Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Minaya @ 2012 09 19, 17:07)
Oho idomi sistema, tai faina, didesne tikimybe islaikyti egzamina, na jei geri pazymiai is tu namu darbu:)

dabar idemiai issinagrinejau programa studiju, ir pasirodo pas mane is pasirenkamuju dalyku trys yra, ir jie visi is pirmo kurso Isemestro, apsizioplinau kazkaip, tai dabar taip iseina kad veltui juos mokysiuos, nes uzteke butu vieno? geriau reikejo privalomus rinktis  schmoll.gif  blush2.gif

nieko baisaus, toliau daugiau stenkis imti privalomus ir alternatyvos kas priklauso, o tuos gal užskaitys kaip laisvai pasirenkamus kai skaičiuos kreditus.

QUOTE(kakaduma @ 2012 09 19, 20:02)
Taip,taip mamaEgle as dabar teises teorija mokausi tai kekviena savaite reikia y klausimus atsakinet smile.gif Bet tikrai idomu...Destytoja Egle Venckiene..Turiu isviso 5dalykus..tai kai y kitus uzeinu net nejauku viskas nuo seno likia,jau buvau pradejus galvot gal as cia nematau kur kokias uzduotis daryt,bet atrodo,kad ne,nes forumai tusti g.gif Gal teko Logika ir mokslo metodologija mokintis? ax.gif kaip sekesi? smile.gif Man tai sakes atrodo doh.gif

Na, vat aš iš jos ir išsisukau ax.gif Pas mus J. V alčiukas buvo. Jis gal tik vieną semestrą ir buvo su nuotoliniais mastau.gif
Logika tai jooooooooooo...... doh.gif doh.gif doh.gif aš iki šiol su ja logiškos kalbos nerandu schmoll.gif nors dėstytojas tai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kantrus ir dažnai prisijungiantis, vienas iš nedaugelio, kuris konsultacijas daro kas savaitę ir kantriai kantriai kiekvieną semestrą vis tą patį aiškina. Man šį semestrą mirk žūk reikia atsiskaityti su logika, tad, manau, draugausim (jei sutinki ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(kakaduma @ 2012 09 19, 21:02)
Taip,taip mamaEgle as dabar teises teorija mokausi tai kekviena savaite reikia y klausimus atsakinet smile.gif Bet tikrai idomu...Destytoja Egle Venckiene..Turiu isviso 5dalykus..tai kai y kitus uzeinu net nejauku viskas nuo seno likia,jau buvau pradejus galvot gal as cia nematau kur kokias uzduotis daryt,bet atrodo,kad ne,nes forumai tusti g.gif Gal teko Logika ir mokslo metodologija mokintis? ax.gif kaip sekesi? smile.gif Man tai sakes atrodo doh.gif

o i kokius klausimus atsakineji? i tuos kurie duoti prie medziagos, ar tau siuncia kazkokius klausimus papildomai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minaya @ 2012 09 20, 05:07)
o i kokius klausimus atsakineji? i tuos kurie duoti prie medziagos, ar tau siuncia kazkokius klausimus papildomai?  smile.gif

Turėtų būti forume paskelbti klausimai.
Atsakyti
Na va as jau po egzo thumbup.gif Destytoja labai simpatiska, maloni, aiskiai viska paaiskina, kodel raso toki bala ir ne kitoki, visas klaidas paaiskina padarytas, taiso is karto ir gali klausineti zodziu, jei neapsisprendzia koki bala rasyti. Zodziu viskas liuks- bet kaip ir sakiau, atnaujinta tik 1 tema, o visos kitos temos yra pasenusios, nes jose nera itraukta info is lisabonos sutarties. Bet gauti gera pazimi galima ir su sita medziaga.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 09 20, 08:11)
Na va as jau po egzo thumbup.gif  Destytoja labai simpatiska, maloni, aiskiai viska paaiskina, kodel raso toki bala ir ne kitoki, visas klaidas paaiskina padarytas, taiso is karto ir gali klausineti zodziu, jei neapsisprendzia koki bala rasyti. Zodziu viskas liuks- bet kaip ir sakiau, atnaujinta tik 1 tema, o visos kitos temos yra pasenusios, nes jose nera itraukta info is lisabonos sutarties. Bet gauti gera pazimi galima ir su sita medziaga..  ax.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif o buvo reikalingi uždaviniai?
Atsakyti
Man tai kažkaip sunkiausia tai lotynų kalba doh.gif visa kita kaip aišku, bet va šitas dalykas...
Atsakyti
Kadija, o tai mokeisi iš visos medžiagos ar tik pirmo skyriaus + Lisabona?
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 20, 09:29)
Man tai kažkaip sunkiausia tai lotynų kalba  doh.gif  visa kita kaip aišku, bet va šitas dalykas...

nepergyvenk, su lotynų bus viskas gerai 4u.gif dėstytoja tokia labai gerietė 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad ta Rasytė bus gerai nusiteikusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 09 20, 10:15)
Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif o buvo reikalingi uždaviniai?

nea lotuliukas.gif
mokiausi is medziagos duotos moodlej ir viskas- nebeturejau laiko fiziskai lisabonos atkirai perziureti.. blush2.gif

o geriausias bajeris, kad sedziu va ir niekaip neatsimenu CT spec. dalies koki bala gavau.. nors uzmusk.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 20, 12:58)
Tikiuosi, kad ta Rasytė bus gerai nusiteikusi  blush2.gif

Rasytė mastau.gif tai gal naujo kokia mastau.gif kokia jos pavardė?

QUOTE(Kadija @ 2012 09 20, 12:59)
nea  lotuliukas.gif
mokiausi is medziagos duotos moodlej ir viskas- nebeturejau laiko fiziskai lisabonos atkirai perziureti..  blush2.gif

o geriausias bajeris, kad sedziu va ir niekaip neatsimenu CT spec. dalies koki bala gavau.. nors uzmusk..  doh.gif

atsispausdinau medžiagą ir tą papildymą I-o skyriaus. Žiūrėsiu ką aš išmoksiu doh.gif o tu su ja tareisi kaip nors ar ėjai nesitarus?

Aš susirašius esu visus įvertinimus, nes tikrai jau pusę jų būčiau pamiršus :irnesakyk paprašyk pas metodininkes pažymos, matysi visus dalykus išlaikytus. O ir šiaip gerai turėti, kaip ir kontrolei ar visi dėstytojai perdavė egzaminų žiniaraščius.
Atsakyti
Rasa V alienė va kas mus mokina Lotynų kalbos.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 09 20, 14:09)
Rasa V alienė va kas mus mokina Lotynų kalbos.

Oi, čia kažkas nauja ax.gif nežinau jos schmoll.gif o jinai jau pasirodė? ar davė kokias nors užduotis? Galiu persiųsti ką turiu iš lotynų, gal bus kiek lengviau (jei visai neišgąsdinsiu ax.gif )
Atsakyti