Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2012 07 15, 19:35)
galva pametus buvo tongue.gif

jurgita-d: gal dar neilgai, kaip bandot keist savo mitybos iprocius? sakau taip todel, kad man uzstrigo tas jusu pasakymas "gyvent kaip normalus zmones". sakykit, ka norit, bet man tai jie nenormalus biggrin.gif man jau taip viskas i krauja iauge, kaip kitaip net negaleciau.

MHM va butent teisybe.. bet buna pasiziuri, kiti valgo sau ir atrodo na nu normaliai, nei ten rupoi jiems raumens ryskumas nei ka... na taip mes ir dabar nezinom ka mums duoda musu mityba bet suzinosim, kai busim vysresni ir galesim su draugais, aplinkiniais pasilyginti.. kuriems sveika mityba dabar yra pffff... kai uz nugaros rankas sukabinsim, kai pasilenksim ir delnus ant zemes padesim, kai bus pilvai ne ant kelniu, o kelnes ant pilvo... na buti 40ies ir neatrodyti taip, o ko blogai? Cia investicija i ateiti yra, kokybiska ateiti, o ne skausmuose ir jau sanarius trinant nuo 30ies visokiais tepaliukais...

del toksinu.. taip uztersti organizmai yra tu kurie valgo visoki sh... (kaip maniskis dabar cipsus sedi ir valgo, o as vakarieniauju su salotu bliudu).. bet kepenys yra organizmo toksinu valymo masina.. dar daug Media padaro su savo postringavimais, kad toksinai, radikalai ir bla bla bla... man plika akim pamatyt tokius dalykus reikia... o kad galvos svaigimai ir panasiai yra toksinu valymasis ar vel kas..ir nera lengva patiket... nes tai kazkieno tik nuomone- susiejo bloguma su kazkuom ir tiek... Tiesiog normalus tie, kurie savim rupinas... o ne ai as dar jaunas, kam man sukti galva.... o kai per velu? tada mes sukinesim pirstuku prie smilkinio ir kitiems rodysim... ani miargikes wink.gif

Given444, nesurijai viso pyrago biggrin.gif?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2012 07 15, 19:56)
4u.gif Aciu, uz silta priemima 4u.gif Siryt dariau trumpute kardio treniruote, bet uzteko 4u.gif  O siaip, tai tikrai, bent jau mus LKKA taip moko ir ta pati byloja mano asmenine patirtis, kad vis delto mityba vaidina viena didziausiu vaidmenu, norint dailiai atrodyti. Buvo laikas kai sportavau labai daug: vedziau pati 9 treniruotes per savaite plius mano pacios sportas kokius 3-4 kartus, ir... ir zinokit neatrodziau as labai super tuo metu, nes valgiau bet kiek ir bet ka. Tik tada, kai susireguliavau mityba, pasiekiau maloniu akiai rezultatu  4u.gif Tik labai sunku juos nepaleisti, nes esu manau is tu "genetiniu tesliuku", nes vaikystej turejau nemazai antsvorio 4u.gif Viskas lekiu daryt pilvo preso treniruote, nes MB ant galvos lipa lotuliukas.gif

niu kad tu mazuliuke ir plonuciuke video tai kur ta teslike biggrin.gif bet tikiu kad ta galejai pasiekti sutvarkius mityba biggrin.gif visiskai pritariu kad mityba uhh smile.gif
sporto perdozavimo nenauda ir labai LovingFit.com trenere pabrezia, kad poilsis reikalingas bilekaip tarp treniruociu. Reikia periodizacijos- intensyvios ir maziau intensyvios treniruotes, ju kaitaliojimas, po to ir off dienos. Nes mes sportuodamos alinam ne tik raumenis, bet droziam deja ir nervu sistema.. retai kur pamatysit parasyta apie nervu sistemos alinima, bet tai pirmiausia ir alinasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 15 liepos 2012 - 21:08
Horo: geras avataras. grazi subine yra gazas!

