Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Sveikos mamytės (esamos ir būsimos),
Galvoju į kurią temą rašyti, bet manau čia bus pats tas, nes dabar esu tikram TARP...Vis paskaitinėju, kol kas nerašiau, bet jaučiu akd atėjo laikas ir man pasipasakot. Prisistatau: man 30, mano vyrui taip pat, mano sąskaitoje:
2 laparaskopijos ( po pirmos rado II stadijos endometriozę, po antros- Istadijos)
1 gimdos nuotrauka
5 IUI
Po paskutinės inseminacijos, buvau baisiai pasimetus, ir ką ma čia toliau daryti, nes nebeliko jėgų toliau kovot, o IVF aš dar esu psichologiškai nepasiruošus, tuo labiau kad aiškios nevaisingumo priežasties taip ir nėra ( gydytojų nuomone pirmos stadijos endometriozė nepriežastis nepastoti). BET!!!!! Savaitgalį pasidarau nėštumo testą, ir ką jūs manote??? Du gražuoliai brūkšniai! Aišku laimės pilnos kelnės, deje ilgai džiaugtis neteko, trečiadienį sužinojau kad nėštumas nesivysto, 5 savaitė būtų buvus... Dabar vat sėdžiu rankas sudėjus ir nieko nežinau, o kas toliau?? Ir galva tuščia, ir ant širdies taip tuščia, ir ašaras jau visas išverkiau... O kas toliau??? Belieka laukt kol viskas pradės valytis, tikiuosi kaip nors susitvarkysiu pati, be ligoninių... Bandau save ramint vieninteliu teigiamu dalyku po viso to- aš pasirodo galiu pastot!!!
Atsakyti
QUOTE(vejasvejas @ 2012 06 29, 16:23)
Sveikos mamytės (esamos ir būsimos),
Galvoju į kurią temą rašyti, bet manau čia bus pats tas, nes dabar esu tikram TARP...Vis paskaitinėju, kol kas nerašiau, bet jaučiu akd atėjo laikas ir man pasipasakot. Prisistatau: man 30, mano vyrui taip pat, mano sąskaitoje:
2 laparaskopijos ( po pirmos rado II stadijos endometriozę, po antros- Istadijos)
1 gimdos nuotrauka
5 IUI
Po paskutinės inseminacijos, buvau baisiai pasimetus, ir ką ma čia toliau daryti, nes nebeliko jėgų toliau kovot, o IVF aš dar esu psichologiškai nepasiruošus, tuo labiau kad aiškios nevaisingumo priežasties taip ir nėra ( gydytojų nuomone pirmos stadijos endometriozė nepriežastis nepastoti). BET!!!!! Savaitgalį pasidarau nėštumo testą, ir ką jūs manote??? Du gražuoliai brūkšniai! Aišku laimės pilnos kelnės, deje ilgai džiaugtis neteko, trečiadienį sužinojau kad nėštumas nesivysto, 5 savaitė būtų buvus... Dabar vat sėdžiu rankas sudėjus ir nieko nežinau, o kas toliau?? Ir galva tuščia, ir ant širdies taip tuščia, ir ašaras jau visas išverkiau... O kas toliau??? Belieka laukt  kol viskas pradės valytis, tikiuosi kaip nors susitvarkysiu pati, be ligoninių... Bandau save ramint vieninteliu teigiamu dalyku po viso to- aš pasirodo galiu pastot!!!

o toliau aspirinas.... ir seksas seksas seksas.... sveika atvykusi.. gaila, kad atvykai, bet... priimam...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 29, 15:27)
o toliau aspirinas.... ir seksas seksas seksas.... sveika atvykusi.. gaila, kad atvykai, bet... priimam...

