Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 27, 22:11)
as irgi nebeturiu cry.gif pasirodo, man sportas sugadino figura cry.gif per liemeni dzinsai atrodo perdideli, o per leskas as netelpu ir atrodau stora cry.gif nors as tik siek tiek prisikacialinusi cry.gif

Ne tu stora, o dzinsu modeliai blogi biggrin.gif Skirti vyriskos figuros moterims. O tu - dailios, moteriskos figuros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 27, 19:32)
Siandienos vakarienei vistienos vindaloo gam,inasi ant tiek greitai, kad nespeji susivokti, kad gamini. su actu perdejau, imbierio nedejau. O siaip, tai bile ka galima detis pagal skoni, as, aisku, kokius 29 cilius dar ideciau, bet tada vyras isvarytu is namu.

Irasyta i favoritus smile.gif Reikes po truputeli grizti i virtuve, nes paskutiniu laiku as joje retas svecias. Pirmiausia del laiko stokos, antra nesugalvoju ka noriu valgyt ir ka pasigaminti kad daug jegu po darbo neatimtu. Savas meniu jau tiek nusibodes verysad.gif

blink.gif ogo.. tiek daug? as su agnus castus tai bromokriptino nebegeriu, bet tik antra ciklo puse. Bet mano mmm trukme sutrumpejo 3 dienas, tai svarstau kada bus O. 3 dienas anksciau?  blink.gif

Ar teisingai supratau tavo nuomone del agnus: ji geri tik I ciklo puse vietoje Bromkr., o po O geri tabletes? Agnus poveikis - sureguliuoti prolaktina ir progesterona. Kazin kuriuo poveikis didesnis: vaisu ar agnus? Per didelis kiekis prolaktino slopina ovuliacija. Mano galva, del to ji ir skiria gerti, kad vyktu pilnaverte O. O jau po jos normaliame cikle progesteronas auga, bet auga ir prolaktinas ir juk tai normalu. Jei tu geri pradzioje agnus, o paskui vaistus ir jei vaistu poveikis stiresnis, gaunas antroje ciklo puseje tu mazini prolaktina, bet nelieti progesterono. Ar verta antroje ciklo puseje mazinti prolaktina, jei po O jis nesvarbus? Ar as ne taip kazka suprantu? g.gif 4u.gif

Labas rytas.
Siandien atskelusi taip naiviai tikejau, kad jau penktadienis doh.gif Nes visa savaite neeina galvos nuo pagalves atplesti, darbe jau be stiprios mates (kavos as negeriu) negaliu sedet neuzsimerkusi - visiskai miegu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 28 birželio 2012 - 06:53
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 28, 07:52)
Siandien atskelusi taip naiviai tikejau, kad jau penktadienis  doh.gif Nes visa savaite neeina galvos nuo pagalves atplesti, darbe jau be stiprios mates (kavos as negeriu) negaliu sedet neuzsimerkusi - visiskai miegu.

drinks_cheers.gif aš tai kavos išgeriu, bet tokiu oru ir iš jos ne daug naudos.. gerai nors veliau kėlėmes, nes vyras futbolą iki galo žiūrėjo..
šian važiuojant į darbą pagavau save ant minties "kada gi tu į komandiruotę išvažiuosi, man mašinos reikia..." doh.gif biggrin.gif

labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 08:31)
gerai nors veliau kėlėmes, nes vyras futbolą iki galo žiūrėjo..

šian važiuojant į darbą pagavau save ant minties "kada gi tu į komandiruotę išvažiuosi, man mašinos reikia..." doh.gif  biggrin.gif

Maniskis toks netipiskas vyras - sportu beveik nesidomi. As daug daugiau zinau ir domiuosi (cia is tecio man perejo, jis tai sporto fanas - maniakas biggrin.gif), bet futbolas man ne schmoll.gif

lotuliukas.gif O as pradejau jausti, kaip man truksta masinos verysad.gif Idomu, uz kiek siais laikais butu galima geros bukles (aisku nenauja) ir su automatinem pavarom nusipirkti? ax.gif Neturiu supratimo unsure.gif Uz savaja (tikrai gera) pries 11 metu mokejau 8 tukst., speju, kad dabar uz tiek gauciau tik koki lauza? ax.gif Visai nesidomiu automobiliais, vyras - irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 28, 09:31)
Maniskis toks netipiskas vyras - sportu beveik nesidomi. As daug daugiau zinau ir domiuosi (cia is tecio man perejo, jis tai sporto fanas - maniakas biggrin.gif), bet futbolas man ne  schmoll.gif