man tie organizmo valymai skamba labiau kaip reklaminis triukas, negu kazkas tokio "butino". kepenys, inkstai, odai ir t.t. pastoviai uzsieme atlieku salinime, tai kokie dar ten extra "valymai", iskrovos dienos? kam jie reikalingi? tik stresuot ir taip jau nualinta organizma. sh... neesk ir viskas ir taip susitvarkys. kantrybes tereik, o ne "noriu tuoj ir dabar lakstyti kaip bite"
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 07 15, 20:17)
Horo: geras avataras. grazi subine yra gazas!

man tie organizmo valymai skamba labiau kaip reklaminis triukas, negu kazkas tokio "butino". kepenys, inkstai, odai ir t.t. pastoviai uzsieme atlieku salinime, tai kokie dar ten extra "valymai", iskrovos dienos? kam jie reikalingi? tik stresuot ir taip jau nualinta organizma. sh... neesk ir viskas ir taip susitvarkys. kantrybes tereik, o ne "noriu tuoj ir dabar lakstyti kaip bite"

Iskrovos (aisku kai darosi jas ne apsirijusios tetules... tada tikrai sokas organizmui... ir tipo meta lasini kefyra visa diena gerdama... biggrin.gif ), arba Interminent fasting (kitas dalykas nei iskrovos) visai geras dalykas... tik tiesiog man sunku prisiruost nes as megstu maista biggrin.gif o tie ilgai nemiegu, kad pramiegociau ta laika biggrin.gif:D

grazi siknike taip geris... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepatikesit, bet 5 klaseje sveriau, kaip dabar - 56kg, bet buvau ugio kokiais 25 cm minimum mazesnio ir dar nekenciau sporto, bet labai megau teslines bandeles su desrele viduj lotuliukas.gif
Is tiesu mityba ir jos reiksme isvaizdai man vis dar yra mistika. O kai sutikau savo dabartine antra puse, tai is vis nebezinau ka galvoti biggrin.gif Pamatytumet, ka jis valgo: bandeles, cukraus minimum du saukstukai, sviestukas, grietine, o visda vaiksto su six pack'u biggrin.gif ir nera jis kudas, turi nemaza raumenu mase. O va mano bendradarbis dalyvauja kulturizmo varzybose vis, tai jis vargsas, visai angliavandeniu negali, jei tik truputi suvalgo daugiau kad ir kokiu ryziu is karto mazeja ryskumas. As pati galvoju, kad tikriausiai vaikysteje tureta kuno konstitucija turi itakos, kas nuo mazens kudas, tam ir problemu nera, o va tie kurie buvo geriau manu koses pavalge po to vargsta visa gyvenima 4u.gif O del saves pacios jauciu, kad saves neribodama atrodau neblogai, bet ne labai gerai. Vistiek bunu gana kuda, bet islenda tokiu atveju celiulitas, slaunys paplera, tai jei noriu nesiot trumpus sortus ir nesigedyt, tenka atsisakyt miltiniu patiekalu ir kt. paprastuju angliavandeniu turincio maisto, kas paprastai labai skanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 07 15, 22:06)
Nepatikesit, bet 5 klaseje sveriau, kaip dabar - 56kg, bet buvau ugio kokiais 25 cm minimum mazesnio ir dar nekenciau sporto, bet labai megau teslines bandeles su desrele viduj lotuliukas.gif
Is tiesu mityba ir jos reiksme isvaizdai man vis dar yra mistika. O kai sutikau savo dabartine antra puse, tai is vis nebezinau ka galvoti biggrin.gif Pamatytumet, ka jis valgo: bandeles, cukraus minimum du saukstukai, sviestukas, grietine, o visda vaiksto su six pack'u biggrin.gif ir nera jis kudas, turi nemaza raumenu mase. O va mano bendradarbis dalyvauja kulturizmo varzybose vis, tai jis vargsas, visai angliavandeniu negali, jei tik truputi suvalgo daugiau kad ir kokiu ryziu is karto mazeja ryskumas. As pati galvoju, kad tikriausiai vaikysteje tureta kuno konstitucija turi itakos, kas nuo mazens kudas, tam ir problemu nera, o va tie kurie buvo geriau manu koses pavalge po to vargsta visa gyvenima 4u.gif O del saves pacios jauciu, kad saves neribodama atrodau neblogai, bet ne labai gerai. Vistiek bunu gana kuda, bet islenda tokiu atveju celiulitas, slaunys paplera, tai jei noriu nesiot trumpus sortus ir nesigedyt, tenka atsisakyt miltiniu patiekalu ir kt. paprastuju angliavandeniu turincio maisto, kas paprastai labai skanu doh.gif

