Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Labas vakaras smile.gif as namie, ner kur nusidaust verysad.gif nervai nelaiko...
Atsakyti
Labas, na toooks vasarinis tingulys doh.gif ...Tingiu komentuot...Perskaitau, mintyse pakomentuoju, o užrašyt tingiu ... blush2.gif
doh.gif , na ka, rodos pradėjau remonta doh.gif ...Na, sunku su mano būdu pasirinkti. Parduotuvese (ekspozicijose) minimalus pasirinkimas, internetu pirkt baisoka nemačius kaip daiktas realybeje atrodo. Tai ir blaškausi blush2.gif ...Jau net galvoju, gal į kokį Kauną palėkt po pardutuves blush2.gif
neseniai kepėm vėdarus, tai maniškė , pamačiusi juos skardoje paklausė: Čia sliekai ? lotuliukas.gif ....Na, prisivalgiau "sliekų", dabar mintis "audžiu", kad reikėtu vynuoginių sraigių prisirinkt, tik vat klausimas, ar išdrįsčiau paragauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 06 29, 21:08)
ryt kitas stebuklas ivyks - uosviaia mergas savaitgaliui pasiims thumbup.gif jau prsiplanavau darbu darbeliu

QUOTE(Laumėnė @ 2012 06 29, 21:11)
Mano mažoji pas mamą liko, MB kaime, tad vakarosiu tyliai ramiai namie  ax.gif  Nieko nedarysiu, nes nieko nenoriu.

ateis svente ir i mano kiema cool.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 29, 21:40)
Labas vakaras  smile.gif  as namie, ner kur nusidaust  verysad.gif  nervai nelaiko...

kas nutiko?
QUOTE(Klasta @ 2012 06 29, 22:44)
Jau net galvoju, gal į kokį Kauną palėkt po pardutuves  blush2.gif
-----
dabar mintis "audžiu", kad reikėtu vynuoginių sraigių prisirinkt, tik vat klausimas, ar išdrįsčiau paragauti  blush2.gif

man rodos nepades tongue.gif
-----
kai buvau Prancuzijoje isdrysau varles kojeliu valgyt, bet zinok sraigiu tai visai visai nesigundziau schmoll.gif vea...

nu gi vakar vakare skambina man VT, visas susisielojes pradejo labai stipriai ir nuosirdziai (laugh.gif) atsiprasinet, kad pries savaite(!!) man vel siulesi. jam labai nemalonu dabar, slykstu, ir geda pries drauge kad prigeres, galva pametes man tokius dalykus rasinejo (beje, ne pirmas ir ne antras kartas) susiradau as ta pokalby, kuris pasirodo vyko 12 val dienos biggrin.gif tas pats per ta paty doh.gif tie patys siulymaisi, tas pats zegnojimasis, kad to nebebus, kad bendrausim tik kas susijes su vaiku, ir tie patys durni teisinimaisi: prigeriau, nezinojau ka darau ir bla bla bal.... bla user posted image
gaila man jo naujosios suzadetines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 29 birželio 2012 - 21:27
klasta, sekmes remontuose, apie sliekus prajuokino smile.gif

o as pasizvengt atejau, vt nuotaika pakele, gaunu zinute su tokiu tekstu: 'gavai?' as atrasiau panasiai: 'taip' jis parase atsakyma: 'pasprink'. zinot tiek juokiausi, matyt zmogui gerai ant ego uzmyniau lotuliukas.gif bet ir tupumas zmogaus, cia jis savo vaikams pasprinkt pasiule? ar isivaizduoja kad uz tuos pinigus su jobariais i maljorka skrisiu lotuliukas.gif

nepaliauju saves klaust, ir kas mano proteliui buvo atsitike, kai kazka gero jame pamaciau g.gif matyt vadalojosi kazkur, kaip ir mano valia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 06 29, 23:22)
o as pasizvengt atejau, vt nuotaika pakele, gaunu zinute su tokiu tekstu: 'gavai?' as atrasiau panasiai: 'taip' jis parase atsakyma: 'pasprink'. zinot tiek juokiausi, matyt zmogui gerai ant ego uzmyniau lotuliukas.gif

