Jason 'citrus' kvapo dusgelis - baaisiai didelis, tai nusibodo naudot. Na neisranki as tokiems produktams, bet nepatinka didziuliai kiekiai, nusibosta nuolat ta pati vonioje matyt, nusibosta kvapas. Siaip naudojau ir i vonia pilti, ir kojoms mirkyt....
Hugo Naturals 'geranium' druskos sveitiklis kunui - jau nezinau kiek HN sveitikliu sunaudojom su vyru, abiems labai patinka tiek cukriniai, tiek druskiniai sios firmos sveitikliai

Nors va butent sis man nepatiko kvapu - net riete nosi, tai buvau vyrui palikus naudot. Bet visai neseniai pasiemiau pati ir ziuriu, kad visai jau nieko tas kvapas man, isvis beveik neuzuodziu, tai ir subaigiau. Sandeliuke dar vienas lygiai toks pat...

Pagaliau isbaigiau
Andalou Naturals 'sweet orange & argan' kondicionieriu - o sakau pagaliau, nes sampunas jau kuris laikas pasibaiges,o kondicionieriaus atrode vos keliem kartam belike, bet naudojosi ir naudojosi dar.... Sampuna dar vyras nusipyles i sportklubi nesiotis, tai jis ir del to anksciau baigesi, siaip manau apylygiai naudotusi abu. Si serija man labai labai patiko - tikrai kartotinas produktas

Tik kondicionieriu gale sunku buvo iskratyt, tai pripyliau vandenuko, pakraciau ir kuo graziausiai viskas isbego.