pries 11 metu mokejau 8 tukst., speju, kad dabar uz tiek gauciau tik koki lauza?  ax.gif Visai nesidomiu automobiliais, vyras - irgi  blush2.gif

maniškis irgi.. pvz. krepšinį "žiūri" tik todėl, kad aš žiūriu. nors ir aš dabar tik rinktinės rungtynes žiūriu, kai neberodo Žalgirio per tv3.
nustebau, kai vyras šiemet pareiškė, kad žiūrės futbolą, sakau - suaugai pagaliau biggrin.gif

galiu pasakyt tik apie tai ką žiūrėjau, tai už 8 t. gali paimti visai gerai atrodančią audiA4 1998 metų smile.gif mažiau populiaresnės mašinos arba knopkės bus jaunesnės už tokią kainą. mes, kaip sakiau, žiūrim iki 20 t., tai čia jau 2002-2006 metų mašinos, modelius minėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 09:40)
galiu pasakyt tik apie tai ką žiūrėjau, tai už 8 t. gali paimti visai gerai atrodančią audiA4 1998 metų smile.gif mažiau populiaresnės mašinos arba knopkės bus jaunesnės už tokią kainą. mes, kaip sakiau, žiūrim iki 20 t., tai čia jau 2002-2006 metų mašinos, modelius minėjau smile.gif

Ne kazkas verysad.gif Nebent IVF nebeprireiktu... Apie modelius nieko neismanau blush2.gif (teks pradeti dometis).
Aisku, reiktu pagaliau pradeti ieskotis darbo blush2.gif Tai ir galvos skausmo del pinigu nebebutu... Gal tas masinos gedimas - zenklas is dangaus, taip "kazkas" bando mane priversti pagaliau pajudinti subine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 28, 09:50)
Ne kazkas  verysad.gif Nebent IVF nebeprireiktu... Apie modelius nieko neismanau  blush2.gif  (teks pradeti dometis).
Aisku, reiktu pagaliau pradeti ieskotis darbo  blush2.gif Tai ir galvos skausmo del pinigu nebebutu... Gal tas masinos gedimas - zenklas is dangaus, taip "kazkas" bando mane priversti pagaliau pajudinti subine  biggrin.gif

arba priprasi būti be mašinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 27, 21:36)
Dar ne

nes pas toki suirzusi kaip buvo praeita karta tai as aplamai nesutikciau lipti ant tos kedes  rolleyes.gif

Aišku 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif sėkmės pataikant ant geros nuotaikos, kad neliktum ant kėdės nepasėdėjus hihihi.gif bet jaučiu sunku kai eini ir nežinai ko tikėtis...

blink.gif ogo.. tiek daug? as su agnus castus tai bromokriptino nebegeriu, bet tik antra ciklo puse. Bet mano mmm trukme sutrumpejo 3 dienas, tai svarstau kada bus O. 3 dienas anksciau?  blink.gif

Tradicinė mano dozė būna 1 tabletė. Tikiuosi po kito tyrimo grįšiu prie jos, nes labai jau nepatogu su tom tablečių puselėm terliotis. Kadangi pas mane prolaktinoma buvo, tai aš sėdžiu tik ant tablečių, agnus castus nebandžiau..

šian važiuojant į darbą pagavau save ant minties "kada gi tu į komandiruotę išvažiuosi, man mašinos reikia..." doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 09:56)
arba priprasi būti be mašinos biggrin.gif

Tai jau butu visiska degradacija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 06 28, 09:58)
biggrin.gif  biggrin.gif sėkmės pataikant ant geros nuotaikos, kad neliktum ant kėdės

Tai va, jauciuosi sutrikusi, nes anksciau jis visai normaliai elgdavosi. Arba as neatkreipiau demesio, nes net neketinau pas ji jokiu apvaisinimu daryti (ejau pas ji tik del GN). Visada planavau, kad jei bandytume IUI, tai VK (pas M. ar V.), bet dabar VK jau nebepasitikiu visai. (Kas ten zino su kieno sperma mane apvaisintu schmoll.gif biggrin.gif )
Dar vieno gyd. ieskoti nebenoriu... Tai arba darysiu IUI pas K. (jei jis bus normalus biggrin.gif ), arba palauksiu kol T. gris is atostogu ir darysim ka jis sakys...
Atsakyti
drinks_cheers.gif aš tai kavos išgeriu, bet tokiu oru ir iš jos ne daug naudos.. gerai nors veliau kėlėmes, nes vyras futbolą iki galo žiūrėjo..

