QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 26, 13:51)
Oi, visi išvardinti dalykai mūsų nesutampa (išskyrus religiją), nesutampa nei mityba, nei aprangos stilius, atostogaujam skirtingai bet kartu, nu, toks vaizdas kad niekas pas mus nesutampa
Bet tai kaip reiktų gyventi dviems vienodiems žmonėms, neįsivaizduoju, apie ką kalbėti tada ar diskutuoti prie vyno taurės
Man patinka kad mes skirtingi, kad jis kitoks, kažkada nervindavo kad į balių eina su džinsais, bet dabar pasistengiu kad jie visada būtų švarūs (
) ir į tai nekreipiu dėmesio, nes tai stilius toks
Jis taupus, o aš ištratinčiau viską ką turiu kišenėje, jei neprilaikytų
, jis bajeristas, o aš santūresnė
, man žūt būt reikia remonto virtuvėje, o jam atrodo kad nėra ką remontuoti, nes viskas ir taip puikiai atrodo
ir t.t. Ai, tiesa, profesijos sutampa ir daug kas sako, kad mes panašūs kaip brolis su sese, nors bruožai visai skirtingi, netgi odos spalva
Matyt sutampa ir dar kažkas, tai, kas yra svarbiausia, bet negaliu to įvardinti žodžiais. Nežinau, kas tai yra, bet mes visada kartu jau beveik 20 metų nuo pat vaikystės, tik aš su silke lėkštėj, o jis su kumpiu arba saldumynais, bet prie to pačio stalo
Ir negaliu sakyti, kad nuolaidžiaujam vienas kitam ar kitaip šlifuojamės, tiesiog kiekvienas turim savo erdvę, kuri yra išskirtinė ir asmeninė, ir tai reikia gerbti 

labai labai graziai paraset