Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(martanux @ 2012 06 30, 10:56)
nelabai noriu viesai pasakot, reziume, kad namie likom vienos su damute...

Tetis dezertyravo? O kaip tavo draugas, tikiuos viskas tvarkoj jums?
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 30, 12:31)
Tetis dezertyravo?  O kaip tavo draugas, tikiuos viskas tvarkoj jums?

neliko nei tecio nei mb...
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 06 30, 11:38)
neliko nei tecio nei mb...

Nu cia dabar, laikykis 4u.gif Uztat Damute turi mirksiukas.gif

Man ir sunku, nors isoriskai lyg ir dziaugiuosi, kad va naujas butas, naujas gyvenimas, bet viduje vis tiek sunku. Kazkodel labai jau vienisa jauciuos as sitam naujam bute. Nors ir Damute ir vyresnelis aplink zylioja, bet va nesmagu man kol kas. Na kaip nors apsiprasiu...
Atsakyti
sveikos, as viena clap.gif clap.gif clap.gif
idomus tie uosviai, atvaziavo, apejo apziurejo visas mano valdas. ka jie tikejosi surast? lotuliukas.gif

dabar labai neskanius koldunus kapoju, kadaise papigiai nuipirkau, ir paragavusi padejau i saldikli juodai dienai, o taip tingejau kazka gamint biggrin.gif

taip dabar noriu vakare kokia kompanija pasikviest i svecius, saslykams. bet visis zarzos issilakste kas sau, teks vienai vakarot
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 30, 13:32)
Nu cia dabar, laikykis  4u.gif  Uztat Damute turi  mirksiukas.gif

Man ir sunku, nors isoriskai lyg ir dziaugiuosi, kad va naujas butas, naujas gyvenimas, bet viduje vis tiek sunku. Kazkodel labai jau vienisa jauciuos as sitam naujam bute. Nors ir Damute ir vyresnelis aplink zylioja, bet va nesmagu man kol kas. Na kaip nors apsiprasiu...

man kad ir savas namas, nors ir cia uzaugau, bet visada buvau ipratus jog cia visada pilna zmoniu, o dabar tik mes dvi, negaliu priprast prie tos tustumos
Atsakyti
martanux, laikykis 4u.gif nezinau ir nesuprantu kur tie vyrai issilakste, viliuos nieko labai baisaus nenutiko ax.gif
Atsakyti
Labas,
martanux 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2012 06 29, 19:22)
klasta, sekmes remontuose,  apie sliekus prajuokino smile.gif

o as pasizvengt atejau, vt nuotaika pakele, gaunu zinute su tokiu tekstu: 'gavai?' as atrasiau panasiai: 'taip' jis parase atsakyma: 'pasprink'. zinot tiek juokiausi, matyt zmogui gerai ant ego uzmyniau lotuliukas.gif bet ir tupumas zmogaus, cia jis savo vaikams pasprinkt pasiule? ar isivaizduoja kad uz tuos pinigus su jobariais i maljorka skrisiu lotuliukas.gif

nepaliauju saves klaust, ir kas mano proteliui buvo atsitike, kai kazka gero jame pamaciau g.gif matyt vadalojosi kazkur, kaip ir mano valia biggrin.gif

julioske, prajuokino ir mane tavo VT lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mane darbe va, pasirodo, internetas veikia smile.gif Nu kaip smagu smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as vakar padariau ko paprastai nedarau, nusipirkau buteli vyno ir po truputi ji isgeriau pati veina, isijungiau tv ir ziurejau visokius filmus, nieko nedariau, tik torta sutepiau (kurio krema sutrauke kazkokio velnio, ir dabar reiks nauja daryt doh.gif )

