QUOTE(Minaya @ 2012 09 19, 17:07)
Oho idomi sistema, tai faina, didesne tikimybe islaikyti egzamina, na jei geri pazymiai is tu namu darbu:)
dabar idemiai issinagrinejau programa studiju, ir pasirodo pas mane is pasirenkamuju dalyku trys yra, ir jie visi is pirmo kurso Isemestro, apsizioplinau kazkaip, tai dabar taip iseina kad veltui juos mokysiuos, nes uzteke butu vieno? geriau reikejo privalomus rinktis

dabar idemiai issinagrinejau programa studiju, ir pasirodo pas mane is pasirenkamuju dalyku trys yra, ir jie visi is pirmo kurso Isemestro, apsizioplinau kazkaip, tai dabar taip iseina kad veltui juos mokysiuos, nes uzteke butu vieno? geriau reikejo privalomus rinktis

nieko baisaus, toliau daugiau stenkis imti privalomus ir alternatyvos kas priklauso, o tuos gal užskaitys kaip laisvai pasirenkamus kai skaičiuos kreditus.
QUOTE(kakaduma @ 2012 09 19, 20:02)
Taip,taip mamaEgle as dabar teises teorija mokausi tai kekviena savaite reikia y klausimus atsakinet
Bet tikrai idomu...Destytoja Egle Venckiene..Turiu isviso 5dalykus..tai kai y kitus uzeinu net nejauku viskas nuo seno likia,jau buvau pradejus galvot gal as cia nematau kur kokias uzduotis daryt,bet atrodo,kad ne,nes forumai tusti
Gal teko Logika ir mokslo metodologija mokintis?
kaip sekesi?
Man tai sakes atrodo 

Na, vat aš iš jos ir išsisukau

Logika tai jooooooooooo......