Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Labas rytas
QUOTE(vejasvejas @ 2012 06 29, 16:23)
Sveikos mamytės (esamos ir būsimos),
Belieka laukt  kol viskas pradės valytis, tikiuosi kaip nors susitvarkysiu pati, be ligoninių... Bandau save ramint vieninteliu teigiamu dalyku po viso to- aš pasirodo galiu pastot!!!

Uzuojauta, ir kad greiciau laikas praeitu 4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 30, 10:05)
Beje, mus su vyru vakar ikando erkes  unsure.gif Aisku, mes neskiepyti... Nezinau,  ar darytis kokius tyrimus? Ikando Varenos rajone, gal ten maza tikimybe, kad bus kuo nors uzkrestos?
Bijau.... bijau.gif

Oj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 30, 10:05)
Beje, mus su vyru vakar ikando erkes  unsure.gif Aisku, mes neskiepyti... Nezinau,  ar darytis kokius tyrimus? Ikando Varenos rajone, gal ten maza tikimybe, kad bus kuo nors uzkrestos?
Bijau.... bijau.gif

tyrimus galima darytis anskčiausiai po 3 sav., kitaip bus neinformatyvus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kaip savaitgalis praėjo? Aš šeštadienį pasidariau šopingo terapiją, nusipirkau superinį kostiumėlį darbui ir žiauriai fainą rankinuką. Einu šiandien į darbą tokia savimi patenkinta. O vakar buvau impulse, brangu vis gi dabar. Jokių vasaros nuolaidų ar nuolaidų poroms. Reiks laukt kada ežerų vanduo sušils. blush2.gif

Vejasvejas - užjaučiu mergyt, laikykis. Bent jau žinai, kad gali pastoti. Aš per 3 planavimo metus du pagaliukus mačiau tik ant ovuliacijos testo.

River , man prieš porą metų erkė buvo įsisegus į kirkšnį. Kadangi buvau kaime, nebuvo galimybės vešt jos iširti. Atsidaviau likimui ir viskas tvarkoj. Svarbu, teisingai ištraukti ir kad raudonis įsisiurbimo vietoje praeitų. Ne visos erkės turi užkratą.
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 07 02, 08:49)
tyrimus galima darytis anskčiausiai po 3 sav., kitaip bus neinformatyvus 4u.gif

Berods ir pačią erkę tirt galima, bet čia reikia daryt iš karto. Dėti į kokį stiklainį ir vežt į laboratoriją.

Kadais mano sesuo dirbo NVSPL ir jie vykdė tokį projektą. Jiems buvo atvežta daugybė erkių iš įvairių Lietuvos vietų. Laboratorija turėjo jas tirt ir žymėti užktrėstumo žemėlapį. Sakė, čia tikslesnis būtų žemėlapis nei tas, kurį sudaro tirdami gyventojų atvežtas jiems įkandusias erkes. Tiesa to žemėlapio likimo aš nežinau. Būtų įdomu pamatyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2012 07 02, 09:01)
Labas rytas,
Kaip savaitgalis praėjo? Aš šeštadienį pasidariau šopingo terapiją, nusipirkau superinį kostiumėlį darbui ir žiauriai fainą rankinuką. Einu šiandien į darbą tokia savimi patenkinta. O vakar buvau impulse, brangu vis gi dabar. Jokių vasaros nuolaidų ar nuolaidų poroms.

Savatgalis kaip visada trumpas, bet galvele nuo darbu pailsejo smile.gif
Sestadieni MV dalyvavo karate rungnynese (cia jo hobby toks smile.gif ), laimejo antra vieta wub.gif . O as gavau sumusta ir melyna vyra doh.gif Bet patenkintas kaip vaikas tongue.gif Kol jis rinko melynes, as buvau pasinerusi i remonta bigsmile.gif , jau grazyn ir grazyn ax.gif
Vakar aplankeme miniZOO, kiek daug mazu parsiuku wub.gif taip ir norejosi viena namo parsivezti tongue.gif Po pietu dar spejome pasiplezinti ir pasidziaugti saulyte prie juros smile.gif Galima sakyti pailsejau. Rytoj taip pat tikiuosi smagios dieneles - vaziuosim i Bryano Adamso koncerta wub.gif Nezinau, kaip bus su miegu ( nusimato darbas-Vilnius-darbas), bet tokiuosi kelione bus to verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejasvejas @ 2012 06 29, 15:59)
Seksas seksas  smile.gif  paskutinį mėnesį taip atsipalaidavom, kad totaliau užmiršau kada buvo paskutinės menesinės- užsiblokavo nors tu ką... Užtat matyt ir užkibo žirniukas, tik nelabai stiprus buvo... Pavasarinės hormonų audros  blush2.gif
Papildyta:
Mane dar toks klausimas neramina- o kiek dabar man laukt kol pradės viskas valytis? Savaitę? Mėnesį? Du? Kol kas absoliučiai jokių blogų požymių nejaučiu, o padidėjusi krūtinė tik džiugina, gaila laikinai...