buvo keista, jokio rekimo, jokio migdymo, jokio jovalo tvarkymo, kuris paprastai buna kiekviena vakara vaiku tornadui prasisukus. miegot gal antra valanda nuejau, atsikeliau 11 val bigsmile.gif vienu zodziu prisiminiau laikus kai nebuvau mama smile.gif kazkokia nostalgija pajauciau tiems laikams, lyg ir noretusi vel taip gyventi, bet as jau neisivaizduoju kaip be mano pajodzargu gyvent, truksta dusioj kazko, vakar vakare ziurejau komedija tai pora kartu pagavau save susilaikant nuo zvengimo balsu, nes gi 'vaikai miega' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 07 01, 13:32)
sveikos 4u.gif

as vakar padariau ko paprastai nedarau, nusipirkau buteli vyno ir po truputi ji isgeriau pati veina, isijungiau tv ir ziurejau visokius filmus, nieko nedariau, tik torta sutepiau (kurio krema sutrauke kazkokio velnio, ir dabar reiks nauja daryt doh.gif )

buvo keista, jokio rekimo, jokio migdymo, jokio jovalo tvarkymo, kuris paprastai buna kiekviena vakara vaiku tornadui prasisukus. miegot gal antra valanda nuejau, atsikeliau 11 val bigsmile.gif vienu zodziu prisiminiau laikus kai nebuvau mama smile.gif kazkokia nostalgija pajauciau tiems laikams, lyg ir noretusi vel taip gyventi, bet as jau neisivaizduoju kaip be mano pajodzargu gyvent, truksta dusioj kazko, vakar vakare ziurejau komedija tai pora kartu pagavau save susilaikant nuo zvengimo balsu, nes gi 'vaikai miega' lotuliukas.gif

julioske, labai faina vakara apturejai thumbup.gif
gal net geriau taip nei surmulyje draugu ax.gif

labas rytas rolleyes.gif
vakar vyno padauginau blush2.gif buvau su baldu susitikusi. jo gimtadienis buvo, tai gal ta proga, o gal tik pretekstas buvo pakviest susitikt, o as ir neatsisakiau rolleyes.gif nera daugiau kas noretu kur varyt, drauges pasyvios doh.gif
pasedejom bare, kalbos netruko, zodziu visai fainas vakaras buvo.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 07 01, 13:16)
julioske, labai faina vakara apturejai  thumbup.gif
gal net geriau taip nei surmulyje draugu  ax.gif
labas rytas  rolleyes.gif
vakar vyno padauginau  blush2.gif buvau su baldu susitikusi. jo gimtadienis buvo, tai gal ta proga, o gal tik pretekstas buvo pakviest susitikt, o as ir neatsisakiau  rolleyes.gif nera daugiau kas noretu kur varyt, drauges pasyvios  doh.gif
pasedejom bare, kalbos netruko, zodziu visai fainas vakaras buvo.

tai ir tavo vakaras neblogas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 06 29, 21:44)
neseniai kepėm vėdarus, tai maniškė , pamačiusi juos skardoje paklausė: Čia sliekai ? lotuliukas.gif ....

lotuliukas.gif Su fantazija mergina thumbup.gif

QUOTE(martanux @ 2012 06 30, 11:06)
tikiuosi kada nors baigsis man juodas periodas, ne jau uzpypino nerealiai..

martanux, mažute, kas gi čia dedasi? console.gif Neliūdėk labai, svarbiausiai tau ir damai viskas gerai 4u.gif O ir tikrai nesijausk viena pasaulyje, žiūrėk kiek čia internetinių draugių turi mirksiukas.gif

O mane jau kelintą dieną kažkoks nervas "ima". Rodos kaip ir viskas gerai - vakar su broliu ir vaikiu super dieną praleidome, šiandien va iki pietų gydomąją terapiją po parduotuves vykdžiau. Ai, bet niekas netiko, tai nieko ir nenusipirkau irnesakyk.gif
Bet vis tiek kažkoks nervas graužia, kažkoks nerimas.... ir kaip pačiai sau įrodyti, kad tikrai viskas gerai g.gif O gal tik keletą dienų ramiai palaukti reikia ...
Atsakyti