labas rytas mirksiukas.gif

Na man keltis veliau neiseina, kiekviena minutele suskaiciuota - juk uzsimerkusi dar ruosiuos i darba tongue.gif
Siandien is ryto, vaziuojant i darba, V kaip tik pasiuliau masina keisti. Matau, kad vargselis, kankinas su tokia mazyle. O antros turbut jau neipirksim, jei IVF planuose g.gif

Maniskis toks netipiskas vyras - sportu beveik nesidomi.

Gal ir gerai. Musu 1 TV kanalas - sportas. MV gali visa nakti nemiegot ir ziureti karate cepnionata doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 28 birželio 2012 - 09:33
Labas smile.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 27, 22:59)
Ne tu stora, o dzinsu modeliai blogi  biggrin.gif Skirti vyriskos figuros moterims. O tu - dailios, moteriskos figuros  mirksiukas.gif

Nu jo, dzinsu modeliai blogi, bet kazkodel Guess uz 350ltl ir Armani jeans uz 500 ltl man puikiai tinka ir figurele - ledas atrodo. O uz 60-150ltl - as kaip kazkokia klosha.. Kur teisybe?

QUOTE(DruiDe @ 2012 06 28, 07:52)
Ar teisingai supratau tavo nuomone del agnus: ji geri tik I ciklo puse vietoje Bromkr., o po O geri tabletes? Agnus poveikis - sureguliuoti prolaktina ir progesterona. Kazin kuriuo poveikis didesnis: vaisu ar agnus? Per didelis kiekis prolaktino slopina ovuliacija. Mano galva, del to ji ir skiria gerti, kad vyktu pilnaverte O. O jau po jos normaliame cikle progesteronas auga, bet auga ir prolaktinas ir juk tai normalu. Jei tu geri pradzioje agnus, o paskui vaistus ir jei vaistu poveikis stiresnis, gaunas antroje ciklo puseje tu mazini prolaktina, bet nelieti progesterono. Ar verta antroje ciklo puseje mazinti prolaktina, jei po O jis nesvarbus? Ar as ne taip kazka suprantu? 

Agnus vartoju tiek mini-stimuliacijos tiek PRL ir PRG reguliavimui tik I ciklo puse. Antra ciklo puse vartoju bromkr tabletes, nes man siaip PRL virs normu, jeigu jo nemazinu. Ant bromo sedziu jau metus laiko. Bet man uztenka 0,5 tabletes per para.

lotuliukas.gif O as pradejau jausti, kaip man truksta masinos  verysad.gif  Idomu, uz kiek siais laikais butu galima geros bukles (aisku nenauja) ir su automatinem pavarom nusipirkti? 

kazkur 20 tukst. iki 2006 metu kazkur. bet masina masinai nelygi. Audi, tarkim, 2002 metu su 150 000 rida yra = 2008 fordui su 90 000. ir t.t.
Man irgi ziauriai truksta savos masinos. nu bet kol neeisiu dirbti, tol neturesiu. tai dar metus man kankintis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 28, 12:48)

Nu jo, dzinsu modeliai blogi, bet kazkodel Guess uz 350ltl ir Armani jeans uz 500 ltl man puikiai tinka ir figurele - ledas atrodo. O uz 60-150ltl - as kaip kazkokia klosha.. Kur teisybe?

Man irgi ziauriai truksta savos masinos. nu bet kol neeisiu dirbti, tol neturesiu. tai dar metus man kankintis.

Tai ta ir turejau omenyje. Pigiau nei uz 200 -300 dzinsu jau seniai nesu pirkusi, net ir per didziausius ispardavimus. Ner teisybes... biggrin.gif

Ir man kol kas sviecia tokios perspektyvos. Galiu nebesilaikyti dietu, ir taip sukusiu nezmoniskai (nekenciu viesojo transporto schmoll.gif tai teks daug kur vaikscioti pesti - o atstumai Vilniuje nemazi, sakyciau)

Atsakyti