Seksas seksas smile.gif paskutinį mėnesį taip atsipalaidavom, kad totaliau užmiršau kada buvo paskutinės menesinės- užsiblokavo nors tu ką... Užtat matyt ir užkibo žirniukas, tik nelabai stiprus buvo... Pavasarinės hormonų audros blush2.gif
Papildyta:
Mane dar toks klausimas neramina- o kiek dabar man laukt kol pradės viskas valytis? Savaitę? Mėnesį? Du? Kol kas absoliučiai jokių blogų požymių nejaučiu, o padidėjusi krūtinė tik džiugina, gaila laikinai...
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2012 06 29, 14:02)
O man matyt toks tarpas gyvenime buvo, kad nenorėjau apie tai, galvoti, kalbėti ar SM plepėti.

Ir man buvo, kokias visas dvi savaites doh.gif Paskui viskas su kaupu grįžo.

QUOTE(DruiDe @ 2012 06 29, 14:07)
Tiesa, as cia nauajas zmogutis, gal nesupyksit jei paklausiu kiek jums metu?  4u.gif .

Man 29 ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 29, 15:44)
gerai,kad bent jau čia turime viena kitą friends.gif ir paklausiu, ko tavęs nei viena draugė neužklaus laugh.gif kaip tavo stimuliacija? g.gif

O taip, tikrai tikrai taip friends.gif wub.gif Kaaaip gerai, kad jūs esate 4u.gif
Tikrai nepaklaus biggrin.gif Stimuliacija gerai, šiandien pabaigiau vaistukus, kitą savaitę eisiu žiūrėt kas vyksta ax.gif

QUOTE(vejasvejas @ 2012 06 29, 16:23)
Galvoju į kurią temą rašyti, bet manau čia bus pats tas

Bandau save ramint vieninteliu teigiamu dalyku po viso to- aš pasirodo galiu pastot!!!

Užeik, prisėsk 4u.gif

console.gif
Taip, užskaitom kad tai jau vienas žingsnelis į priekį

QUOTE(zuzla @ 2012 06 29, 14:38)
studijų laikais statyboje mergų irgi ne per daugiausiai

VGTU?

O aš rankinuką nusipirkau. Vasarai, šviesiai rusvą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 29 birželio 2012 - 17:58
QUOTE(vejasvejas @ 2012 06 29, 16:59)
Mane dar toks klausimas neramina- o kiek dabar man laukt kol pradės viskas valytis? Savaitę? Mėnesį? Du?

man prasidėjo persileidimas 9-tą savaitę, nustojo vystytis 4-ių savaičių. tada pastojau po metų planavimo, tai niekas ir nestebėjo manęs, kaip kad dabar būtų stebėjęs..

QUOTE(maika @ 2012 06 29, 18:54)
VGTU?

O aš rankinuką nusipirkau. Vasarai, šviesiai rusvą smile.gif

jep smile.gif

thumb_yello.gif
aš nenusipirkau nieko, nėra kam pinigų išleist..
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 28, 22:20)

Ateinu pažliumbt  verysad.gif
Jomajo... susitikau vadinasi su draugėm = pabuvau lopšelyj-darželyj ir dar plius nėštukė buvo (siurprizas) doh.gif  cray.gif Gal reikėjo tiesiog išeit po valandžiukės, bet.. neišėjau.. labai jau mielas tas 7 mėnesių leliukas.. cray.gif Visas vakaras vien apie vaikus ir nėštumus, o paskui klausia manęs kodėl aš nieko nepasakoju  doh.gif Kuo toliau, tuo daugiau aplink vaikų, tuo labiau aš iškrentu iš konteksto  verysad.gif
cray.gif
****... kaip h..jova

console.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 28, 22:28)

o as visiems pasakoju kokia problema (pas vyra nera spermos - pas mane neimanoma isnesioti) ir visi nutyla ir kalba man gertiausiomis temomis, jeigu neturi ka patarti laugh.gif

