Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos kartos ZOELY kontraceptikai

QUOTE(Simavi @ 2012 08 09, 14:19)
Mano mėnesinės niekad nebuvo reguliarios, bet atsirado išgėrus antrą placebo tabletę mirksiukas.gif

as menesiniu sulaukiau po pirmos placebo tabletes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simavi @ 2012 08 09, 13:19)
Mano mėnesinės niekad nebuvo reguliarios, bet atsirado išgėrus antrą placebo tabletę mirksiukas.gif

Pirkau norfos vaistinėj pirmą pakuotę smile.gif O antrą užsisakiau į Camelios vaistinę ir buvo pigiau, bet mačiau, kad šiuo metu jų nėra internetinėj vaistinėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramronda @ 2012 08 10, 09:09)
Eurovaistinej pirkau smile.gif tik ziurek kad neatimtu receptuko,nes jo prireiks kita karta perkant Zoely smile.gif

O kokia kaina eurovaistinėj? ax.gif ieškau, kur pigiau 4u.gif
Atsakyti
Aš jau geriu jas antrą mėnesį. Prieš tai jausdavau nuo kitų KT galvos skausmą, apatiją. Su zoely, tfu tfu tfu, kolkas viskas gerai :} pirmą mėn patepliojo, bet nedaug. Mėnesinės prasidėjo geriant paskutinę tą neveikliąją tabletę. trūko gal 2-3 dienas. Tiesa, krūtine jautresnė pasidarė smile.gif Paprašiau KT, nes kenčiau nežmoniškus skausmus per mėnesines, kaskart galvodavau, kad jau ateina paskutinioji. O dabar viskas puikiausiai :}
Dar pastebėjau, kad i tualetą nakt dažnai keliuos.Pirmąjį mėn net 3kart keldavaus. Nežinau, ar čia nuo zoely g.gif

Beje, gal kas žino, kokia tų neveikliųjų tabelčių sudėtis? Gal verčiau neapkrauti skrandžio ir jų negerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziuuzia: 18 rugpjūčio 2012 - 00:01
Radau ir aš kur nusipirkti, apie 44 kaina buvo.

Ir man įdomu dėl tų neveikliųjų tablečių, ar tikrai jas reikia gerti smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuuzia @ 2012 08 17, 23:59)
Dar pastebėjau, kad i tualetą nakt dažnai keliuos.Pirmąjį mėn net 3kart keldavaus. Nežinau, ar čia nuo zoely  g.gif

Į tualetą ir aš daug dažniau užsuku blush2.gif baigineju antrą pakuotę 4u.gif
Atsakyti
Dėl kainos, tai gintarinėj vaistinėj su mylimiausia kortele 40Lt mokėjau :}
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na va, as nuo vakar pradejau jas vartoti... biski galva skaudena, bet mmmm ne tokios gausios smile.gif norejau uzklausti, kai sugersiu visas tas 28tabl paskui kada vel pirkt ir gert? as senai esu gerusis kt ir jau neatsimenu kaip jas vartoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 09 09, 11:42)
Sveikutes smile.gif na va, as nuo vakar pradejau jas vartoti... biski galva skaudena, bet mmmm ne tokios gausios smile.gif norejau uzklausti, kai sugersiu visas tas 28tabl paskui kada vel pirkt ir gert? as senai esu gerusis kt ir jau neatsimenu kaip jas vartoti blush2.gif

Sveika smile.gif Iškart po senos pakuotės be jokių pertraukų reikia pradėti naują wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Simavi @ 2012 09 09, 20:53)
Sveika smile.gif Iškart po senos pakuotės be jokių pertraukų reikia pradėti naują wink.gif

Aciukas smile.gif nu siandien antra diena kaip izgerei ir atsigulus tokie spazminiai pilvo apacios skausmai skaudus uzeidinejo, bet kraujavimo nera blink.gif
Atsakyti
Laba, merginos...ir man israse Zoely, del endometriozes...gyvenu mazesneme mieste, tai sansu sursti nera...smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2012 09 10, 08:34)
Laba, merginos...ir man israse Zoely, del endometriozes...gyvenu mazesneme mieste, tai sansu sursti nera...smile.gif doh.gif

Labuka.. man sita liga ir itariama, delto irgi israse sitas kt, bet kazkokie pilve neaiskus paskaudenimai, lengvas papykinimas.... nu ir gyd sake, kad tris menesius gali but reiskiniu tokiu, bet paskui praeis...
Atsakyti