Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(*Sheilute @ 2012 07 31, 16:28)
O man patinka šis gelis smile.gif Aišku antgalis tai nesąmoningas, po pirmo karto nebenaudoju smile.gif O lipnumo ir plėvelės kažkios tikrai nelieka g.gif

Gal per daug tepiau, norėjosi kuo greičiau pabaigti smile.gif

Pabaigiau Schwarzkopf kaukę plaukams, neblogai drėkina, minkština plaukus, patiko.

user posted image
Atsakyti
Pagaliau baigesi Benefit '10' bronzatas-highlighteris - naudojau kokius 2 metus tai tikrai ir cia vienas einamiausiu mano produktu skruostams. Na toks universalus, kad tinka visur ir visada ir prie bet kokio makiazo. Skaistalais ir pan skruostams nesu apsikrovus, tai '10' ir Benefit 'sugarbomb' (sitie skaistalai irgi visur ir visada tinkami bei derantys) man pilnai uzteko visiems gyvenimo atvejams thumbup.gif '10' maisydavau abi spalvas ir tepdavau kaip skaistalus. Highlighter'is issinaudojo greiciau, liko pakrasciais, bet bebaiginejant atskildavo po dalelyte ir taip isbyrejo. Bronzato pakrasciais dar like savaitelei ar porai, bet man jis vienas nera taip patinkantis, tai nebenoriu ir naudot.

Noriu dekoratyvine pakeist i naturalia, bet dar mastau ar neverta apsistot ties siuo produktu kai cia tik skruostams naudoju ir kolkas vienas is visu laiku geriausiu dalyku kosmetikoj (man). ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nepasiliekami Givenchy 'dahlia noir' EDT kvepaliukai - teko vasaros pradzioj juos pauostyt, labai patiko ir laukiau geresniu laiku, t.y. kokiu akciju/nuolaidu ir pan. Na sulaukt sulaukiau, nusipirkau, bet negaliu kvepintis - kvapas skanus, pati ant saves labai greit neuzuodziu, bet blogiausia, kad kazkas juose visa diena mane erzina (nors to skanumo kvepalu nejauciu ir atrodo neuzuodziu) ir lyg koks gumulas gerklej stovi. Gal kokia alergija ar pan g.gif Tikrai gaila, kad negaliu jais kvepintis.... Net ir nelabai laikancius ir kasdienai purkstis negaila butu.
user posted image
Atsakyti
Liepos pabaigtukai 4u.gif
user posted image

Kūno losjonas Cool Calm - labai lengvas, greit susigeria, kvapas nėra pats geriausias (citrusinis, primena šiek tiek indų ploviklio su citrina kvapą). Drėkinimas vidutinis.

Maybelline lūpų balzamas - lengvas, lūpas palieka blizgias (toks šlapių lūpų efektas), drėkina neblogai, reikia dažnai teptis, nes neišlieka ilgai.

Plaukų kaukė - labiau atliko plaukų balzamo funkciją. Šiaip nebloga, tik pakuotė nelabai patogi, nes produktas yra per skystas "kabinimui".

Fresh Minerals kompaktinė pudra - nelabai patiko, matydavosi "miltukai" ant veido ir greit dingdavo nuo odos.

Drogo veido riebumo sugertukai - neblogi. Didelis kiekis už gerą kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 01 rugpjūčio 2012 - 10:26
"Olay" prausiklis.
user posted image
Turėjau 20ml. kiekį, kur prie olay to aparačiuko prideda. Nelabai turiu ką pakomentuot, prausiklis ir tiek. ax.gif
Atsakyti
baigės Paris Hilton by Paris Hilton kvepalas. labai vasariniai, lengvi, saldūs, uogytėm kvepia smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sally Hansen lako valiklis, nekartotinas, nes pilna pigesnių priemonių, darančių tą patį.

user posted image
Atsakyti
Uzbaigtas ir i jo vieta toks pat n-tasis Omnia Botanica ranku kremas su roziu aliejum
user posted image

Uzbaigtas ir patinkantis, todel ateityje kartojamas Omnia botanica drekinantis pedu kremas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 01 rugpjūčio 2012 - 18:33
Pagaliau baigesi Rusk melynas sampunas - nu kur mano protas litrini pirkt kai nemegstu tos pacios priemones ilgai naudot doh.gif Uzteko jo man 1,5m, bet as ne kiekviena plovima naudojau. Dabar turiu Mill Creek sampuna ir kondicioneiriu pilkinimui, tik dar neisbandziau. O is siaip kada bandytu, tai Keune pats paciausias, tikrai labai pigmentuotas, koncentruotas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

jau trecia skirtingo kvapo. visos serijos kvapai nerealus, kai pabaigsiu turimas atsargas pirksiu vel biggrin.gif
Atsakyti
Šampūnas Domašnije Recepty
user posted image
kaip ten iš tikrųjų su plaukų stiprinimu nepasakysiu - rezultato nepastebėjau, bet plaukai švelnūs lieka ir jų neapvelia, kaip kiti (keletas) naudoti rusiški šampūnai smile.gif Kokybe jis man nenusileido Elvitaliui ar panašiems gaminiams smile.gif Tiesa, jis turi gan specifinį kvapą smile.gif
Atsakyti
Pabaigtukai:
Aubrey organics tonikas misriai/sausai odai, patiko, ne pirmas ir ne paskutinis.
user posted image Kol kas i jo vieta ramuneliu arbata vietoj toniko, kol uzsisakysiu hidrolatu, bet prie sio toniko dar grisiu.
Burt's bees apimties suteikiantis sampunas su granatais.
user posted image Patiko, plaukai antra diena dar normalus, kas man pliusas. Gal kada kartosiu. Dabar naikinsiu prisikaupusius meginukus, o sampuna reik uzsisakyti.
Himalaya organique koju kremas,
user posted image patiko. palieka ****** svelnias, tik butu dar geriau, jei efektas ilgiau butu g.gif Gal kada pakartosiu, bet dabar ieskosiuko geresnio. I jo vieta organic shop koju kremas-aliejus.
Nebedaug beliko natura siberica kuno sveitiklio baltoje tuteleje, ne pirmas, i jo vieta turetu tuoj atkeliauti sunshine spa cukrinis sveitiklis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 02 rugpjūčio 2012 - 12:04