miltiniu dalyku ir paprastu angliu nera racione jau virs 7 metu...

o kad mistika taip... kiek zmoniu tiek visokiu patyrimu, pstebejimu, nuomoniu,mitybos rezimu ir ritmu.. kiekvienas pagal save turi ieskoti...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 07 15, 19:17)
sh... neesk ir viskas ir taip susitvarkys.

vat kaip nekeista, cia ir prasideda keblumai. nes tas sh pagal ivairius sveikatos mitybos atstovus vis kitoks. sh tai ne tik cipsai ar kola blush2.gif

tarkim, isiveskit "Food that Kills", youtube video medziaga, gaila, kad nelabai ryskus garsas ir tik ilgoka.

db visos naujosios knygos, kurios urmu leidziamos teigia: ir pienas, ir mesa - blogai. o kodel? nes tarkim, dar mums, kol rimtu bedu nera, tai galima valgyt, bet kuomet zmogus suserga kazkuo ziauiria rimtu, ir neisbraukia is mitybos pieno - tik blogeja viskas. stai , isbrauke piena, - jau geriau. stai isbrauke mesa- jau geriau. tai kaip tuomet paaiskint?
nenoriu vel kazko naujo teigti, bet ne mano sugalvotas sakinys, kad tarkim pieno ir mesos produktai prisideda prie vezio daugejimo...nes skamba daugkam katastrofiskai lotuliukas.gif atrodo, tai ka bevalgyt...

bet pvz, aciu D, net mitybos piramide keicias. anskciau buvo - pirmoj vietoj - bulves, grudai. db - 8stiklines VANDENS, po to - darzoves ir vaisiai, na ir poto - grudai.
vot tep.
Papildyta:
o tu valymu jokiu ir nereik daryt, kai pasiziuriu temas iskrovos temos... na nebent tiek sh privalgai, kad kita d..nieko nenori, tik vandens... ir sakoma: nera tokio maisto, kuris gydo ir net ne vanduo vao toksinus. pats organizmas viska valosi, susitvarko. tik reik zinoti, koki maista jam paduoti. o kaip zinoti?
tarkim, dar man vos ne juokas - Shinya, Mikrobu ir Fermentu Faktoriaus autorius teigia, kad ir zuvis ir dumbliai - gerai, nes pats tam regione gyvena. o vat Graham to nepabrezia(amerikietis), - tik vaisiai - visko esme. jo 80/80/10 dieta- daugkam atrodo kaip perversmas. o Kampbell - i vegan puse irgi. mazinti piena, mesa, esme - vaisiai, drazoves, ankstiniai, po to grudai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 liepos 2012 - 05:16
QUOTE(given444 @ 2012 07 16, 04:13)
vat kaip nekeista, cia ir prasideda keblumai. nes tas sh pagal ivairius sveikatos mitybos atstovus vis kitoks. sh tai ne tik cipsai ar kola  blush2.gif

tarkim, isiveskit "Food that Kills", youtube video medziaga, gaila, kad nelabai ryskus garsas ir tik ilgoka.

