Įkraunama...
Įkraunama...

Poros pamatinių vertybių sutapimas

QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 26, 13:51)
Oi, visi išvardinti dalykai mūsų nesutampa (išskyrus religiją),  nesutampa nei mityba, nei  aprangos stilius, atostogaujam skirtingai bet kartu, nu, toks vaizdas kad niekas pas mus nesutampa biggrin.gif Bet tai kaip reiktų gyventi dviems vienodiems žmonėms, neįsivaizduoju, apie ką kalbėti tada ar diskutuoti prie vyno taurės  g.gif Man patinka kad mes skirtingi, kad jis kitoks, kažkada nervindavo kad į balių eina su džinsais, bet dabar pasistengiu kad jie visada būtų švarūs ( hihihi.gif  ) ir į tai nekreipiu dėmesio, nes tai stilius toks irnesakyk.gif Jis taupus, o aš ištratinčiau viską ką turiu kišenėje, jei neprilaikytų blush2.gif,  jis bajeristas, o aš santūresnė  blush2.gif, man žūt būt reikia remonto virtuvėje, o jam atrodo kad nėra ką remontuoti, nes viskas ir taip puikiai atrodo doh.gif ir t.t. Ai, tiesa, profesijos sutampa ir daug kas sako, kad mes panašūs kaip brolis su sese, nors bruožai visai skirtingi, netgi odos spalva  biggrin.gif Matyt sutampa ir dar kažkas, tai, kas yra svarbiausia, bet negaliu to įvardinti žodžiais. Nežinau, kas tai yra, bet mes visada kartu jau beveik 20 metų nuo pat vaikystės, tik aš su silke lėkštėj, o jis su kumpiu arba saldumynais, bet prie to pačio stalo ax.gif Ir negaliu sakyti, kad nuolaidžiaujam vienas kitam ar kitaip šlifuojamės, tiesiog kiekvienas turim savo erdvę, kuri yra išskirtinė ir asmeninė, ir tai reikia gerbti wub.gif

labai labai graziai paraset mirksiukas.gif saunuoliai, isimylejau jusu pora biggrin.gif 4u.gif (cia taip, baltai, nekaltai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 26, 13:49)
labai labai graziai paraset mirksiukas.gif  saunuoliai, isimylejau jusu pora biggrin.gif  4u.gif  (cia taip, baltai, nekaltai lotuliukas.gif )

man irgi labai grazu smile.gif

jauciu kad pagarba yra raktas.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 06 26, 14:56)
man irgi labai grazu smile.gif

jauciu kad pagarba yra raktas.

tikriausiai taip ir yra ax.gif
Atsakyti
Bet ar viska galima gerbti? g.gif Jei vertybes radikaliai skiriasi?Ir jei man tas dalykas atrodo naturaliai blogas,o vyrui naturaliai geras.Na pvz.fasizmas.Ar ilgai jus galetumete gerbti vyro paziuras,kurios jus atrodo nepriimtinos?
Aisku yra zmoniu "be nuomones",kurie prisiderina prie sutuoktinio.Bet jei abu turi paziuras,vertybes ar imanoma gerbti sau nepriimtinas?As asmeniskai nesugebeciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 06 26, 16:04)
Bet ar viska galima gerbti? g.gif Jei vertybes radikaliai skiriasi?Ir jei man tas dalykas atrodo naturaliai blogas,o vyrui naturaliai geras.Na pvz.fasizmas.Ar ilgai jus galetumete gerbti vyro paziuras,kurios jus atrodo nepriimtinos?
Aisku yra zmoniu "be nuomones",kurie prisiderina prie sutuoktinio.Bet jei abu turi paziuras,vertybes ar imanoma gerbti sau nepriimtinas?As asmeniskai nesugebeciau schmoll.gif

