Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

Noriu paklausti, ar saugu vartoti POLYGYNAX nestumo pabaigoj? g.gif Man gine anksciau sake, jei ka, profilaktiskai pavartot... Dabar lyg ir noretusi, bet suabejojau, ir paskaicius lapeli radau, kad cia gi antibiotikas g.gif Ar nekenks leliui, jei pvz kaklelis prasiveres ar pan? Pas gine kita savaite, bet su isskyrom jau kuris laikas kankinuos, ir nezinau ka daryt, ar laukti vizito, ar pasigydyt g.gif
Atsakyti
O man tepineliai rodo pienlige, nors jos visiskai nejauciu. Nei man niesti, nei dar kas. Naudojau Macmiror, nepadejo. Po to naudojau gyno-pevaryl irgi nieko. Paskutines zvakutes canifug. Ir jokios naudos. Tarpuose dar ecocillin gerosios bakterijos. Niekas nepadeda, o kas blogiausia, as jos nejauciu. Dabar israse Diflucan geriama tablete turbut, dar nenusipirkau. Gal tokia padarys stebukla.. verysad.gif
Negali buti, kad pienlige uzpuola tas, kurios nesioja priesingos lyties vaika? Kazkure skaiciau, kad tos kurios pilvelyje turi berniukus, turi ir ta zaraza... Ar gali buti tiesos?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 19, 08:48)
Noriu paklausti, ar saugu vartoti POLYGYNAX nestumo pabaigoj? g.gif Man gine anksciau sake, jei ka, profilaktiskai pavartot... Dabar lyg ir noretusi, bet suabejojau, ir paskaicius lapeli radau, kad cia gi antibiotikas g.gif Ar nekenks leliui, jei pvz kaklelis prasiveres ar pan? Pas gine kita savaite, bet su isskyrom jau kuris laikas kankinuos, ir nezinau ka daryt, ar laukti vizito, ar pasigydyt g.gif

Sveikute, as situos vaistus naudojau 6 nestumo savaite ir dar 11 sav. mano gyditoja sake, kad jie nera pavojingi netgi nestumo pradzioje, tat tikrai manau, kad nieko neturi nutikti ir nestumo pabaigoje... zinoma geriau dar pasitarti su gyditoja... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, man atrodo, kad ir mane sita zaraza uzpuole doh.gif nes niezti ir persti. Tai terapeute sake apsiplovineti su soda, bet man toks jausmas, kad nuo jos tik blogiau darosi doh.gif tepineli ims tik pirmadieni, tai net nzn kaip istversiu....
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2009 11 19, 14:45)
O man tepineliai rodo pienlige, nors jos visiskai nejauciu. Nei man niesti, nei dar kas. Naudojau Macmiror, nepadejo. Po to naudojau gyno-pevaryl irgi nieko. Paskutines zvakutes canifug. Ir jokios naudos. Tarpuose dar ecocillin gerosios bakterijos. Niekas nepadeda, o kas blogiausia, as jos nejauciu. Dabar israse Diflucan geriama tablete turbut, dar nenusipirkau. Gal tokia padarys stebukla..  verysad.gif
Negali buti, kad pienlige uzpuola tas, kurios nesioja priesingos lyties vaika? Kazkure skaiciau, kad tos kurios pilvelyje turi berniukus, turi ir ta zaraza... Ar gali buti tiesos?

sveika. na sis tavo spejimas greiciausiai neteisingas. ax.gif nes kai as laukiausi vaikino, jokiu bedu apskritai nebuvo. bigsmile.gif o dabar kaip ir mergina pranasauja, ir vargstu jau ilgokai as su ta pienlige... doh.gif kada ji baigsis...tikra zaraza... lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos lytis cia ne prie ko... Pinelige priklauso nuo moters vidines fluoros, maitinimosi, higienos ir t.t Faktoriu labai daug. Pvz.: pas mane pienlige buvo ir pries nestuma, bet cia del to kad kontracepcija buvo parinkta neteisingai. O dabar nestumo metu nestuke.gif pienlige kad ir kankina, taciau radau sau tinkamus vaistukus (gliterin Borux 20%), kurie gaminami pagal uzsakyma, kaina tik 12,40 Lt. Tik pajauciu, jog kazkas ne taip, isidedu ismirkyta vatos tamponiuka valandai ir diena sviesesne... Tikiuosi po vaiko gymimo viskas susitvarkys. Gerai bent jau si zaraza vaikui nepersiduos. biggrin.gif
Atsakyti

[/quote]

Nesamone, as irgi kazkada kankinaus, bet pagimdziau sveika mergyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane nestuke.gif irgi pradejo kankinti pienlige, isbandziau kokiu 3 rusiu receptinius vaistus (ir geriamus, ir vietinio veikimo, ir kombinuotus) - rezultatas 0. Paskui pasiskaicius pradejau kasdien valgyti naturalaus jogurto be priedu su gerosiom bakterijom, tuo paciu jogurtu apsipraust, nesimaudyt vonioj ir maziau saldumynu valgyt, per savaite praejo
Atsakyti
Aš norėčiau pasiklausti tokio dalyko, gal kas žino..Kaip žinia vaistai nuo pienligių, grybelių išties nemažai kainuoja...Man dabar išrašė Gyno pevoryl 3 žvakutės (~43lt)...Sakau gal yra kokio pakaitalo joms pigesnio... g.gif Blogiausia kai nepraeina liga, tenka vėl mesti pinigus bala žino kokius į balą.. doh.gif ax.gif
Atsakyti
o aš paskutiniam "tavo vaikas" numery skaičiau, kad jei sergi pienlige gali vaiką gimdydama apkrėst unsure.gif Kaži ar taip ir būna...?
Turiu tą zarazą.... turėjau ją kai seniai KT vartojau. Mečiau - dingo. Tai nesistebiu kad ir nėštumo metu turiu... ax.gif
Atsakyti
Na taip, gali apkresti. Kiek zinau, tai burnytej atsiranda kazkokiu apnasu g.gif Tepaliuku reikia tepti... Kiek tai kenkia nezinau, bet vis tiek vargas...
Atsakyti
Nju dar šiandin išrašė vieną didelią žvakę, gal spės situacija iki gimdymo pagerėt... nes dabar kiek gydžiaus tiek šnipštas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 25 lapkričio 2009 - 17:15