Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(*River* @ 2012 06 28, 10:09)
Tai va, jauciuosi sutrikusi

console.gif 4u.gif

Ateinu pažliumbt verysad.gif
Jomajo... susitikau vadinasi su draugėm = pabuvau lopšelyj-darželyj ir dar plius nėštukė buvo (siurprizas) doh.gif cray.gif Gal reikėjo tiesiog išeit po valandžiukės, bet.. neišėjau.. labai jau mielas tas 7 mėnesių leliukas.. cray.gif Visas vakaras vien apie vaikus ir nėštumus, o paskui klausia manęs kodėl aš nieko nepasakoju doh.gif Kuo toliau, tuo daugiau aplink vaikų, tuo labiau aš iškrentu iš konteksto verysad.gif
cray.gif
****... kaip h..jova
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 28 birželio 2012 - 21:29
QUOTE(*River* @ 2012 06 28, 17:07)
Tai ta ir turejau omenyje. Pigiau nei uz 200 -300 dzinsu jau seniai nesu pirkusi, net ir per didziausius ispardavimus. Ner teisybes...  biggrin.gif

...o atstumai Vilniuje nemazi, sakyciau)

cry.gif

zinau mad.gif

QUOTE(maika @ 2012 06 28, 22:20)
console.gif  4u.gif
Ateinu pažliumbt  verysad.gif
Jomajo... susitikau vadinasi su draugėm = pabuvau lopšelyj-darželyj ir dar plius nėštukė buvo (siurprizas) doh.gif  cray.gif Gal reikėjo tiesiog išeit po valandžiukės, bet.. neišėjau.. labai jau mielas tas 7 mėnesių leliukas.. cray.gif Visas vakaras vien apie vaikus ir nėštumus, o paskui klausia manęs kodėl aš nieko nepasakoju  doh.gif Kuo toliau, tuo daugiau aplink vaikų, tuo labiau aš iškrentu iš konteksto  verysad.gif
cray.gif

o as visiems pasakoju kokia problema (pas vyra nera spermos - pas mane neimanoma isnesioti) ir visi nutyla ir kalba man gertiausiomis temomis, jeigu neturi ka patarti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 28, 22:28)
o as visiems pasakoju kokia problema

Ko gero teisingai. O aš kažkaip vis nesiryžtu, vis viską savyje laikau... Sėdžiu šypsausi, o išėjus vaizdas akyse pradeda lietis...
Atsakyti

console.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 28, 22:44)

friends.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 28, 22:40)
Ko gero teisingai. O aš kažkaip vis nesiryžtu, vis viską savyje laikau... Sėdžiu šypsausi, o išėjus vaizdas akyse pradeda lietis...

nezliumbk. lai jie zliumbia. tie, kas tokie nesusiprateliai. as galiu ir pirmam pasitaikusiam pasakyti, kad 'ogi, ne visi gali taip lengvai. mums reikia proceduru, 15 000 litu... gal turi paskolinti, nes mes jau 3 metai kaip vargstam..?" - po tokio nebelieka klausimu. ir nereikalingu zmoniu. Bet cia naujiems papasakoju. O seni ir taip zino ir nebeklausia. mes kasdien susilaukiam klausimo "nu kada jus apnestesit?" - ka as galiu pasakyti? man dzin. sakau - 'niekada' ir zvengiu ir lai galvoja ka nori. irnesakyk.gif

p.s. siaip, su tokiu mano vyro poziuriu i mane - as i vienus vartus nepastosiu...

p.p.s. atsiprasau, bet tavo avatare toks mielas idiotas... rolleyes.gif kaip mano katinai, vienas prie vieno.. gryni mukeliai. ir veido israiska tokia pati..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 28 birželio 2012 - 22:40
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 28, 23:35)
nezliumbk

p.p.s. atsiprasau, bet tavo avatare toks mielas idiotas...  rolleyes.gif kaip mano katinai, vienas prie vieno.. gryni mukeliai. ir veido israiska tokia pati..

friends.gif 4u.gif
vis tik suši..tas vakar vakaras gavosi sad.gif

Priimsiu kaip komplimentą, nes labai pakėlei nuotaiką biggrin.gif lemūras ten hihihi.gif
Kaip tavo katinai? Vis pjaunasi?