zinoma, kad ne viska doh.gif nu kaip tu gerbsi savo vyro nora eiti i "kaire" pavyzdziui? mes kalbam placiai. zinoma, kad buna isimciu ir krastutinumu
Atsakyti
na cia pasirinkimo klausimas. renkiesi tinkama zmogu gyvenimui.
jei paskui matai, kad vertybes paziuros ir skoniai sutampa, o begyvenant islenda visokiu kitokiu spygliu, kaip charakterio trukumu, tada juos ir "slifuoji". nebuna gi zmogus statiskas visa gyvenima, viskas kinta, o pats gali rinktis i kuria puse keistis. jei tingi - reikalai eis blogyn ir vertybiu sutapimas nebegelbes.
as taip manau.
Atsakyti
Pagarba - o taip taip taip, tai rišamoji grandis, nepaisant visų sutapimų ar ne. Bet dėl diskusijų nesutinku. rolleyes.gif Ar gi įmanoma bendrauti ir įdomiai diskutuoti tik tada, kai kardinaliai skirtingi? Žinoma, yra dalis tiesos, kad priešingybės traukia, bet nuo diskusijų iki ginčų, nervus ir kraują gadinančių ginčų, kai ima nervas, gali būti tokia maža riba. Pavargsi nuo nesibaigiančių "diskusijų" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 25, 10:58)
Vienas iš svarbių kertinių dalykų, šalia kitų, tai skonių sutapimas. Ne vien tik maisto prasme, nors net gi jo. Kai nereikia gaminti skirtingų patiekalų, nes vyras "amžiais" kažko nevalgo, ką mėgsta visi kiti.

Kai sutampa būsto interjero, eksterjero, kelionių ir bendrai poilsio tipo, kai sutampa požiūris į laisvalaikio leidimo būdą, aprangą, automobilius ir t.t., ir pan. Kai nereikia ginčytis kaskart, kai bendri ir interesai, ir skoniai, ir kryptis.

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 26, 10:57)
Oi.. Politika, religija, šeimyninės tradicijos, požiūris į namų darbus, į vaikų skaičių ir auklėjimą, į finansus, čia gi vienas pagrindinių. Ir kai pagalvoji, kiek visko daug, iš esmės, kas įeina į pamatus. Žiūrėk, kur vienas kardinaliai ne taip, jau "peilis", o jei daugiau? Ir geras seksas nepadės, nes bendras gyvenimas palengva tampa pragarėliu..

Taip, butu puiku, jei viskas sutaptu 100proc, deja, nepazistu tokiu zmoniu... vienu netenkina vienas, kitu kitas. Slifuojasi, kartais nuolaidziauja, kartais pykstasi, iesko kompromisu, juos randa arba ne visai... Ir taip nuolat, bet ar gali buti kitaip? g.gif
Sakyciau, svarbiausia - meile, kai myli - gerbia, kai gerbia girdi, kalba, duoda, brangina, pasitiki, atleidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeTaRa: 26 birželio 2012 - 16:34
Vien tik meile pasikliauti... Čia myli, čia nemyli. Kas supaisys.
Atsakyti
As irgi nepasikliauciau vien tik meile.Reikia zmogaus is karto pasiklausinet ar atitinka pamatiniai dalykai.Jei ne-geriau ir negaist laiko.Nes astrus kampai nuolat kysos
Atsakyti
kol renkiesi zmogu - taip, cia yra kriterijai salia meiles.
bet kai jau gyveni, taigi islenda ir kiti dalykai, keistini. tarkim kad ir pomegis kabinetis prie smulkmenu, pavyzdziui. pomegis veltis i konfliktus, nurodineti, kiekviena vakara gerti alu, nu ivairiausiu tokiu iskyla. jau nebe rinkimosi faze, jau yra zmogus. tai ka, sakysi, kaip buvau siautejanti ragana, taip ir liksiu visada, eik lauk jei nepatinka? biggrin.gif
Atsakyti
O tai kas ta meilė ir kur ji, jei faktiškai žmonės, poros, vieni kitus renkasi pagal kriterijus, vertybes, tinka tas anas. Kurioje vietoje meilė?
Atsakyti