Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Shira @ 2012 06 27, 16:57)
As gulineju ir skaitineju..Suo kojas sildo. Na ir vasarele, kai pagalvoji. Noreciau pabradyti pajury, pasivaiksciot. Nu salta. Brrrrr..

Futbola mano vaikis ziuri. Kaip jam idomu, neisivaizduoju biggrin.gif

aha.. ir karščių neprognozavo šią vasarą.. gaila.

aš neįsivaizduoju kaip man įdomu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 27, 10:34)
manau, kad 42 Cd tikrai negalejo implantuotis...
ziurint kada O. Gal biocheminis nestumas? Kad biocheminis tai faktas butent su 5,01. Tik klausimas i kuria puse vystysis. labai tikiuosi, kad i gandru. unsure.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 27, 10:39)
Nebent tau dvi ovuliacijos ivyko per viena cikla...

Pilnai gali buti. Absoliuciai palaikau nuomone ir labai tikiuosi, kad butent taip ir yra.

QUOTE(Shira @ 2012 06 27, 10:44)
Žodžiu, vieną pamatė iškart, antrą irgi greitai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Vienas šalia kito, tik vienas mažėlesnis toks, mažiau ryškus.

Kokios puikios naujienos!!!!!!! Valio!!!! juk sakem, kad DU!!! PA-VYD-ZIU!!!! juodai baltai melynai ruzavai geltonai ir apskritai - pavydziu... tongue.gif

QUOTE(ooo @ 2012 06 27, 11:25)
nera... siandien jau 44 CD
kol HCG nebus maziau nei 2, tol nebus mmm. Jeigu ne i gera puse, tai ryt-poryt pramus, nes HCG tiek krenta tiek kila labai sparciai. Nepyk, kad as taip pesimistiskai, bet tiesiog teko isgyventi tokia situacija. Kitavertus, jeigu kristu - tau butu NT rodes penktadieni II, su vos iziurimu vaiduokliu. nezinau kokio jautrumo darei.. jeigu 20 miu, tai arba iki tos ribos nepakilo, bet jau siandienai turetum mmm, jeigu 10 miu (jautriausius), tai butu vaiduoklis. Jeigu vakar 5,01 miu kraujas rode, rytoj bus 2 ar maziau. bet kuriuo atveju nestumas yra/buvo. Blem, eik ryt HCG pakartoti. Dvigubu ovuliaciju pavyzdziu - aibe. Nu nepagailek tu 40 litu.. Nu buk gera, nu pakartok.. ka??? rolleyes.gif

Laba diena smile.gif
Mes su drauge siandien labai uzsiemusios namu seimininkes, tad visa diena praleidom PC besimatuodamos drabuzius. As savo kartele nusipirkti baltus dzinsus nuleidau iki trikotaziniu trusiku tipo sortuku, bet net to negavau. uztat drauge papirko nuostabaus melynumo rudenines kelnes, kuriu joks vejas neprapus.. Labai grazios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 27 birželio 2012 - 16:32
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 27, 17:30)
Blem, eik ryt HCG pakartoti. Dvigubu ovuliaciju pavyzdziu - aibe. Nu nepagailek tu 40 litu.. Nu buk gera, nu pakartok.. ka???  rolleyes.gif

sianakt isvarau i svecius pas Drakula biggrin.gif
tai jei kol grysiu nepareis, pakartosiu. grysiu po savaites...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 27, 17:50)
sianakt isvarau i svecius pas Drakula  biggrin.gif
tai jei kol grysiu nepareis, pakartosiu. grysiu po savaites...