Kas ką veikiat? Kuo gyvenat šį penktadienį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 29 birželio 2012 - 11:23
Labukos smile.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 28, 23:35)
p.s. siaip, su tokiu mano vyro poziuriu i mane - as i vienus vartus nepastosiu...

4u.gif 4u.gif 4u.gif MV studijuodamas ta papildu tema, rado informacijos, kad padidejes testosteronas (Maca ir Tribulus) didina agresija. Aisku, nesneku apie fizine agresija, bet nervukai gali daryti savo. Plius dadekim atsakinga darba, darbo problemas ir t.t. gali gautis dviprasmiskai suprantama situacija. Man, kaip kiekvienai normaliai moterai, buna situaciju, kurias galima apibudinti vienu posakiu - pati prisigalvojau, pati supykau. Zinau, kad niekada moterys ir vyrai 100 proc. vienas kito nesupras. Ir ne todel, kad nenori, bet tiesiog negali 4u.gif Po visko, ka teko isgyventi, man vis dar kartais atrodo, kad cia tik man reikia, V plaukia pasroviui, nes... Nes jis tyli. Pagal mane, jei ta tema nera pokalbio, reiskia nektualu, neidomu. Kazkur giliai smegenukuose suprantu ka jis jaucia, zinau kaip ji spaudzia atsakomybe, kad masto ir jam rupi.
Nezinau kaip yra jusu seimoje 4u.gif Gal cia viena is panasiu situaciju? Bet kokiu atveju, balionas tau, vien nuotaikai pakelti 4u.gif

QUOTE(maika @ 2012 06 29, 12:06)

Isleidau kolege atostogauti 3 savaitem, pasitikau sefe is atostogu - supratau, laukia darbymetis doh.gif Bet nieko, greiciau laikas eis. Nes laukiu savo atostogu wub.gif laukiu keliones i Graikija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 29, 12:06)

kad laikas kuo greičiau prabėgtų, dirbu biggrin.gif
o šiaip galvą skauda, gal dėl orų kaitos..
rytoj išlydžiu vyrą į baidarių žygį, kadangi pati plaukti negaliu, tai sutariau su vyro draugo, kuris pakeis mane baidarėje, žmona, kad atvažiuosim vakare į stovyklavietės vietą, taigi teks smagiausia dalis thumbup.gif kompanija super, ne vieną kartą su jais žygiavom, šašlykų pavalgysiu, uodus pamaitinsiu.. ryte išvažiuosim atgal, o kompanija plaukimą tęs. tikiuosi, oras bus toks, kokį žada smile.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 06 29, 13:25)
Nes laukiu savo atostogu  wub.gif laukiu keliones i Graikija  wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti

console.gif
Ech, neismokau nepavydet, neismokau nepykti, kai nezinodami situacijos klausia - kada gi jus doh.gif Erzina ir liudina, kad kuo toliau, tuo maziau lieka draugiu be vaiku, kad bendraujant tenka giliai slepti savo skausma, nes negrystu visiems pasakyti kad yra problemu. Nors nematau tame butinybes. Manau esu gan uzdaras zmogus, bet buvo keleta situaciju, kai intuityviai, negaliu pavadinti tuos zmones net draugais, tiesiog pazistamiems, pasakiau kokioj situacijoj gyvenam. Labai nustebau kai pasake, kad supranta ir zino ka jauciu, nes patyre ta pati blink.gif Juk is salies man atrode kad viskas jiems gavos is 1 karto. Dabar supantu, kad aplinkui ne viskas taip, kai gali atrodyti.
Ir daugiau saves nebeapgaudineju - skauda, reiskia skauda. Bent jau dingo tas bjaurus nenoras bendrauti. Siandien kaip tik tikiuosi progos praleisti likusia diena su V 5 metuku krikstasuniu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 06 29, 13:36)
rytoj išlydžiu vyrą į baidarių žygį, kadangi pati plaukti negaliu, tai sutariau su vyro draugo, kuris pakeis mane baidarėje, žmona, kad atvažiuosim vakare į stovyklavietės vietą, taigi teks smagiausia dalis thumbup.gif kompanija super, ne vieną kartą su jais žygiavom, šašlykų pavalgysiu, uodus pamaitinsiu.. ryte išvažiuosim atgal, o kompanija plaukimą tęs. tikiuosi, oras bus toks, kokį žada smile.gif
thumbup.gif

