[attachmentid=223125]
smalsumas nugalėjo- pasklaidžiau ropučių lapus- nugi dydis jų jau kaip burokėlio gero, kai kurių, bent keletas yra pusės bato dydžio
- reiks naują receptuką bandyt ta proga 
[attachmentid=223125]
[attachmentid=223125]
QUOTE(laurindre @ 2012 07 05, 15:12)
PAS mane irgi vienas toks zydi. Pelezirnio sekla pasitaike
Pas mane mongoldai visai prasti. Paprasti burokeliai graziau uz juos atrodo, jau ir valgomi, nors visu menesiu veliau paseti.
Cukiniju ziedai pirmieji vyriski buna, galima skinti, idaryti ir kepti tesloje. Tik veliau moteriski ziedai atsiranda.
Pas mane mongoldai visai prasti. Paprasti burokeliai graziau uz juos atrodo, jau ir valgomi, nors visu menesiu veliau paseti.
Cukiniju ziedai pirmieji vyriski buna, galima skinti, idaryti ir kepti tesloje. Tik veliau moteriski ziedai atsiranda.
Tai jau issiaiskinau. Bet negi taip ilgai? Nebandziau kepti. Reikia paziurinet receptu. Kazkada bandziau seivamedzio ziedus tesloje, nieko gero. Riebu man visi kepiniai aliejuje.
Papildyta:
Ropuciu noreciau, bet neisiu ieskot. Taip karsta, kad tik slapia paklode pasipuosus ir po stogu galiu but. Vandenin ir vel atgal
Norejau paklausti, ar galima nuskinti nors po kelis cukiniju, agurociu ir moliugu lapus? Labai jau viska man uzgozia
Pirmi metai savo gyvenime turiu darza, tai dar truksta patirties, per daznai pasejau didzkius
Nusipjoviau porą galvyčiu kalafijorų
šiltnamyje kybo vienas baklažanas,nelabai daeina,kaip jį sunaudoti
Nedidelis
QUOTE(amarrile @ 2012 07 08, 20:39)
Nedidelis 
Gal dar neprinokes tai bus neskanus, o siaip as l. megstu pakepti supjauscius ir apibarscius druska ir pipirais ant aliejaus.
QUOTE(sbo @ 2012 07 08, 20:14)
Norejau paklausti, ar galima nuskinti nors po kelis cukiniju, agurociu ir moliugu lapus? Labai jau viska man uzgozia
Pirmi metai savo gyvenime turiu darza, tai dar truksta patirties, per daznai pasejau didzkius 
Gali nuskint
QUOTE(amarrile @ 2012 07 08, 19:39)
Nedidelis 
Baklazano nereikia perlaikyti-netinkamas valgyti bus
QUOTE(sbo @ 2012 07 08, 21:14)
Atsiprašau, ne į temą, bet kad paklausėt
Išskintus lapus galima suvalgyti, daug geležies turi žalumynai
Pagal šitą receptą
http://www.ayurveda....eceptai/34-akas
ruošiami būtent cukinijų, moliūgų, kiti panašūs lapai, tik reikia išpjauti iš lapo storesnius kotukus, gyslas. Dar reiktų dėti ožragės maltos, kuminų, ciberžolės. Ir varškė su grietine nėra būtini, skanu su kruopų košėm.
Tokiom karštom dienom atsigauti nuo mėsos nepakenks
QUOTE(Asese @ 2012 07 08, 21:31)
Oj, aciu
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 09, 08:55)
Atsiprašau, ne į temą, bet kad paklausėt
Pagal šitą receptą
ruošiami būtent cukinijų, moliūgų, kiti panašūs lapai, tik reikia išpjauti iš lapo storesnius kotukus, gyslas. Dar reiktų dėti ožragės maltos, kuminų, ciberžolės. Ir varškė su grietine nėra būtini, skanu su kruopų košėm.
Pagal šitą receptą
Hm, labai idomus patiekalas, pagalvosiu, aciu Jums
Sveikos,
Padekit! Kas nutiko mano svogunams? Ant laisku dedasi tokios demes pelesio
Ka daryt?
QUOTE(ekanap @ 2012 07 09, 13:04)
Foto gal turit?
QUOTE(anikita @ 2012 07 03, 17:56)
planuoju ekperimenta...pajauciau morku stygiu
liepos menesimorkos pasetos siltnamyje spes uzaugti iki rudens? ar neverta darbuotis 
Pernai sėjau morkas birželio 13, nes kuo vėliau sėji, tuo geriau- nekirmija. Sėjau lauke, spėjo užaugti, ir dar labai didelės ir gražios, visų net nesuvalgėm. Gali paeksperimentuoti ir pasėti šiltnamyje, manau tikrai spės užaugti. Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(Rozarka @ 2012 06 29, 19:06)
Reikės ir Vilniuj vištas pradėt augint,nes prie mūsų sraigių jau netik juodų bet ir spalvotų atsirado 
Skaičiau, kad sraiges ežiai ėda,