2012 - 14:56
QUOTE(Barboraaa @ 2012 06 27, 19:38)
vistiek labai ,labai  puikus šviestuvas. Ekoliumene išsirinkau,
http://www.ekoliumen...5ng-malaga-1020

(man atrodo kad ir tau patiktų)
apžiūrėsiu tikrovėj ir matysiu ar pirkti,apie valgomaji kalbu,bet ką tuomet virtuvėj g.gif patalpos viena prieš kitą,o ten du virš stalo turi būt.

http://www.ekoliumen...ikiniai/1/-1674

šitas ir gražus,bet man per lengvas

Searchlight šviestuvais (pirma nuotrauka) prekiauja ir Ardena. Kai aš pirkau, pas juos buvo pigiau nei Ekoliumene. Pasidomėkit, kaip dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2012 07 02, 11:32)
Searchlight šviestuvais (pirma nuotrauka) prekiauja ir Ardena. Kai aš pirkau, pas juos buvo pigiau nei Ekoliumene. Pasidomėkit, kaip dabar  mirksiukas.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 06 25, 09:53)
4u.gif
klausimėlis, paruošė sienas dažams,nudažėm Sadolino dažais,spalvos nė per kur nepanašios??? Ką daryt??? Supanikavau unsure.gif Mąžąjai dukrai, vienai sienai rinkau žalsvai gelsvą,(jūros puta) net nepanašu,pagal paveikslėlį, gavosi rimta tamsi tokia,atrodo,kad siena išlindo į vidurį kambario doh.gif Kitur vėl nesutampa,net ne vienu tonu, kviestis atstovus ar ką?
Tapetų noriu,bet mūsų kaime, doh.gif

Mes namui spalva rinkom, tai gal 16 bankiuku po 1 ltr pirko, dazem ant tos sienos, kur bus, oi doh.gif , visai spalvos kitokios, tai kokias 2 dienas lakstem i parduotuve maisyt nauju, ir nauju...
Issirinko MB, man jau galva nuo tu atsopalviu susisuko, ai, man gerai... jis ir kaip dazyt galutini zodi tare, man priimtina, gerai, negaliu sakyt, kad super, bet tinka man, nepykit nuotraukos fasado neikelsiu, nes zinau, kad busiu ispeikta,isdeta i suns dienas, o man to nereikia dabar... svarbu man gerai mirksiukas.gif

Cia pirma diena buvo, po to bruksniu vis daugejo, daugejo... biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2012 07 02, 15:56)
Mes namui spalva rinkom, tai gal 16 bankiuku po 1 ltr pirko, dazem ant tos sienos, kur bus, oi doh.gif , visai spalvos kitokios, tai kokias 2 dienas lakstem i parduotuve maisyt nauju, ir nauju...
Issirinko MB, man jau galva nuo tu atsopalviu susisuko, ai, man gerai... jis ir kaip dazyt galutini zodi tare, man priimtina, gerai, negaliu sakyt, kad super, bet tinka man, nepykit nuotraukos fasado neikelsiu, nes zinau, kad busiu ispeikta,isdeta i suns dienas,  o man to nereikia dabar... svarbu man gerai  mirksiukas.gif

Cia pirma diena buvo, po to bruksniu vis daugejo, daugejo... biggrin.gif

Tai kuris nr. finale? bigsmile.gif
Po tiek konsultacijų sm, pakuždėkit tautai savo vyro sprendimą bent bigsmile.gif
Išdažėt jau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 07 02, 16:43)
Tai kuris nr. finale?  bigsmile.gif
pakuždėkit tautai savo vyro sprendimą bent bigsmile.gif
Išdažėt jau? ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nudaze kol kas tik viena puse, kuri i gatve bus, turi vakarini saulelydzio apsvietima. Naudojomes visu jusu patarimais, nuotraukomis,pastebejimais ir Mamagabi varianto dalis tiko, ir dalis MB, ir siaip is nuotrauku jusu detu. Na, man, tai modernus jis vis tiek atrodo, nes nereikia noret is modernaus statinio (visa reikala mums gadina nevienodo dydzio, ir nevienodame lygyje esantys langai) visiska klasika padaryt, juolab su ribotu biudzetu... Ateity ziuresim, langiniu kol kas nebus.

Del apvadu apie langus dar i Ambre kreipsiuos, vis neuzsuku paziuret...

MB derino 2 spalvas, nisas daze tamsiau, visa kita sviesiau: isrinko 1 spalva ir antros nuotraukos 3 tokias nei pilka, nei ruda, nei zalia. Curry 85 ir curry 40 ar 45
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 02 liepos 2012 - 15:24
QUOTE(delle @ 2012 06 27, 12:00)
Sveikos merginos, vis įlendu paskaitinėju po jūsų namučius  4u.gif .
Reikalinga jūsų pagalba, gal kas žinote kaip reikia taisiklingai klijuoti gipso dekorus. Pas mus šlaitinės lubos, aš sakau reikia dėti ant lubų (jei taip jas galima pavadinti), o vyras sako ant sienos, tipo jam ant lubų kaip karste atrodo. O man kažkaip virš durų mažai vietos  ir užuolaidos kai užsidės kažkaip suspaustai atrodytu. tai galvoju, kad užuolaidos turėtu būti po dekorais, o neuždegti juos, kaip jūs galvojate, padėkite apsispręsti.

