Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 02, 12:12)
*nu tada viskas aisku, nes anksciau tokiu sposu niekada nebudavo. matyt, tikrai macaŽtribulus, nes nuo ju sajungos viskas ir prasidejo..
**as pensininke. man 34,5.. vyrui tiek pat. jis irgi vandenis. pas mus vandeniu seima. tai gali daug maz isivaizduoti tiek mus abu tiek musu gyvenimo buda..  doh.gif  g.gif
***mano drauges vyras laike dana praeita sestadieni..

*As savajam israsiau po 1 dienoj ir kaitaliot, bo bijau nesusitvarkyt doh.gif Sake po pirmojo tribulus jau norejo kalnus nuversti. Pasiskundziau, kad man jegu neber, pasiule pasidalinti, bet paskui persigalvoju: pasvarste jei jie didina testosterona, tai man prades barzda ir usai zelti. O barzotos zmonos jam nereikia lotuliukas.gif
** Grazus tas amzius 4u.gif Tiesiog galvoju, kiek tas gali buti metu, kad jis tave sena vadina g.gif, o pats jaunuoli vaidina? 4u.gif Vandeniai paplaukeliai tongue.gif MV zuvys, bent tokia ivairove tongue.gif
*** Laike ir manasis dana. Jau pilna lentyna tu danu cool.gif

As vakar O apturejau, siandien dar sona duria. Keista, bet antra karta is eiles toj pacioj pusej. Siaip graziai eina pakaitom kaire-desine, o dabar antra kart desine. V buvo uzlauztas, jei taip galima pasakyti, visi darbai padaryti. Toliau 2 savaites laukimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 02 liepos 2012 - 11:42
QUOTE(zuzla @ 2012 07 02, 12:26)
kas čia toks geras?  bigsmile.gif

drauges, kuriu bachurai ugtelejo..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 02, 13:53)
drauges, kuriu bachurai ugtelejo..

tai kodėl gi ne, aišku, norėčiau bigsmile.gif
tik ar apsiimsi su siuntimu? nes aš nebusiu klp šiais metais..
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 02, 12:37)
** Grazus tas amzius  4u.gif Tiesiog galvoju, kiek tas gali buti metu, kad jis tave sena vadina  g.gif, o pats jaunuoli vaidina?  4u.gif Vandeniai paplaukeliai  tongue.gif  MV zuvys, bent tokia ivairove  tongue.gif
*** Laike ir manasis dana. Jau pilna lentyna tu danu  cool.gif

As vakar O apturejau, siandien dar sona duria. Keista, bet antra karta is eiles toj pacioj pusej. Siaip graziai eina pakaitom kaire-desine, o dabar antra kart desine. V buvo uzlauztas, jei taip galima pasakyti, visi darbai padaryti. Toliau 2 savaites laukimo  doh.gif

** butu grazus, jeigu tureciau 2 vaikus ir nebesiruosciau gimdyti. buciau jauna ir laisva. o as nezinai kokiam maratione, 35 kaip ir paskutinis traukinys, bet ne faktas, kad spesiu. tad, mano tas grazumas nera visai jau grazus. ooo, zuvys... svajuokliai...

o as nezinau kada bus mano O.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 02, 13:04)
** butu grazus, jeigu tureciau 2 vaikus ir nebesiruosciau gimdyti. buciau jauna ir laisva. o as nezinai kokiam maratione, 35 kaip ir paskutinis traukinys, bet ne faktas, kad spesiu. tad, mano tas grazumas nera visai jau grazus. ooo, zuvys... svajuokliai...

Atleisk, bet nesusilaikiau. Dėl amžiaus - baik nusišnekėti. Nes man tada belieka užlipti ant stogo ir kristi žemyn galva. Bet ne nepasiduodu ir bandau išokti į nuvažiuojantį traukinį. Vet aš tai tikrai šoku į paskutinį vagoną, nes 40.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 02, 14:04)

Vat butent su tokiom mintim man padeda susidorot manasis zuvinas 4u.gif Ir as jo tikiu, t.y. netikiu kad bus viskas taip kaip as noriu, o nesigauna. Bet bus kitaip, ir gal net geriau 4u.gif
As iki 30 svajojau turet jau 3 vaikus ir but rami, bet pasirodo gyvenimelis kitoks verysad.gif
O gal tik maratono pradzia; apie traukinius jau ir nesneku - siais laikas ir lektuvai neblogai skaraido. Vienzo, spesim bet kokiu atveju, na extra uzsisakysim čiarteri tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 02, 13:04)

Su ovuliacija man taip pat si menesi.... mistika... pagal testa ovuliacini siandien, bet kad beveik nejauciu jokiu isskyru.... keista,,,, tik sona nudiege ir viskas...

