QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 26, 13:54)
Imuniteto nusiplpimas, nėštumas, KT, saldumynai, pervargimas ir pan...
as galvoju, kad gal hormonu pokyciai. juk kontraceptikus vartojancioms ji irgi dazniau pasitaiko, butent del hormoninio fono...as pavyzdziui nedaug ir tu saldumynu valgau palyginti, miegu iki 10 ryto, vitaminus geriu, bet atejo ir pas mane...
Papildyta:
QUOTE(VilijaZyzla @ 2009 11 20, 16:09)
Merginos lytis cia ne prie ko... Pinelige priklauso nuo moters vidines fluoros, maitinimosi, higienos ir t.t Faktoriu labai daug. Pvz.: pas mane pienlige buvo ir pries nestuma, bet cia del to kad kontracepcija buvo parinkta neteisingai. O dabar nestumo metu

pienlige kad ir kankina, taciau radau sau tinkamus vaistukus (gliterin Borux 20%), kurie gaminami pagal uzsakyma, kaina tik 12,40 Lt. Tik pajauciu, jog kazkas ne taip, isidedu ismirkyta vatos tamponiuka valandai ir diena sviesesne... Tikiuosi po vaiko gymimo viskas susitvarkys. Gerai bent jau si zaraza vaikui nepersiduos.
kur tau gamina siuos vaistus, ir ar su receptu??man tepinelis nerode jos, o pozymius neilgai trukus emiau jausti. lygiai taip su pirmu nestumu. nerode, bet kai gimdant labai perplysau, sake, kad cia del jos.