Labas, uzjauciu del nesivystancio..... Gaila, kad taip nutiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikos visos,
kaip vasara Jums? As tai ziauriai nusivylus, noriu maudytis, bet kad baisu, nes, manau, dar baisiai salta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ,,Selina'': 02 liepos 2012 - 08:47
Aš per 3 planavimo metus du pagaliukus mačiau tik ant ovuliacijos testo.

O aš tuos du pagaliukus mačiau kai po ovitrelio pasidariau NT hihihi.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 02, 09:36)

thumbup.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 07 02, 09:42)
kaip vasara Jums?

Gera vasara ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Berods ir pačią erkę tirt galima, bet čia reikia daryt iš karto. Dėti į kokį stiklainį ir vežt į laboratoriją.

aha, ir ta erkė gyva turi būt unsure.gif

labas rytas mirksiukas.gif
mes irgi labai fainai pasibuvom žygyje smile.gif tik su miegu palapinėje nekas, jaučias, kad svoris kitaip pasiskirstęs, ryte visus kaulus skaudėjo, nors miegam ant pripučiamo čiužinio ir niekad to nebūdavo.. o dar nuo visokių valgių/skanėstų vakare pilvą išputė wacko.gif turiu ir kelis uodų įkandimus, na bet pofik, vistiek smagu su gera kompanija. tiesa, iš 7 baidarių kitą dieną žygį pratęsė tik dvi, slabakai irnesakyk.gif hihihi.gif aš prieš du metus įveikiau visą tą trasą nesiskųsdama..
tik jau europos čempionato finalui mūsų neužteko, po pirmo kėlinio nuėjom miegot, o ir taip viskas aišku buvo.

neturiu ką apsirengt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 07 02, 09:42)
kaip vasara Jums? As tai ziauriai nusivylus, noriu maudytis, bet kad baisu, nes, manau, dar baisiai salta doh.gif

Na dar reiks palaukt. Jeigu karščiai laikysis kaip žada, gal kitą savaitgalį galima pabandyti.

Noriu ką nors susiplanuoti ilgąjam savaitgaliui. Pažiūrėjau į kaimo turizmo kainas ir atšoko noras. Prie jūros toli ir per mažai dienų. Gal kur nors pas gimines į kaimą. Žinau, kad jų ten daug privažiuos, bet gal mes kaip nors ant čiužinio ar miegmaišyje.

Zuzla, puiki proga pasišopinti. Dabar gerai, kad madingos suknelės ir tunikos, net nereikia eit į specialią parduotuvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 02 liepos 2012 - 09:53
QUOTE(Samira @ 2012 07 02, 10:51)
Noriu ką nors susiplanuoti ilgąjam savaitgaliui. Pažiūrėjau į kaimo turizmo kainas ir atšoko noras

Zuzla, puiki proga pasišopinti. Dabar gerai, kad madingos suknelės ir tunikos, net nereikia eit į specialią parduotuvę.

drinks_cheers.gif
mes nieko neplanuojam, reik namus sutvarkyt, sienai dažų paieškot..

schmoll.gif nenoriu atrodyti kaip maišas ar balionas.. noriu aptemptų drabužių, turiu figūrą, nenoriu slėpti ax.gif o aptemptos tunikos ties pilvu pasikelia ir negražiai atrodo.. devėtų S dydžio nieko nėra, teks pirkti naujus unsure.gif tikiuosi, rasiu ką nors su nuolaida ir savo dydžio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 02, 11:20)
drinks_cheers.gif
mes nieko neplanuojam, reik namus sutvarkyt, sienai dažų paieškot..

schmoll.gif nenoriu atrodyti kaip maišas ar balionas.. noriu aptemptų drabužių, turiu figūrą, nenoriu slėpti ax.gif o aptemptos tunikos ties pilvu pasikelia ir negražiai atrodo.. devėtų S dydžio nieko nėra, teks pirkti naujus unsure.gif tikiuosi, rasiu ką nors su nuolaida ir savo dydžio doh.gif

Kadangi jau 3 akstesnes vasaras mes vis remontavomės, šią vasarą mes ilsimės ir taupome IFV.