Gero oru 4u.gif ir pasiimkit kuo daugiau priemoniu nuo uodu. Pries pora savaiciu pajurio uodal liko sotus tongue.gif , o mes taskuoti
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kažkaip seniai aš čia nesilankiau. Norėčiau ir vėl su jumis paplepėti. Žiūriu ir nestuke.gif jau yra. Sveikinu!

QUOTE(DruiDe @ 2012 06 29, 13:25)
Labukos  smile.gif

Zinau, kad niekada moterys ir vyrai 100 proc. vienas kito nesupras. Ir ne todel, kad nenori, bet tiesiog negali  4u.gif  Po visko, ka teko isgyventi, man vis dar kartais atrodo, kad cia tik man reikia, V plaukia pasroviui, nes... Nes jis tyli. Pagal mane, jei ta tema nera pokalbio, reiskia nektualu, neidomu. Kazkur giliai smegenukuose suprantu ka jis jaucia, zinau kaip ji spaudzia atsakomybe, kad masto ir jam rupi.

Kažkokiame leidinyje ar straipsnyje skaičiau, kad yrai visai kitaip reaguoja į su vaisingumu susijusias problemas. Jie daugiausia tai laiko savyje, tyli ir savaip gedi. Bet tai nereiškia, kad jie neišgyvena ir jiems nerūpi ar neskauda. Mes moterys norime išsikalbėti ir išverkti tą skausmą ir laukimą, gal todėl ir sėdime čia.

Ir dar, man asmeniškai daug lengviau apie tai pasakoti svetimam ar mažai pažįstamam žmogui, pvz, savo kirpėjai, nei tarkime giminėms ir artimiesiems. Labai nervina, kai giminės pradeda lyg tarp kitko kalbėti apie visokias geresnes pastojimo technikas, iš serijos "man dėstytojas univere apie gyvuliukus pasakojo" tarsi aš turėčiau pasidaryti atitinkamas išvadas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 29 birželio 2012 - 12:54
pas mane šiek tiek kita situacija.. draugių neturiu, yra tik vyro draugų žmonos, tai jos visos 1,5-2 metų bėgyje pastojo, ot tai plepalų buvo, o man kaip ir nėra ape ką su jom šnekėt, tai aš labiau vyrų pokalbius palaikydavau.. o kadangi jos ne draugės, tai joms ir nerūpėjo, kodėl mes vaikų neturim, buvo užimtos savo problemomis. dabar, kai pastojau, tai vėl su manim nėra apie ką kalbėt, nes jų vaikai jau ūgtelėjo ir jau visai kitos problemos laugh.gif
tiesa, giliai širdyje liūdžiu, kad neturiu su kuo pasidalinti, pasitarti, jūsų irgi negaliu "apkrauti", vyras iš kitos varpinės į viską žiūri.. viena kaip durnius po parduotuves vaikštau.. na bet toks gyvenimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2012 06 29, 13:49)
Kažkaip seniai aš čia nesilankiau. Norėčiau ir vėl su jumis paplepėti.

Žiūriu ir  nestuke.gif jau yra. Sveikinu!

kur buvai dingus? bigsmile.gif

čia man? blush2.gif ačiū smile.gif
Atsakyti