As gailiuosi, kad savo laiku taip nedariau, nes tiek visokiu skaudziu akimirktu del to tylejimo teko isgyventi... Geriau buciau pasakiusi kaip yra ir visiems uzciaupusi burnas rolleyes.gif Problema ta, kad vyras labai pergyveno del nevaisingumo, o musu visi bendri pazistami, tai nenorejau, kad jam butu nemalonu... Bet mane pacia tas tylejimas psichologiskai labai blogai paveike...
Dabar nutariau, kad jei kas mestels ka nors del to, kad neturim vaiku, tai sakysiu, jog daugiau kaip 10 metu nesisaugom... I detales nesigilinsiu arba sakysiu, kad esam abu sveiki, nevaisingumo priezastys nezinomos, bet nepastojam ir viskas (gaila, kad anksciau neskaitydavau SM ir nezinojau, kad tokie atvejai nera reti - butu buvusi visai patogi atmazke). Tegu spelioja sau ka nori, bet bent jau nebepjaus musu, kad "nenorim vaiku", "rupi tik karjera" ir pan. Nes tai tikrai labai skaudindavo...

QUOTE(Samira @ 2012 06 29, 13:49)
Sveikos merginos,

Kažkaip seniai aš čia nesilankiau. Norėčiau ir vėl su jumis paplepėti. Žiūriu ir  nestuke.gif jau yra. Sveikinu!

Sveika sugrizus 4u.gif
nestuke.gif yra, ir ne viena wub.gif Pasirodo, ir sitas skyrelis ne toks jau nelaimingas biggrin.gif

Atsakyti
Beje, mus su vyru vakar ikando erkes unsure.gif Aisku, mes neskiepyti... Nezinau, ar darytis kokius tyrimus? Ikando Varenos rajone, gal ten maza tikimybe, kad bus kuo nors uzkrestos?
Bijau.... bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 30, 10:05)
Beje, mus su vyru vakar ikando erkes  unsure.gif Aisku, mes neskiepyti... Nezinau,  ar darytis kokius tyrimus? Ikando Varenos rajone, gal ten maza tikimybe, kad bus kuo nors uzkrestos?
Bijau.... bijau.gif

pernai buvo įkandus man ir dukart vyrui ir nieko. jei ištraukus erkę, įkandimo vieta gija, neraudonuoja aplink vis daugiau, reiškia viskas gerai smile.gif

labas dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 30, 09:05)
Beje, mus su vyru vakar ikando erkes  unsure.gif Aisku, mes neskiepyti... Nezinau,  ar darytis kokius tyrimus? Ikando Varenos rajone, gal ten maza tikimybe, kad bus kuo nors uzkrestos?
Bijau.... bijau.gif

Nepanikuok, ne visos erkės užsikrėtusios 4u.gif Tų užsikrėtusių ne tiek jau daug, tik aišku, jų pasekmės nekokios. Nusiraminkit ir gyvenkit kaip gyvenę, tik jei po 2-3 sav. pajustumėte kažką panašaus į peršalimo požymius (temperatūra, galvos skausmas, bloga savijauta), nenumokite ranka. MB prieš kelis metus irgi taip buvo - įsisiuirbė erkė, o po dviejų sav. - temp, galvos skausmai. Lėkė extra darytis tyrimus, bet ačiū dievui, rezultatai buvo neigiami, tiesiog taip sutapo, kad tikrai peršalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 29, 22:42)

Aš irgi mirksiukas.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 30, 09:19)

friends.gif 4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 30, 10:05)
Beje, mus su vyru vakar ikando erkes  unsure.gif

Šiam kartui stebėkit, o ateičiai gal vertėtų pasiskiepyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 01, 15:49)
Aš irgi  mirksiukas.gif

tai turėtumėm bent jau iš matymo būti pažįstamos smile.gif kartojau kursą, tai baigiau su metais jaunesniais (sakei, tau 29)
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 01, 15:59)
tai turėtumėm bent jau iš matymo būti pažįstamos smile.gif kartojau kursą, tai baigiau su metais jaunesniais (sakei, tau 29)

Visko gali būti smile.gif aš aplinkos inžinerijos fakultete tryniausi smile.gif
Atsakyti