Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

QUOTE(rakune @ 2009 11 01, 19:40)
sveikos norejau paklaust, rado pas mane bakterine vaginoze ir israse vartot kazkokius antibiotikus dar vienas tabletes ir macmiror zvakutes, ir treciaja gydimo diena neusilaikiau nuo lytiniu santykiu, bet po to iskart nuejau ir isidejau zvakute, ar tai labai jau blogai? kas tokio gali atsitikt? ar visas gydimas nueis suniui ant uodegos? labai dekui uz atsakyma  blush2.gif

Labas, gerai, jei seksas su prezervatyvu buvo smile.gif be prezervatyvo galejau uzkresti savo drauga ir jis vel tau uznese tu bakteriju....is tiesu reiketu susilaikyti nuo lytiniu santykiu kol zvakes vartoji...pati ant savo kailio isbandziau....pora kartu nesusilaikydavau ir ligavel uzpuldavo sad.gif tikiuosi, kad spejo visos blogos bakterijos zuti ir gydymas nenueis suniui ant uodegos. Tuo labiau, kad tabletes vartoji smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek cia buvau prisikaicius tipo reik nuo pienliges soda apsipaludineti ir praeina, nieko tokio panasaus nedarykit, nuejau pas gine ir ji sake kad su soda panaikini gerasias bakterija, negalima.
Ir liepe nusipirkti nistatino zvakutes. Ju kursa suvartoti. Jos parduodamos rusiskose vaistinese. Jos yra tik dvi kaune. BE RECEPTO.
jos kudikiui visiskai nekenkia, net esant tik pirmam trimestra, kuriu mazas nestumas. Rekomenduoju labai geros...
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2009 11 02, 22:04)
Labas, gerai, jei seksas su prezervatyvu buvo smile.gif be prezervatyvo galejau uzkresti savo drauga ir jis vel tau uznese tu bakteriju....is tiesu reiketu susilaikyti nuo lytiniu santykiu kol zvakes vartoji...pati ant savo kailio isbandziau....pora kartu nesusilaikydavau ir ligavel uzpuldavo sad.gif tikiuosi, kad spejo visos blogos bakterijos zuti ir gydymas nenueis suniui ant uodegos. Tuo labiau, kad tabletes vartoji smile.gif

ai jei tik del partnerio tai viskas okey tada 4u.gif nes jis kita diena irgi nusipirko ir pradejo vartoti antibiotikus kuriuos daktare jam israse, o po to santykiu neturejome.. dekui labai nuraminai, nes galvojau kad viskas, nebeveiks manes tos zvakutes, na tikiuos ir as kad isgijau, o po kiek laiko vel galima tyrimus pasidaryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rakune @ 2009 11 06, 17:48)
ai jei tik del partnerio tai viskas okey tada 4u.gif  nes jis kita diena irgi nusipirko ir pradejo vartoti antibiotikus kuriuos daktare jam israse, o po to santykiu neturejome.. dekui labai nuraminai, nes galvojau kad viskas, nebeveiks manes tos zvakutes, na tikiuos ir as kad isgijau, o po kiek laiko vel galima tyrimus pasidaryt?  unsure.gif

as taip pat galeciau pasidalinti siuo "nuostabiu" potyriu. nezinau ar daug kam atsikartoja ta pienlige ar ne, bet man ji kartojasi mazdaug kas menesi. ir tai ne del vyro kaltes ar pan. paprasciausiai nestumo metu jei jau uzpuole si liga, tai ir kartosis kol nesibaigs nestumas. cia ne as susigalvojau, o man gydytoja taip pasake. naudoju Macmiror zvakutes, taciau, kaip gydytoja patare, naudoju po keturias viena karta, ir kai atsinaujina vel sunaudoju likusias keturias. kiek man zinoma, tai ne infenkcija, ne kazkas baisaus, tiesiog labai dazna moteri nestumo metu tai kamuoja. beje, keistas sutapimas, kol neatsiguliau i ligonine, sios ligos kaip ir neturejau. g.gif
Atsakyti
Siandien ir as nuejau pas gydytoja paziuret kas cia man do zaraza pripuole blush2.gif Tai kol kas sako kad pienlige.Kai bus tepineliu rezultatai tada bus aiskiau.Tai irgi israse zvakute ir krema bet tik tiek kad man nera jokio nieztejimo.Tai ziuresiu ar ji pades g.gif Truputeli paskaitinejau nete apie pienlige tai radau ''liaudiska''patarima.Kaip kurios cia pasisakiusiu valgo jogurta tai tas patarimas kazkokiu budu isideti naturalaus jogurto arba kefyro i maksti blink.gif Atseit padeda.Na nebandziau tai nezinau ar tiesa rolleyes.gif Ir pienlige atseit leliukui nekenkia bet jeigu pagauseja isskyru ar dar kiti simptomai pasireiskia tai dar nereiskia kad cia tikrai pienlige schmoll.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma buvo pienlige,tai tik pries gimdyma sake zvakute ysidet,ir dabar tas pats,tai gydytoja sake,jei neniesti tai ir vaistu jokiu nenaudot,tik pries gimdyma g.gif
Atsakyti
visa nestuma kankino pienlige, grybelis. Israsydavo gine MACMIROR zvakutes. Kol naudoju - viskas atrodo gerai, bet tik pabaigiu gydyma - ir vel tas pats doh.gif Vaistinej sake, kad po vieno gydymo kurso tikrai turejo padet, bet man nepadejo schmoll.gif Net pries gimdyma liepe gine dar viena kursa pakartot, bet as nesigydziau ir palaukiau kol pagimdysiu, galvojau po gimdymo gydysiuos. Ir ka - pagimdziau - dingo visos pienliges ir grybeliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 11 10, 16:55)
visa nestuma kankino pienlige, grybelis. Israsydavo gine MACMIROR zvakutes. Kol naudoju - viskas atrodo gerai, bet tik pabaigiu gydyma - ir vel tas pats doh.gif Vaistinej sake, kad po vieno gydymo kurso tikrai turejo padet, bet man nepadejo schmoll.gif  Net pries gimdyma liepe gine dar viena kursa pakartot, bet as nesigydziau ir palaukiau kol pagimdysiu, galvojau po gimdymo gydysiuos. Ir ka - pagimdziau - dingo visos pienliges ir grybeliai blink.gif