O del amziaus maziau sukit galveles doh.gif jei bus lemta, tai bus ir taskas.... tik mes ta lemti truputi paskubinsim ir viskas bus liuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ,,Selina'': 02 liepos 2012 - 13:23
QUOTE(velnyte @ 2012 07 02, 14:10)
Atleisk, bet nesusilaikiau. Dėl amžiaus - baik nusišnekėti. Nes man tada belieka užlipti ant stogo ir kristi žemyn galva. Bet ne nepasiduodu ir bandau išokti į nuvažiuojantį traukinį. Vet aš tai tikrai šoku į paskutinį vagoną, nes 40.
Matai, man nera 40-ties dar, bet, aisku, as ju sulauksiu. Todel man manieji nepilni 35 jau atrodo paskutinis traukinys. Kai as busiu 40-ties, man sie 35 atrodys 'vajej kokia jauna'. As zinau, kad si kova uz vaikus bus amzina tol, kol nepasieksi rezultato arba klimakso, tik tada ji ir baigsis. Tiesiog matyti ir jausti kad tie metai, kurie privalo buti skirti pradiniu klasiu vadoveliams ir namu darbu ruosai bei vaiko uzklasinei veiklai paderinti yra skiriami spermos kokybei, ovuliacijos stimuliaciai ir visokiausiom nesamonem (is serijos ant ovitrelio NT pasidaryti del prikolo), jautiesi visiskai bejege. O ypac kai paklausai vienmeciu ir net desimciais vyresniu moteru pasvarstymus tema 'kaip pastojama?' ir kurios net nenutuokia kas yra folis, ovuliacija ir kiek mln turi buti spermoje - tai visiskas autas ir iskritimas is bet kokio konteksto.

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 02, 14:16)
As iki 30 svajojau turet jau 3 vaikus ir but rami, bet pasirodo gyvenimelis  kitoks  verysad.gif
O gal tik maratono pradzia; apie traukinius jau ir nesneku - siais laikas ir lektuvai neblogai skaraido. Vienzo, spesim bet kokiu atveju, na extra uzsisakysim čiarteri  tongue.gif
cha, tikriausiai, reikia net nesvajoti, tada butu kaip pas normalius zmones.
mano charteris iskeliavo su abrazija.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 02, 14:36)
mano charteris iskeliavo su abrazija.

Ten kiti reisai, mus (busimu mamu) ten nelaipina 4u.gif Manasis ten taip pat friends.gif , todel ramiai (na galima ir neramiai) laukiam savojo.
Atsakyti
Laukiu feritino ir vit.D rezultatų user posted image
Atsakyti
[quote=Maidenana,2012 07 02, 14:36]
Matai, man nera 40-ties dar, bet, aisku, as ju sulauksiu. [/quot]

zodis zodin atitinka ir savijauta ,ir metai netgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 02, 15:57)
Laukiu feritino ir vit.D rezultatų user posted image

g.gif galvoji, ka cia tokio issityrus dar, ane? o jeigu neras pakankamai vit D - eisi i soliariumus?

QUOTE(errachka @ 2012 07 02, 17:04)
zodis zodin atitinka ir  savijauta ,ir metai netgi  unsure.gif

laba, prapuolusi dushe. kaip sekasi? kokius tyrimus daraisi? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(,,Selina'',2012 07 02, 14:20)
Su ovuliacija man taip pat si menesi.... mistika... pagal testa ovuliacini siandien, bet kad beveik nejauciu jokiu isskyru.... keista,,,, tik sona nudiege ir viskas...

su manaja irgi. ner. padare dingau.

p.s. norit bajeri? trecia diena is eiles negaliu atsivalgyti saldaus. sian 'iki' vos neapsim***au pamaciusi guminukus.. sudorojau pakeli iskarto, vyras net nespejo is parduotuves pasiimti. manes.
Atsakyti