Dėl tunikų, tas tiesa. Aš su jom dažniausia atrodau kaip balionas.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 29, 13:25)
Labukos  smile.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif  MV studijuodamas ta papildu tema, rado informacijos, kad padidejes testosteronas (Maca ir Tribulus) didina agresija. Aisku, nesneku apie fizine agresija, bet nervukai gali daryti savo. Plius dadekim atsakinga darba, darbo problemas ir t.t. gali gautis dviprasmiskai suprantama situacija.

nu tada viskas aisku, nes anksciau tokiu sposu niekada nebudavo. matyt, tikrai macaŽtribulus, nes nuo ju sajungos viskas ir prasidejo..

QUOTE(DruiDe @ 2012 06 29, 14:07)
Man 29, MV -28.
as pensininke. man 34,5.. vyrui tiek pat. jis irgi vandenis. pas mus vandeniu seima. tai gali daug maz isivaizduoti tiek mus abu tiek musu gyvenimo buda.. doh.gif g.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 29, 15:44)
kur Maide tokią gražią dieną?

gyvaciu lizde diena buvo. o vakare isvare vyra slifuoti asfalta, o pati ejo pas drauges gerti alaus, plauti vyrams kaulus, ziureti filma, ziureti chanel ir dior houte couture 2012 ir dainuoti karaoke balkone su cigarete ir bokalu..

QUOTE(vejasvejas @ 2012 06 29, 16:59)
Mane dar toks klausimas neramina- o kiek dabar man laukt kol pradės viskas valytis? Savaitę? Mėnesį? Du? Kol kas absoliučiai jokių blogų požymių nejaučiu, o padidėjusi krūtinė tik džiugina, gaila laikinai...
kol krutine neatleido, tol kleckas gyvas. faktas. pas mane per visus 3 paskutinius nestumus pradzioje atsileidzia krutine, o tik po to konstatuoja nesivystanti.
valytis prades kai HCG nukris iki 3 miu ir PRG nukris... 5 savaiciu neturetu buti ilgas procesas.. kaip mmm ateis ir tiek..

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 02, 09:36)
Savatgalis kaip visada trumpas, bet galvele nuo darbu pailsejo  smile.gif
Sestadieni MV dalyvavo karate rungnynese (cia jo hobby toks  smile.gif ), laimejo antra vieta  wub.gif . O as gavau sumusta ir melyna vyra  doh.gif  Bet patenkintas kaip vaikas  tongue.gif
mano drauges vyras laike dana praeita sestadieni..

QUOTE(zuzla @ 2012 07 02, 11:20)
o nori autokedute nuo 0 iki 13 kg? ir dar lavinimo kilimeli ir berniukisku drabuziuku maisa. kilimelis ir drabuziukai for free, o uz kedute tik simboliskai.

Laba diena. Net OT rodo I lotuliukas.gif nesu tokio baltumo OT maciusi. Kilo itarimas, kad su agnus man O gali buti anksciau, tai tikrinu sia teorija. Uzvakar dar buvo antroji blanki, o siandien nu alia sniego patalai..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 02, 12:12)
vakare isvare vyra slifuoti asfalta, o pati ejo pas drauges gerti alaus, plauti vyrams kaulus, ziureti filma, ziureti chanel ir dior houte couture 2012 ir dainuoti karaoke balkone su cigarete ir bokalu..

o nori autokedute nuo 0 iki 13 kg?

ir dar lavinimo kilimeli ir berniukisku drabuziuku maisa. kilimelis ir drabuziukai for free

thumbup.gif

dėl autokėdutės jau sutariau smile.gif

kas čia toks geras? bigsmile.gif
Atsakyti