Joooo.... ce face perduok... mano gimtine, praktiskai..
Atsakyti
Siandienos vakarienei vistienos vindaloo gam,inasi ant tiek greitai, kad nespeji susivokti, kad gamini. su actu perdejau, imbierio nedejau. O siaip, tai bile ka galima detis pagal skoni, as, aisku, kokius 29 cilius dar ideciau, bet tada vyras isvarytu is namu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 27, 19:32)
Siandienos vakarienei vistienos vindaloo

Vertas dėmesio receptukas - išsisaugom smile.gif

O mano PRL pakilo beveik iki viršutinės ribos. Padidino bromkriptino dozę. Dabar vieną dieną gersiu 1 tabletę, kitą dieną 1,5 tabletės - kaip nesusipainiot doh.gif

Šiandien dašilo, kad kūdinuosi taigi stimuliuotam cikle lotuliukas.gif optimistė, ane? biggrin.gif čia reiks džiaugtis jeigu nepriaugsiu
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 27, 17:30)

Mes su drauge siandien labai uzsiemusios namu seimininkes, tad visa diena praleidom PC besimatuodamos drabuzius. As savo kartele nusipirkti baltus dzinsus nuleidau iki trikotaziniu trusiku tipo sortuku, bet net to negavau. uztat drauge papirko nuostabaus melynumo rudenines kelnes, kuriu joks vejas neprapus.. Labai grazios.

O as vel nebeturiu ka apsirengti unsure.gif Visi rubai arba per dideli, arba per mazi... Gerai, kad beveik nieko neprisipirkau siemet.

QUOTE(maika @ 2012 06 27, 20:04)

Šiandien dašilo, kad kūdinuosi taigi stimuliuotam cikle  lotuliukas.gif optimistė, ane?  biggrin.gif čia reiks džiaugtis jeigu nepriaugsiu

O tu tik stimuliuojiesi, ar ir dar ka nors darot (IUI ?)
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 27, 20:16)

Kol kas tik stimuliuojuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 27, 20:42)
Kol kas tik stimuliuojuos  ax.gif

Kad tik tiek ir teprireiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 27, 20:56)
Kad tik tiek ir teprireiktu  4u.gif

Taip taip taip user posted image

O kaip tu, apsisprendei dėl IUI?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 27, 21:28)

O kaip tu, apsisprendei dėl IUI?
4u.gif

Dar ne, bet uzsiregistravau del viso pikto pas K. Vyras tai nenori patiketi, kad jo sperma taip pagerejo (lyginant su VK spermogramomis), tai nori dar pakartoti tyrima kur nors (aisku, nebe VK biggrin.gif). O po to ziuresim, ar pas mane uzaugs koks nors folis (nes darysime juk natur. cikle), ziuresiu, kaip K. elgsis, tikiuosi normaliau, nes pas toki suirzusi kaip buvo praeita karta tai as aplamai nesutikciau lipti ant tos kedes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 27, 20:04)
O mano PRL pakilo beveik iki viršutinės ribos. Padidino bromkriptino dozę. Dabar vieną dieną gersiu 1 tabletę, kitą dieną 1,5 tabletės - kaip nesusipainiot doh.gif 

Šiandien dašilo, kad kūdinuosi taigi stimuliuotam cikle  lotuliukas.gif optimistė, ane?  biggrin.gif čia reiks džiaugtis jeigu nepriaugsiu
blink.gif ogo.. tiek daug? as su agnus castus tai bromokriptino nebegeriu, bet tik antra ciklo puse. Bet mano mmm trukme sutrumpejo 3 dienas, tai svarstau kada bus O. 3 dienas anksciau? blink.gif
QUOTE(*River* @ 2012 06 27, 20:16)
O as vel nebeturiu ka apsirengti  unsure.gif Visi rubai arba per dideli, arba per mazi... Gerai, kad beveik nieko neprisipirkau siemet.

as irgi nebeturiu cry.gif pasirodo, man sportas sugadino figura cry.gif per liemeni dzinsai atrodo perdideli, o per leskas as netelpu ir atrodau stora cry.gif nors as tik siek tiek prisikacialinusi cry.gif
man belieka tik sukneles ir timpes verysad.gif o kaip gi dzinsai...
Atsakyti