QUOTE(meskule @ 2008 02 28, 11:43)
ačiū,merginos
dėl tų mokėjimų ir visko,tai tik šiaip parašiau,turėdama omeny kad jai nieko netrūksta,pensiją gauna,bet tai jos reikmėms,mišiom užsakyt,vitaminukam ir tt.nei man nei vaikui po pensijos net 5 litų neišmeta.nu ir dzin,man ir nereikia,juk dirbam.tik skaudu,kad ji visai nevertina to ką turi-gyvenimo be rūpesčių-rūpestis lovą pasiklot ir jei nori į lauką išeit,šunį pašeria...aš labai gerai su anyta sutariu,tai pamatytumėt kaip ji varo ant jos,ko aš ten lekiu ir tt...bet aš tikrai neišduodu savo mamos,nu anyta man gera ir aš ją myliu,nors mama ir nevadinu...

o močiutė gal iš pavydo taip,nežinau....o kai jau uošviai atvažiuoja-tai mano anytai rankas bučiuoja beveik...nu cirkas be pinigų...ir prie vyro mano jin visai gera,nes jis retai būna namie,į savaitę dienelę tik vieną...tai jau kažkada buvo suabejojęs manim....gal kad prigalvoju,bet parodžiau passkui tikrąjį veidelį jos...žinau ir suprantu,kad ji neguli ant patalo,kad nereik jos taip jau prižiūrėt,bet tai psichologinis šantažas kažkos jos prieš mane ir mano vaiką...
Su šitomis senatvinėmis ligomis taip ir būna, kad ligonis savo pyktį nukreipia į žmones, kurie
arčiausiai jo būna. Su tais, kuriuos mato retai, jis sugeba dar save suvaldyti. Čia panašiai kaip su svečiais: namie mes būname visokie, ir irzlesni, ir ne tokie tvarkingi, bet kai ateina svečių, mes iškart pasitempiame - susitvarkome namus, ,,pamirštame'' nuoskaudas.
Ir turbūt nereikia ieškoti supratimo ir užuojautos pas tuos, kurie to nepatyrę. Galima iš jų tik paprašyti
konkrečios pagalbos.
Kaip suprantu, visas emocinis krūvis už savo šeimos ateitį ir atsakomybė už močiutės senatvę krenta tau. Ir sprendimus teks priimti tau.

Manyčiau, tau reikėtų pasinaudoti Irculios10 patarimu nueiti
pas psichiatrą. Galbūt jau ir diagnozuot kažką reikia.

Jei iš anksto rengsies tavęs laukiančiam
išbandymui, turėtų pavykti viską lengviau pakelti. Dauguma mūsų per tą pragarą ėjome pačios. Beveik be patarimų ir pamokymų.

Ir pagalvojame, kad būtų buvę geriau, jei daug ką būtume žinojusios
iš anksto. Juk net ir žinant, kas laukia, vis dėlto, kai
tai atsitinka, būna labai sunku. Nes mintyse mes vis tiek tikimės, kad
taip būti neturėtų.
Stiprybės tau.

Saugok save ir savo sūnelį.