Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted imageuser posted image

Pagaliau subaigiau. Nebekartosiu niekada, įrašau į juodžiausią sąrašą. Plaukai paliko kaip šiaudai, šiurkštūs, išsišakoję.. Nieko gero, tikrai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 25, 18:35)
PF viena brangiausiu drugstore lygio firmu, bet kai paglaovji koks kiekis, tai ta kaina normali. Isvis man ju tokios pudros neisnaudojamos - kiek turejau, tai neisbaigiau.... doh.gif

aga, kiekiai tai jo, bet sita tai kazkada is norikutes pirkau, gal pries pora metu, dar su sese dalinaus, kazkiek pastovejo,paskui dazniau pradejau naudot, o ant galo isvis net gaila pasidare kad baigiasi rolleyes.gif
i tema, baigesi lacalut aktiv dantu pasta, naudoju prifilaktiskai, n-toji, pirkciau dar
Atsakyti
as esu turejos Avalon organics sampuna su rozmarinais, tai nepatiko- per daug riebino plaukus
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 07 25, 15:57)
Tbs braziliškų riešutų kūno sviestas
user posted image
Man nepatiko kvapas, toks kaip surūgusio pieno, nors žinau, kad daug kam jis patinka. Ir kas nebūdinga TBS, štas kvapas buvo silpnas. Drėkinimo užteko.

o aš maniau kad pas mane koks parūgęs lotuliukas.gif doh.gif nes visos tą kvapą tiek gyrė o man grynai parūgęs atrodė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kuno sveitiklis
user posted image

Nerekomenduoju schmoll.gif Druska per stambi,byra nuo kuno ir veliau lieki visa aliejuota,na as megstu pamaitinti kuna aliejumi,bet ne maudytis jame doh.gif biggrin.gif Nors siaip gerai sveite,bet nelabai vykes produktas ir neskalsus. Apskritai nusprendziau daugiau nenaudoti pirktiniu sveitikliu,nes man sia procedura labai gerai atlieka tam skirtos pirstines rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

L'occitane pienelis makiažui nuvalyti. Patiko. thumb_yello.gif Lengvas, ne riebus, skystokas. Labai gerai nuvalo makiažą, nesausina odos. Žodžiu, tikrai kartojamas. Dabar nusiprikau kitą pabandymui, bet dar kart tikrai pirksiu šį smile.gif
Atsakyti
n-tasis Lirene dvifazis akių makiažo valiklis. Ir tikrai bus kartojamas
user posted image
Atsakyti
Su giliu liūdesiu baigiau savo mylimą sally hansen 18 hour lip treatment blizgesį.. nesveikai gaila kad jo nebegamina , nes taip jį įsimylėjus buvau tobulas jis man buvo.. išnaudojau iki paskutinio lašelio doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 26, 17:52)
o aš maniau kad pas mane koks parūgęs  lotuliukas.gif  doh.gif  nes visos tą kvapą tiek gyrė o man grynai parūgęs atrodė  blush2.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif Gerai, kad aš tokia ne viena biggrin.gif

Baigiau Neutrogena prausiklį/kaukę veidui
user posted image
Labai patiko, nes nealergizavo veido, švariai nuprausdavo, šaldė veidą, molinės konsistencijos, skalsus. Pagrinde naudojau kaip prausiklį, bet patikoir kaip kaukė, švariai išvalydavo odą, jautėsi, kad kaukę naudojau. ax.gif
Atsakyti
Uzbaigiau si tonika. Patiko, jau ne pirma karta turetas. Patinka apelsinu kvapas, kad yra svelnus ir purskiamas. Kada nors tikrai kartosiu, kol kas turiu megstama Omnia botanica roziu tonika, noriu subaigti OB, paskui pirksiu vel kuri nors is siu dvieju megstamiausiu.
user posted image

Subaigiau sia kremine pernai pirkta Amerikoje- Neutrogena kompaktine kremine su spf 55. Patiko, nes man tai dalis apsaugos nuo saules, ne tik makiazo priemone. Kadangi siuntimas nepigus is Amerikos, pirkau vietine su spf 50 apsauga.

user posted image.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 27 liepos 2012 - 22:58
Declare Dušo želė "Happy Shower" - nekartotina , mano oda nėra sausa , bet labai išsausino odą, beje neskalsi , kvapas toks ant ribos man , žodžiu bent man nieko gero
user posted image
Atsakyti
smagus labai, traukiu toki pat, tik kito kvapo:

J.R. Watkins Aloe & Green Tea Hand & Body Lotion
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija: 28 liepos 2012 - 00:59