juokciaus ir as is tokio devil.gif:
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 06 29, 22:22)
klasta, sekmes remontuose,  apie sliekus prajuokino smile.gif

o as pasizvengt atejau, vt nuotaika pakele, gaunu zinute su tokiu tekstu: 'gavai?' as atrasiau panasiai: 'taip' jis parase atsakyma: 'pasprink'. zinot tiek juokiausi, matyt zmogui gerai ant ego uzmyniau lotuliukas.gif bet ir tupumas zmogaus, cia jis savo vaikams pasprinkt pasiule? ar isivaizduoja kad uz tuos pinigus su jobariais i maljorka skrisiu lotuliukas.gif

nepaliauju saves klaust, ir kas mano proteliui buvo atsitike, kai kazka gero jame pamaciau g.gif matyt vadalojosi kazkur, kaip ir mano valia biggrin.gif

doh.gif idiotas ir ne kitaip
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 06 29, 21:22)

Na jooo, idomus mastymas zmogaus, labai idomus... Bet ar teko tau su juo kalbet kada rimtai, nu ka jis masto? Negi jis galvoja rimtai, kad jam visiskai nereikia vaiku islaikyt? Net idomu, kaip jis visa ta reikala aiskina?

Na ka - transliuoju is nauju namu smile.gif Ka tik paguldziau miegot mazaja ir prisedau savo naujojoj virtuvej prie kompo. Ziuresim, kaip cia mums ta pirma naktele eisis rolleyes.gif
Atsakyti
Na va - jau puse dvylikos, o mergina dar nemiega mano...Jo...sunku priprast vis tik, kita vieta, triuksmas uz lango (nes prie gatves), ne taip jau lengvai cia viskas bus...
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 29, 22:21)
ateis svente ir i mano kiema  cool.gif
man rodos nepades tongue.gif
-----
nu gi vakar vakare skambina man VT, visas susisielojes pradejo labai stipriai ir nuosirdziai (laugh.gif) atsiprasinet, kad pries savaite(!!) man vel siulesi.

...ir aš laukiu tų švenčių...Bet vakar su mama pakalbejom, kad maniškė vis močiutės papršo, kad ta ant rankyčių pamigdytų...Sako, tegul, greit pati norėsiu, o ji- ne...
-----
aha biggrin.gif , jaučiu, ateis mestrai, griebsiu kas tuomet bus parduotuveje blush2.gif
------
mirksiukas.gif , bijo, kad nepasidalintum informacija su dabartine biggrin.gif ...

QUOTE(julioske @ 2012 06 29, 22:22)
'pasprink'

...jo, tikrai galima paspringti...Nereali suma....

Papildyta:
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 29, 23:27)
Na va - jau puse dvylikos, o mergina dar nemiega mano...Jo...sunku priprast vis tik, kita vieta, triuksmas uz lango (nes prie gatves), ne taip jau lengvai cia viskas bus...

...na, reikia pasidžiaugt, kad tai ne tavo nuosavi namai, o tik laikini....Gal eis priprasti
Atsakyti
labuka

malonu jog pasigedot. dingau nes nelabai prie pc prisedu, o jei prisedu tai vakarop prie FB truputi ir vsio, seimynines problemos... tikiuosi kada nors baigsis man juodas periodas, ne jau uzpypino nerealiai..
Atsakyti
as gavau pamiegot daugiau!!! thumbup.gif
mama atsikele ir manoji kaip tik buvo baigusi filmuka ziureti, nuejo abi pusryciu daryti, o as pasnaudziau cool.gif

internete ieskau automobilines kedutes pirkti. gal kuri zino kas parduoda, o gal paskolint galetu keliom savaitem? ax.gif

QUOTE(martanux @ 2012 06 30, 12:06)
labuka

malonu jog pasigedot. dingau nes nelabai prie pc prisedu, o jei prisedu tai vakarop prie FB truputi ir vsio, seimynines problemos... tikiuosi kada nors baigsis man juodas periodas, ne jau uzpypino nerealiai..

labas prazuvele, tai kas ten dedas pas jus?
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 30, 11:50)
labas prazuvele, tai kas ten dedas pas jus?

nelabai noriu viesai pasakot, reziume, kad namie likom vienos su damute...
Atsakyti