Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 14

Sveikutes, darze atsirado laisvos vietos, ka patartumete dar sodinti? ka dar nevelu? perskaiciau kad zemaugius spraragus galima, o roputes? Pas kaimyne paragavau, nu pasaka tos roputes essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 07 06, 17:09)
smalsumas nugalėjo- pasklaidžiau ropučių lapus- nugi dydis jų jau kaip burokėlio gero, kai kurių, bent keletas yra pusės bato dydžio blink.gif - reiks naują receptuką bandyt ta proga  thumbup.gif
[attachmentid=223125]

nu tikrai graziai atrodo
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 07 09, 19:27)
*darze atsirado laisvos vietos, ka patartumete dar sodinti?
**nu pasaka tos roputes  essen.gif

*jeigu daržovių nereikia, tai sideratus sėčiau arba daug daug serenčių.
** drinks_cheers.gif šiandien išbandžiau pirmą kartą salotas (morkos, kopūstas, ropės):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 09, 20:41)
*jeigu daržovių nereikia, tai sideratus sėčiau arba daug daug serenčių.
** drinks_cheers.gif šiandien išbandžiau pirmą kartą salotas (morkos, kopūstas, ropės):

user posted image

essen.gif first.gif
Atsakyti
Vakar pradžiugino biggrin.gif 364g:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 09, 21:41)

Kokias ropes jūs auginat? Ar tokias? http://www.imuniteta...tyba/rope-1246/ Būtent tokias pas mus kaime sėdavo ten, kur kas nors neišdygdavo, tarp runkelių dažniausiai, kiaulėms virdavo unsure.gif biggrin.gif Man tai jų kvapas specifinis, aštrus kažkaip nelabai, nors gal pamarinavus jis dingtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 10, 11:05)
Kokias ropes jūs auginat? Ar tokias?

aš didelių neauginu, išraunu tokias kaip pusė kumščio, tai aštrumo nesijaučia.
Atsakyti
Ką daryt, bulves maras ėmė pult blink.gif O visai šalia pomidorai auga doh.gif Kaip be chemijos išsigelbėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 07 10, 17:05)
Ką daryt, bulves maras ėmė pult blink.gif

O kokie požymiai bulvių maro? g.gif
nežinau ar mano bulves puola maras, jokios chemijos nenaudoju, visada sodinu ankstyvąsias bulves. Jos greičiau subręsta, anksčiau surenku. dar tarp bulvių daug medetkų.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 10, 17:13)
O kokie požymiai bulvių maro? g.gif
nežinau ar mano bulves puola maras, jokios chemijos nenaudoju, visada sodinu ankstyvąsias bulves. Jos greičiau subręsta, anksčiau surenku. dar tarp bulvių daug medetkų.

Rudos dėmės ant lapų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 07 10, 17:48)
Rudos dėmės ant lapų.

pas mane nėra.
Atsakyti
buvau pamiršus pasigirt, mano didžiausias ir seniai suvalgytas blush2.gif
user posted image
Atsakyti