Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio išlaidos

QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 02, 11:33)
Bet vidutinis italas gali uzeit i Armani Jeans parduotuve ir sau kazka kartais nusipirkti, ar ta gali padaryt lietuvis?!

Armani nieko veltui neimčiau, ne mano brandas visai schmoll.gif

Šiandien pirkau knygelę grožio išlaidoms fiksuoti, nes ta kuri buvo pradėta 2008m. rugsėjį užsipildė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 08 02, 17:03)
Man tik idomu, kiek vertingos tokios "investicijos".
Papildyta:

manau atsiperka, nes jai moteris jauciasi grazi, tada tiesiog labiau pasitiki savimi is to isplaukia,kad kitose srityse labiau sekasi ax.gif na ir siuokaikineje kuno kulto visuomeneje, grozis,labai itakoja zmogaus sekmei ivairiose srityse ..prirasyta pilna psichologiniu straipsniu kodel graziems zmonems sekasi labiau..aisku jei proto bet siek tiek yra...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 08 02, 16:34)
Armani nieko veltui neimčiau, ne mano brandas visai schmoll.gif
Šiandien pirkau knygelę grožio išlaidoms fiksuoti, nes ta kuri buvo pradėta 2008m. rugsėjį užsipildė biggrin.gif

o man patinka armani jeans, ypac dzinsai. ne visi dzinsai man tinka-pvz zaros kiek esu bandziusi nei vieni netinka. schmoll.gif .problema, kad daznai man per klubus tinka, o liemuo per platus, arba liemuo normalus, o klubai siauri. rodos, kad nesu stora, bet netinka ir viskas. manuo liemuo labai plonas, o klubai normalus, nera didelis uzpakalis lotuliukas.gif nesuprantu kodel taip g.gif
kaip ir pedaplati, keltis auksta sunku rasti batus doh.gif doh.gif doh.gif kai reikejo vestuvem aukstakulniu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 02 rugpjūčio 2012 - 16:47
QUOTE(milaaa @ 2012 08 02, 12:39)
pasikartosiu, todel, kad jus dirbate 4u.gif
turbut jei uzdirbtu pinigu reiketu kazkokiam svarbiam seimos poreikiui, grozio priemoniu pavyktu atsisakyti ar sumazinti g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kai mano pačios sunkiai uždirbti pinigai, tai ir išlaidos, požiūris visiškai kitoks, nei kai leidžiu kad ir vyro taip pat ar net sunkiau uždirbtus pinigus.
ir čia be jokios abejonės atsakau, kad tikrai taip! dažnai ir dabar išleidus kad ir tuos ~€200/mėn man dar norisi kažko, bet tenka atsisakyti, nes yra poreikiai, kuriems reikia taupyti. Taigi tie €200 tampa tarsi savęs palepinimas už tai, kad visa kita didelė dalis algos eina santaupoms, o gi dirbu, uždirbu, tai kažką norisi ir nusipirkt smile.gif Bet net ir iš tų pirkimų eitų gerooookai daugiau sumažint ir apskritai turbūt kokį mėnesį ar pusantro nieko totaliai neišleist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 08 02, 22:00)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
kai mano pačios sunkiai uždirbti pinigai, tai ir išlaidos, požiūris visiškai kitoks, nei kai leidžiu kad ir vyro taip pat ar net sunkiau uždirbtus pinigus.
ir čia be jokios abejonės atsakau, kad tikrai taip! dažnai ir dabar išleidus kad ir tuos ~€200/mėn man dar norisi kažko, bet tenka atsisakyti, nes yra poreikiai, kuriems reikia taupyti. Taigi tie €200 tampa tarsi savęs palepinimas už tai, kad visa kita didelė dalis algos eina santaupoms, o gi dirbu, uždirbu, tai kažką norisi ir nusipirkt  smile.gif Bet net ir iš tų pirkimų eitų gerooookai daugiau sumažint ir apskritai turbūt kokį mėnesį ar pusantro nieko totaliai neišleist  smile.gif

