Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio išlaidos

QUOTE(milaaa @ 2012 08 03, 10:52)

milaa, baikite taip juokauti, ką žmonės pagalvos? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 03 rugpjūčio 2012 - 12:05
As tai bijociau buti visiskai priklausoma nuo vyro, o maza ka , ar kita isimyles ar kokia nelaime nutiks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 03, 14:57)
As tai bijociau buti visiskai priklausoma nuo vyro, o maza ka , ar kita isimyles ar kokia nelaime nutiks. blush2.gif

na jei gyvenimas privers prades dirbt ir save issilaikys pati mirksiukas.gif kam bijoti,to,ko galbut niekada neatsitiks:) siaip man juokinga,kai moteris sako,esanti nepriklausoma nuo vyro,kai jos algos uztenka,nueiti i sporto kluba,kosmetikai,pedkelnems ir porai puodeliu kavos susitikus su drauge,aisku as cia hiperbolizuoju biggrin.gif o uz komunalinius,maista,benzina ir tt apmoka vyras smile.gif siaip ar taip ne tik vyra galima prarast bet ir darba, beto visos daugiau ar maziau ,kai gimsta vaikai buna priklausomos nuo vyro...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 08 03, 13:16)
na jei gyvenimas privers prades dirbt ir save issilaikys pati mirksiukas.gif kam bijoti,to,ko galbut niekada neatsitiks:) siaip man juokinga,kai moteris sako,esanti nepriklausoma nuo vyro,kai jos algos uztenka,nueiti i sporto kluba,kosmetikai,pedkelnems  ir porai puodeliu kavos susitikus su drauge,aisku as cia hiperbolizuoju biggrin.gif o uz komunalinius,maista,benzina  ir tt apmoka vyras smile.gif siaip ar taip ne tik vyra galima prarast bet ir darba, beto visos daugiau ar maziau ,kai gimsta vaikai buna priklausomos nuo vyro...

Bet prireiks laiko ta darba susirasti, ar ne ? tai ka daryti be pinigu pora, ar net kelis
men ?
O man juokinga kai vyro prasoma pinigu ant pedkelniu ir kavos. bigsmile.gif Gal cia ir normalu, bet maloniau savus leisti.
Kai gimsta vaikai gauni mamos pinigus, uz kuriuos i sporta kluba nueini ir tusa nusiperki. biggrin.gif

As cia kalbu apie piktybiska nedarba, kai jauna ir sveika moteris sedi ant vyro sprando. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 03 rugpjūčio 2012 - 13:32
QUOTE(lauryna @ 2012 08 03, 15:28)
kiekvienos poros situacija skirtinga,ir ne mums sprest ar piktybiskai kazkas kazkam sedi ant sprando ar ne,nes cia tik ju reikalas,jei abu taip nusprende,ir abiems taip gerai,valio biggrin.gif siaip nesu as pries namu seimininkes nei uz jas, kaip sakiau kiekvienam savo,tiesiog nereikia vaizduoti savarankisku ,kai realiai tarkim tokios nesam biggrin.gif ar daug moteru sugebetu islaikyti save ir vaika be vyro pajamu? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2012 08 03, 12:21)
Zbitka - kiekvienam savo. Pas mus irgi nera tu savoku, taciau as dirbu, uzdirbu ir zinau kiek tas sunkiai uzdirbamas pinigas sveria cia ir dabar. Todel noro pasilepinti ne tik savo vargu, bet dar papildomai ir vyro man nekyla.. Jei nedirbciau pati, tai gal ir butu "easy come - easy go", o gal ir aapskritai nieko nebepirkciau, tik butinas higienos priemones. Nes kaip jau minejau - kiekvienam savo.

na jei puikiai zinote,ka reiskia uzdirbti pinigus,negi manote tarkim isejus i dekreta ar laikinai praradus darba nevertintumete savo vyro uzdirbamu pinigu g.gif o del higienos priemoniu tik pirkimo tokiu atveju,nemanau kad jusu vyras liktu patenkintas biggrin.gif kiekvienam malonu matyti savo zmona pasitempusia smile.gif beto i pokalbius del darbo vaikstant reikia atrodyt reprezentatyviai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 08 03, 13:45)
ar daug  moteru sugebetu islaikyti save ir vaika be vyro pajamu?  mirksiukas.gif

Manau, tikslingiau butu klausti, kiek yra vienisu mamu biggrin.gif Jei jos mamos, ir dar vienisos, tai ir augina pacios vaika, be vyro pajamu.
Atsakyti
OFF:
aš labai norėčiau būti namų šeimininke, bet negalėčiau taip rizikuoti. Vyras gali ne tik pas kitą pabėgt, bet ir susirgt/numirt/bankrutuot. Jei dabar prarasčiau darbą, nesunkai per keletą mėn galėčiau susirasti naują. O moteris, nedirbusi kelioliką ar keliasdešimt metų - kažin ar susiras bent valytojos už minimumą vietą cool.gif
Moteris, šiai dienai uždirbanti tik ant pėdkelnių, po kelerių metų gali padaryti stulbinamą karjerą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 03, 17:53)
OFF:
aš labai norėčiau būti namų šeimininke, bet negalėčiau taip rizikuoti. Vyras gali ne tik pas kitą pabėgt, bet ir susirgt/numirt/bankrutuot. Jei dabar prarasčiau darbą, nesunkai per keletą mėn galėčiau susirasti naują. O moteris, nedirbusi kelioliką ar keliasdešimt metų - kažin ar susiras bent valytojos už minimumą vietą  cool.gif
Moteris, šiai dienai uždirbanti tik ant pėdkelnių, po kelerių metų gali padaryti stulbinamą karjerą  mirksiukas.gif

