Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Bonifacija @ 2012 07 24, 19:58)
labai patiko ir pirksiu dar:
user posted image

tik as naudodavau atskirdama viena diskeli per puse, nes man per daug dregnas buvo.

Kuo patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tverukas @ 2012 07 24, 21:58)
Kuo patiko? smile.gif

mane paberia tam tikru laikotarpiu. sios diskelius pirkau pagal atsiliepimus, tai galiu ta pati pasakyti, kad tikrai padejo, ir spuogeliu buvo maziau.
Atsakyti
kaip ir subaigta, liko dar vienam kartui islaizyti, patiko, nesimato ant odos, maskuoja vidutiniskai, bet man pakako, spalva pats tas, pirksiu dar, bet reikia subaigti prestige biria pudra, kad nesimetytu
user posted image
Atsakyti
Tbs braziliškų riešutų kūno sviestas
user posted image
Man nepatiko kvapas, toks kaip surūgusio pieno, nors žinau, kad daug kam jis patinka. Ir kas nebūdinga TBS, štas kvapas buvo silpnas. Drėkinimo užteko.
Atsakyti
Durance veido šveitiklis - mišriai odai, švelnus, kreminės konstitencijos, visai nieko, bet levandų kvapas ypatingai intensyvus. Manau kada nors kartosiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2012 07 25, 13:43)
kaip ir subaigta, liko dar vienam kartui islaizyti, patiko, nesimato ant odos, maskuoja vidutiniskai, bet man pakako, spalva pats tas, pirksiu dar, bet reikia subaigti prestige biria pudra, kad nesimetytu

PF viena brangiausiu drugstore lygio firmu, bet kai paglaovji koks kiekis, tai ta kaina normali. Isvis man ju tokios pudros neisnaudojamos - kiek turejau, tai neisbaigiau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 24, 11:42)
Kur sita perkat? Ar yra LT?  4u.gif

Turėjau vizitą UK tai ten ir prigriebiau mirksiukas.gif LT nėra verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2012 07 24, 23:07)
mane paberia tam tikru laikotarpiu. sios diskelius pirkau pagal atsiliepimus, tai galiu ta pati pasakyti, kad tikrai padejo, ir spuogeliu buvo maziau.

Sudominot biggrin.gif Kur perkat?
Atsakyti
Pasibaige aubrey organics deorantas, i jo vieta n-tasis toks pat
user posted image
Sibu beauty muiliukas,
user posted imagenaudojau veidui, patiko, gerai nuplaudavo makiaza, pernelyg nesausindavo (ai, vis tiek kremu tepu po jo). Is esmes patiko, bet nebekartosiu, nes man prausikliu patogiau naudotis. I jo vieta jau pradetas hand made naturals putos veidui prausti.
100% Pure skysta pudra. Visai patiko, bet dar ne ideali. Bandau toliau. I jos vieta Physicians formula.
user posted image
Beveik baigesi andalou naturals duso gelis levandu kvapo,
user posted image patiko, i jo vieta tos pacios firmos verbenu duske bus.
Atsakyti
Jason 'citrus' kvapo dusgelis - baaisiai didelis, tai nusibodo naudot. Na neisranki as tokiems produktams, bet nepatinka didziuliai kiekiai, nusibosta nuolat ta pati vonioje matyt, nusibosta kvapas. Siaip naudojau ir i vonia pilti, ir kojoms mirkyt....
user posted image

Hugo Naturals 'geranium' druskos sveitiklis kunui - jau nezinau kiek HN sveitikliu sunaudojom su vyru, abiems labai patinka tiek cukriniai, tiek druskiniai sios firmos sveitikliai thumbup.gif Nors va butent sis man nepatiko kvapu - net riete nosi, tai buvau vyrui palikus naudot. Bet visai neseniai pasiemiau pati ir ziuriu, kad visai jau nieko tas kvapas man, isvis beveik neuzuodziu, tai ir subaigiau. Sandeliuke dar vienas lygiai toks pat...
user posted image

Pagaliau isbaigiau Andalou Naturals 'sweet orange & argan' kondicionieriu - o sakau pagaliau, nes sampunas jau kuris laikas pasibaiges,o kondicionieriaus atrode vos keliem kartam belike, bet naudojosi ir naudojosi dar.... Sampuna dar vyras nusipyles i sportklubi nesiotis, tai jis ir del to anksciau baigesi, siaip manau apylygiai naudotusi abu. Si serija man labai labai patiko - tikrai kartotinas produktas thumbup.gif Tik kondicionieriu gale sunku buvo iskratyt, tai pripyliau vandenuko, pakraciau ir kuo graziausiai viskas isbego.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tverukas @ 2012 07 25, 22:23)
Sudominot  biggrin.gif Kur perkat?

Ultoj:
http://www.ulta.com/...goryId=cat80184
Atsakyti
Baigėsi Clarins Instant Eye Make-up Remover, valo gerai, bet nieko įpatingo, tą patį daro ir didelė dauguma pigesnių valiklių.

user posted image
Atsakyti
gatinha turiu citrus& verbena duske tai pati mylimiausia tiek man, tiek vyrui. ruosiuosi 2 uzsisakyt
Atsakyti