na pas mus nera "tavo pinigai" "mano pinigai", vyras karta net isizeide.
kad jo uzdirbti pinigai visiskai manes neskatina islaidauti. priesingai, kartais jis sako, kodel saves nepasilepinu, nenusiperku sau ka nors blush2.gif
Atsakyti
Zbitka - kiekvienam savo. Pas mus irgi nera tu savoku, taciau as dirbu, uzdirbu ir zinau kiek tas sunkiai uzdirbamas pinigas sveria cia ir dabar. Todel noro pasilepinti ne tik savo vargu, bet dar papildomai ir vyro man nekyla.. Jei nedirbciau pati, tai gal ir butu "easy come - easy go", o gal ir aapskritai nieko nebepirkciau, tik butinas higienos priemones. Nes kaip jau minejau - kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 08 03, 10:21)
Zbitka - kiekvienam savo. Pas mus irgi nera tu savoku, taciau as dirbu, uzdirbu ir zinau kiek tas sunkiai uzdirbamas pinigas sveria cia ir dabar. Todel noro pasilepinti ne tik savo vargu, bet dar papildomai ir vyro man nekyla.. Jei nedirbciau pati, tai gal ir butu "easy come - easy go", o gal ir aapskritai nieko nebepirkciau, tik butinas higienos priemones. Nes kaip jau minejau - kiekvienam savo.

nu jo ir as noreciau dirbti, tik kad su tokia krize italijoje tik pasvajot darbas, dar tiesiai pasako "nori darbo, kai italai sedi be jo" verysad.gif
italijoje nera geda buti namu seimininke, nes daug moteru nedirba, kaip ir daugumas turi namu tvarkytojas
oi, kad as nedirbu tai nereiskia, kad turiu pasitenkinti tik muilu ir deziku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu jo, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 03 rugpjūčio 2012 - 10:59
Kosmetikos beveik neperku, rubu irgi. Stengiuosi panaudoti savo spintos garderoba kol neinu i darba smile.gif Maisto papildu irgi stengiusi nevartoti, nes ten vien sintetika.. I sporto kluba eiti prabanga, todel begioju netoliese esanciame stadione ir darau pratimus namie..
Per liepos menesi nusipirkau tik ekologisku aliejuku rinkinuka (vietoj kremo, plauku galiukams, nagams ir t.t.) už 15 Lt ir nusikirpau plauku galiukus uz 20 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 03, 11:14)
na pas mus nera "tavo pinigai" "mano pinigai...

na, tai gal ir pas kitus nera 4u.gif
bet esme, kad pati nedirbat, tai kaip ir pinigai negali buti ''mano'', o jau kaip tai pavadinsi, kiekvieno reikalas smile.gif

QUOTE(Almost @ 2012 08 03, 11:21)
Pas mus irgi nera tu savoku, taciau as dirbu, uzdirbu ir zinau kiek tas sunkiai uzdirbamas pinigas sveria cia ir dabar. Todel noro pasilepinti ne tik savo vargu, bet dar papildomai ir vyro man nekyla.. Jei nedirbciau pati, tai gal ir butu "easy come - easy go", o gal ir aapskritai nieko nebepirkciau, tik butinas higienos priemones. Nes kaip jau minejau - kiekvienam savo.

drinks_cheers.gif na ne pagal metus brandi asmenybe esat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biruchike @ 2012 08 03, 10:58)
Kosmetikos beveik neperku, rubu irgi. Stengiuosi panaudoti savo spintos garderoba kol neinu i darba smile.gif Maisto papildu irgi stengiusi nevartoti, nes ten vien sintetika.. I sporto kluba eiti prabanga, todel begioju netoliese esanciame stadione ir darau pratimus namie..
Per liepos menesi nusipirkau tik ekologisku aliejuku rinkinuka (vietoj kremo, plauku galiukams, nagams ir t.t.) už 15 Lt ir nusikirpau plauku galiukus uz 20 lt smile.gif

nesutikciau, kad visi papildai sintetiniai. as be kai kuriu negaliu- pvz geriu nakvisu alieju, magni, nes kai jo nevartoju mane puola meslungis
buvo laikai, kai gyvenau lietuvoje ir dirbau, gyvenau is savo uzdirbtu pinigu ir to, ka sau galejau leisti, taupiau kiekviena centa.. verysad.gif papildomai rasydavau studentams kursinius.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 03 rugpjūčio 2012 - 11:02
QUOTE(milaaa @ 2012 08 03, 09:58)

drinks_cheers.gif na ne pagal metus brandi asmenybe esat 4u.gif

nenorėjau offtopint, bet nesusilaikiau - ačiū už tokį komplimentą! 4u.gif
p.s. ir į mane 'tu' prašau ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 08 03, 11:02)
nenorėjau offtopint, bet nesusilaikiau - ačiū už tokį komplimentą!  4u.gif
p.s. ir į mane 'tu' prašau ačiū smile.gif

o kiek jums metu almost? mirksiukas.gif
Atsakyti