Čia mūsų kambarys

user posted image

Atsiprasau, prirasysiu daug klausimu, nes kartais gali but taip, kad jus jau viska susipirke, suplanave, o mes cia jus visai is veziu ismusim...
Kadangi viskas kaip ir padaryta 4u.gif , nieko nebekeisite? Jums grazu? Ar kazko dar truksta? Jei planuojate apvadus, itariu, kazko Jums dar norisi? Ar juos detumete tik del klasikos? Ar jus juos susipirke ? Gal vietoje apvadu geriau ta balki tamsiai nudazyt g.gif Ir jau tada nieko nebereiks.... Nes, kaip atrodo is nuotraukos, kad jau baldai sustatyti, tai nebelabai remontui ruosiates 4u.gif

Ka jus galite keist? Kam esat pasiruose?

Papildyta:
QUOTE(dea @ 2012 06 26, 16:16)
Sveikos,
pas mus klasika kol kas bandoma isgauti fasade, tad atkeliauju vel su klausimu apie fasada...
cia sena foto, kad priminciau apie koki nama kalbu user posted image

tai va, cia su paint papaisiau siek tiek, nes langai bus balti, pakalimai irgi. is pradziu galvojom deti tamsiai rudus garazo vartus ir balta apvada aplinkui ir dvigubas lauko duris ir balta apvada aplink jas. taciau dbr apsistojom ties variantu kaip nuotraukoj- vienos rudos durys ir aplink balti languciai, o garazo vartai tiesiog rudi....nes balti man baisiai atrodo (baltas blynas didelis).
gal zinote kur kaune nebrangiai gamina medzio duris kokybiskai, ir su tais langeliais aplink kad pagamintu???

Del garazo vartu - atrodo, kad balti kleckas toks butu, bet jus, gi galit sonuose po kokia tuja pasodint,ar vazone pastatyt, ar kitoki aukstesni augala g.gif ir bus tos spalvos. Be to, pagels siek tiek, patamses, nebus toks skaisciai baltas kaip pradzioje, ar nuotraukoje. Man kazkaip graziai atrodytu ir dyrys pacios baltos, ir tie languciai apie jas... g.gif
BAlta labiau turesit prie ko priderint, mes isidejom rudas duris, rudus langus, ir garazo vartus, na, tai gerai dar, kad stogas toks pat, ir tas rudumas toks svieokas, ne sokoladinis. Visis net krapsto, sako, naturali mediena lotuliukas.gif , o ten plastmase...

Dar tada klausima turiu, kokios spalvos bus namas????????????
Galima garazo vartus daryt namo spalvos, arba stogo spalvos, o duris ir langus - baltus.

Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 06 26, 23:42)
Na ir mano turbut nelabai rodytas 1 a.
user posted image

vapsie nezinau kaip sudeliot tuos baldus. gal is sono ziurint kils kokiu minciu?

Pagyvensi - susidelios patys, pamatysi kur patogiau sedet...kur maloniau...

O kas tau per ivykis, kad uzuolaidu uzsireike? bigsmile.gif

Mano nuomone pirmam aukstui, tai vienspalves graziausia butu. Kokios pilksvai smelines spalvos. g.gif
user posted image
Gal su bruksniu, tik, gali zeminti patalpa (jei tau to reikia)
user posted image

Sitos jaukiai atrodo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 02 liepos 2012 - 16:21
QUOTE(šeima iš 5 @ 2012 07 02, 15:22)
MB derino 2 spalvas, nisas daze tamsiau, visa kita sviesiau: isrinko 1 spalva ir antros nuotraukos 3 tokias nei pilka, nei ruda, nei zalia. Curry 85 ir curry 40 ar 45

na, su 1-a spalva ir as buciau patenkinta - matyt TB gera skoni turi lotuliukas.gif .
Pasirodyk kai isidrasinsi, tikrai idomu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2012 07 02, 14:45)
Dar tada klausima turiu, kokios spalvos bus namas????????????
Galima garazo vartus daryt namo spalvos, arba stogo spalvos, o duris ir langus - baltus.
Ka manot?

na vyrui padariau paveiksleliu su baltais garazo vartais ir rudais-tai jis vienareiksmiskai uz rudus. o ir duris apsisprendziau daryti rudas su rusdais aplink langiukais.... smile.gif
namo spalva panasi i blokeliu-rusva tokia sendintu plytu. nufotografuosiu vidury liepos blush2.gif nes dbr nuo namo esu 250km atstumu ax.gif
o siule tarp plytu yra sviesiai gelsva...galima butu ir siules spalvos langus det ir vartus....bet kazkaip nesinori man tos spalvos. atrodo bus balta, juoda (tamsiai ruda) ir plytu spalva susiliejanti su siules spalva ir gana tu spalvu g.gif

dbr jau gamina mums langus. langai bus mediniai o pertvareles tos viduj plastikines rolleyes.gif na kai langai balti tai nesiskirs. bet galvojom, kad is vidaus darysim kitos spalvos langus, tai svarstem visokius variantus ir nubalsavom dazyti su matiniu baltu laku, kad medzio faktura graziai persimatytu...bet tai tie perskyrimukai negraziai issiskirs...AR NIEKO TOKIO? ir dar kilo mintis, jei daryti langus tokius su tuo laku ir is isores? is tolo atrodys balti, bet is arti matysis medis g.gif bet tie plastikiniai perskirymukai vel kliuna doh.gif
Atsakyti