As irgi noreciau ja but,bet keliasdesimt metu saves nedirbancios neisivaizduoju,nera tokiu finansiniu galimybiu,o siaip zinau ka reiskia dirbt ir ka reiskia nedirbt mirksiukas.gif beto sutinku del rizikos,sutinku,kad kad gali pabegt ir tt:) sutinku, kad geriau dirbt nei nedirbt, bet kai atsiranda vaikas,o moteris plesosi tarp namu ir darbo , del to kyla nesutarimai seimoj,o jos atlyginimas,net neleistu jai paciai pilnai saves issilaikyt ,beto vyras uzdirba pakankamai,vistiek siulot dirbt ir vaidint nepriklausoma,nes uzsidirbi ant pedkelniu? ir nesvarbu,kad tas darbas kainuoja daug nervu,kelia nesantaika seimoj,o financines naudos beveik nera? o beje "moteris, šiai dienai uždirbanti tik ant pėdkelnių, po kelerių metų gali padaryti stulbinamą karjerą :m " gali jos taip ir nepadaryt.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 08 03, 17:18)
*o siaip zinau ka reiskia dirbt ir ka reiskia nedirbt  mirksiukas.gif

*o moteris plesosi tarp namu ir darbo , del to kyla nesutarimai seimoj

*o jos atlyginimas,net neleistu jai paciai pilnai saves issilaikyt ,beto vyras uzdirba pakankamai,vistiek siulot dirbt ir vaidint nepriklausoma,nes uzsidirbi ant pedkelniu?

*o beje "moteris, šiai dienai uždirbanti tik ant pėdkelnių, po kelerių metų gali padaryti stulbinamą karjerą  :m " gali jos taip ir nepadaryt.. mirksiukas.gif

Įdomi diskusija, gaila kad tuoj išvažiuosiu savaitgaliui biggrin.gif

*Aš šiaip niekam šių savo pamąstymų asmeniškai netaikiau, tikrai nesmerkiu namų šeimininkių ax.gif Tiesiog sakau, kad va savo vietoje jau taip nerizikuočiau. Aš buvau namų šeimininke 3 metus, visai patiko smile.gif Paskui išsiskyriau biggrin.gif

*O kodėl būtinai turi kilti nesutarimai šeimoje? wacko.gif Man atrodo (vėlgi, IMHO, iš patirties) didesnė nesutarimų galimybė kai moteris namų šeimininkė pradeda vyrui atsibosti, būtent dėl to, kad ji nedirba, netobulėja ir tt. Ar čia mes kalbam apie kažkokį konkretų atvejį, apie kažkokią SM narę, kurios šeimoje kylo nesutarimų dėl jos išėjimo į darbą? wacko.gif

*Primygtinai niekam nieko nesiūlau, bet pati taip, dirbčiau.

*Čia viskas priklauso tik nuo pačio žmogaus smile.gif Faktas, kad dirbdama ji bent turi galimybę tobulėti profesionaliai ir siekti didesnės algos, o nedirbdama - priešingai, praranda įgūdžius ir menkiausius šansus ateityje kažko pasiekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 08 03, 12:55)
na jei puikiai zinote,ka reiskia uzdirbti pinigus,negi manote tarkim isejus i dekreta ar laikinai praradus darba nevertintumete savo vyro uzdirbamu pinigu g.gif

o del higienos priemoniu tik pirkimo tokiu atveju,nemanau kad jusu vyras liktu patenkintas biggrin.gif kiekvienam malonu matyti savo zmona pasitempusia smile.gif

beto i pokalbius del darbo vaikstant reikia atrodyt reprezentatyviai  cool.gif

a) prie ko šis klausimas "Grožio išlaidų" temoje?
toliau - kur sakiau, kad nevertinu vyro uždirbamų pinigų?
ir apskritai nelabai supratau žinokite šito retorinio klausimo/teiginio/minties. jei nesudėtinga - paaiškinkite aiškiau ir išsamiau, ką tuo norėjote pasakyti?

b ) man nelabai įdomu, ką Jūs manote apie tai, kuo mano vyras liktų patenkintas, o kuo ne. svarbu, kad aš tai žinau ir man to žinojimo užtenka mirksiukas.gif kosmetikos pietums nevalgau, iš aprangos/rūbų košės neverdu ir po asfalta nesivolioju, taigi iš to, ką turiu, pakaktų išgyventi neperkant nei kalno kosmetikos, nei kalno naujų rūbų smile.gif

c) be jokios abejonės. o kas sako, kad moteris neturi savo spintoje klasikinių rūbų komplekto, kuris tinkamas naudoti retiems, oficialiems išėjimams? ar kiekvienam pokalbiui būtina vilkėti vis naują "eilutę"? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 03 rugpjūčio 2012 - 16:31
savo nuomone aprasiau cia siuo argumentu. buciau lietuvoje tikrai dirbciau, dabar svecioje salyje ir dar tokioje kur gyvenu kitos salygos. kol kas nedirbu, bet tai nereiskia, kad bus amzinai. benrai paemus del to problemos nematom blush2.gif
as jau 1 kart issiskyriau su lietuviu ir likau be nieko. nebijau gyvenime nieko. kai bus, tai ir ziuresiu lotuliukas.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 08 03, 18:30)
a) prie ko šis klausimas "Grožio išlaidų" temoje?

o prie ko jusu ,mano ir kitu nariu si diskusija grozio temoj, prie nieko, visiskai OFF ,tad gal tuo ir baikime ax.gif
Atsakyti