Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Išbaigiau rankų kremą. Patiko labai. Gerai drėkina, greit susigeria, pati konsistensija ne skysta. Kvapas stiprokas ir saldokas, iš pradžių patiko, paskui truputį pradėjo erzinti smile.gif Bet kartotinas, tik padarysiu pauzę dėl kvapo, o paskui vėl pirksiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Cattier kremukas probleminei riebiai odai, jau antras is eiles ir pirksiu dar. Skalsus, patiko kvapas ir konsistencija, gerai drekina (nes dabar naudojamos TBS arbatmedzio priemones pasausino veida)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 07 24, 10:14)
Cattier kremukas probleminei riebiai odai, jau antras is eiles ir pirksiu dar. Skalsus, patiko kvapas ir konsistencija, gerai drekina (nes dabar naudojamos TBS arbatmedzio priemones pasausino veida)
user posted image

siunčiatės ? 4u.gif
Atsakyti
Senteurs du Sud kremas-pasta iš ekologiško nerafinuoto argano aliejaus.
Nebus kartojamas, nepajutau jokio poveikio
Atsakyti
Užbaigiau vieną ir jau pradėjau kitą. Labai patiko, gerai nuvalo makiažą ir nedirgina mano jautrios odos. Kvepia avietėmis. Turbūt ilgam apsistosiu prie šios micelinės priemonės thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tverukas @ 2012 07 23, 23:08)
Baigėsi šitas prausiklis labai mylimas, kažkiek apmažina poras, palieka veidą gaivų jaučiasi švarumo jausmas, patiko kvapas, gan ilgam užteko, gerai nuplauna makiažą! Į jo vietą toks pat  wub.gif http://www.google.lt...r:19,s:19,i:194  smile.gif

Kur sita perkat? Ar yra LT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2012 07 24, 11:23)
Užbaigiau vieną ir jau pradėjau kitą. Labai patiko, gerai nuvalo makiažą ir nedirgina mano jautrios odos. Kvepia avietėmis. Turbūt ilgam apsistosiu prie šios micelinės priemonės  thumbup.gif

o kaip su akių makiažu ? Nuvalo ? Negraužia akių? 4u.gif
Atsakyti
Naudoju ne vandeniui atsparų tušą, tai nuvalo puikiai. Na, man akių negraužia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2012 07 24, 10:14)
Išbaigiau rankų kremą. Patiko labai. Gerai drėkina, greit susigeria, pati konsistensija ne skysta. Kvapas stiprokas ir saldokas, iš pradžių patiko, paskui truputį pradėjo erzinti  smile.gif  Bet kartotinas, tik padarysiu pauzę dėl kvapo, o paskui vėl pirksiu  smile.gif

user posted image

O man šis nepatiko visai, turiu kokosų papajos kvapo, na dėl kvapo tai sutinku, maloniai kvepia, bet susigeria tai laaaabai sunkiai, rankos riebios, nemalonios,kaip išsiterliojus kuom, drėkinimo mažai iš to riebalumo ir šiaip man toks nevykęs labai pirkinys.... Naudosiu, bet sunkiai jis man "juda" doh.gif Nu gal kaip nors išterliosiu, naudodama nakčiai.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 24, 10:26)
siunčiatės ?  4u.gif

is ekopievu perku 4u.gif
Atsakyti
Baigesi Vitacare dantu pasta - labai patiko, tik gal kiek greiciau naudojosi nei kitos, bet vistiek kartosiu. Tik sikart pirkau kitus 2 skonius.
user posted image
Atsakyti
labai patiko ir pirksiu dar:
user posted image

tik as naudodavau atskirdama viena diskeli per puse, nes man per daug dregnas buvo.
Atsakyti