as taip pat manau, kad po gimdymo ta pienlige "isplauks". unsure.gif o ir gydytoja taip sake. beje, ji tikrai nekenkia leliukui nestuke.gif , cia tiesiog paciai nera malonus pojuciai doh.gif , todel ir panaudoji tas zvakutes.
as taip pat laukiu kada lelius islips ir viskas susitvarkys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2009 11 05, 15:10)
Sveikos, kiek cia buvau prisikaicius tipo reik nuo pienliges soda apsipaludineti ir praeina, nieko tokio panasaus nedarykit, nuejau pas gine ir ji sake kad su soda panaikini gerasias bakterija, negalima.
Ir liepe nusipirkti nistatino zvakutes. Ju kursa suvartoti. Jos parduodamos rusiskose vaistinese. Jos yra tik dvi kaune. BE RECEPTO.
jos kudikiui visiskai nekenkia, net esant tik pirmam trimestra, kuriu mazas nestumas. Rekomenduoju labai geros...

Man irgi gydytoja liepe Nistatin nusipirkt, tik beda, kad mano mieste jokioj vaistinej nera ju. Buk gera, parasyk, kur tiksliai Kaune yra pirkti. Nepatingesiu ir nuvaziuosiu. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 11 10, 16:55)
visa nestuma kankino pienlige, grybelis. Israsydavo gine MACMIROR zvakutes. Kol naudoju - viskas atrodo gerai, bet tik pabaigiu gydyma - ir vel tas pats doh.gif Vaistinej sake, kad po vieno gydymo kurso tikrai turejo padet, bet man nepadejo schmoll.gif  Net pries gimdyma liepe gine dar viena kursa pakartot, bet as nesigydziau ir palaukiau kol pagimdysiu, galvojau po gimdymo gydysiuos. Ir ka - pagimdziau - dingo visos pienliges ir grybeliai blink.gif

sveika. va va man ir tos pacios bedos kamuoja, na tikiuosi, kad po gimdymo viskas susitvarkys, bet is tikro tai atsibodo juodai visi te grybeliai ir pienliges... verysad.gif
Atsakyti
[quote=mupsis,2009 11 11, 17:27]
Man irgi gydytoja liepe Nistatin nusipirkt, tik beda, kad mano mieste jokioj vaistinej nera ju. Buk gera, parasyk, kur tiksliai Kaune yra pirkti. Nepatingesiu ir nuvaziuosiu. Aciu.
[/quote
Sveika,
Ju vaistineje ir nerasi, nes jos tik yra kur rusiskais vaistais pardavineja kioskeliuose. Kitaip ten sako vaistines rusiskos. As pirkau silainiu turguje esanciame kioskelyje. As is pradziu neradau, uzejau i vaistine paklausti kur yra kioskelis su rusiskais vaistais, tai ir parode. Jis yra tik iejus i turgu uz batonu skyriaus. Tos 10 zvakuciu kainavo 8 lt. As va visas suvartojau ir jokiu bedu neturiu.
O tu pasidomek ar tavo mieste nera jokiu kioskeliu prekiaujanciu rusiskais vaistais, dazniausiai buna jie turegliuose.

user posted image
Atsakyti
Praleidau šito malonumo gydymui ne vieną ir ne du šimtukus ... Prieš nėštumą buvo ta problema, bet vis išsigydydavau... O nėštumo metu- tragedija... neįmanoma...Gydytoja, kažkada užklausė, gal saldumynus megstu... Aš kažkaip neužfiksavau šito... Bet dabar kai jau tiek kartų bandžiau išsigydyti, ir efektas maximum menesi-3savaites... Nusipirkau dar vieną palieptų vaistų partiją ir atsisakiau visiškai saldumynų. nei saldainių, nei šokoladų, cukraus nevartoju jau seniai. Žodžiu vengiu saldumo ir pastebiu, kad liga nebeatsinaujina...Sako saldumynai bakterijas labai labai aktyvina. Nežinau, kaip kitoms, bet mano patirtis tokia.
Atsakyti