db visos naujosios knygos, kurios urmu leidziamos teigia: ir pienas, ir mesa - blogai. o kodel? nes tarkim, dar mums, kol rimtu bedu nera, tai galima valgyt, bet kuomet zmogus suserga kazkuo ziauiria rimtu, ir neisbraukia is mitybos pieno - tik blogeja viskas. stai , isbrauke piena, - jau geriau. stai isbrauke mesa- jau geriau. tai kaip tuomet paaiskint?
nenoriu vel kazko naujo teigti, bet ne mano sugalvotas sakinys, kad tarkim pieno ir mesos produktai prisideda prie vezio daugejimo...nes skamba daugkam katastrofiskai lotuliukas.gif atrodo, tai ka bevalgyt...

bet pvz, aciu D, net mitybos piramide keicias. anskciau buvo - pirmoj vietoj - bulves, grudai. db - 8stiklines VANDENS, po to - darzoves ir vaisiai, na ir poto - grudai.
vot tep.
Papildyta:
o tu valymu jokiu ir nereik daryt, kai pasiziuriu temas iskrovos temos... na nebent tiek sh privalgai, kad kita d..nieko nenori, tik vandens... ir sakoma: nera tokio maisto, kuris gydo ir net ne vanduo vao toksinus. pats organizmas viska valosi, susitvarko. tik reik zinoti, koki maista jam paduoti. o kaip zinoti?
tarkim, dar man vos ne juokas - Shinya, Mikrobu ir Fermentu Faktoriaus autorius teigia, kad ir zuvis ir dumbliai - gerai, nes pats tam regione gyvena. o vat Graham to nepabrezia(amerikietis), - tik vaisiai - visko esme. jo 80/80/10 dieta- daugkam atrodo kaip perversmas. o Kampbell - i vegan puse irgi. mazinti piena, mesa, esme - vaisiai, drazoves, ankstiniai, po to grudai.

Tiesos yra visame kame. Nes dazniausiai autoriai tai teigiantys yra isbande ant saves, del to tuo ir tiki... o aisku is meniu isemus kazkuriuos produktus ir juos keisdami zmones lengvesniai maistais, sumazina gaunamas kcal automatiskai (na jei atsisakius mesos nepuolama i teslainiu karalyste) ir kusta, va ir efektas..
Dar daug tos literaturos yra komercines... ir atsirink... svarbiausia, kad autorius to pats laikytusi ir tiketu, ir butu pavyzdziu (na Boutenko dabar pas zaliavalgius linciuojama del storumo).

Taip pienas seniai pripazinta, kad nereikalingas dalykas, ir kas nori gincija, net ir medikai, o kad taip reikalingas organizmui... pienas, mesa rugstina organizma vien tas jau ir pasako, kad tai veziui tik palanku...aisku veziui genetika dar laabai lemia. Pieno vien atsisake zmones buna nebeserga slogom, tai jau ir pasako... neveltui matyt teigiama kad gleivina organizma tik pienas ir trukdo virskinti... na jei vartot tai tik viena ant tuscio skrandzio, o ne su kazkuom.... Nevartoju, nes paprasciausiai nepasitikiu, ir man ji viena gert...tai sutampo nuo kvapo. O sviezia karves piena gert, tai geriau smeli valgysiu biggrin.gif Siaip eksperimenta galima paprasciausiai padaryt: nevartot kuri laika pieno produktu (na prireiks menesio ar daugiau), o paskui uzvartot. Jei nepravid.... tada gerai smile.gif Siaip su visu maistu taip ir daroma, norint issiaiskint reakcija organizmo: pirma atsisakoma, nevartojama ilgesni laika, o paskui itraukiama vel..

Fermentu faktoriaus autorius is to regiono kiles, bet jo patirtis vis tik yra nemenka gastro srityje, tyrimai nemenki ir verti demesio. Tiesiog mums nera tiek prieinama geros kokybes juros gerybiu ir visokiu grybuku (shiitake, nori , ar pan.. )...

O zmogus toks padaras, mes norim, kad butu dabar gerai: kristu svoris, neskaudetu, skrandzio neestu, o is tiesu nezinom net nuo arbatzoliu arbatu kas mums bus po n metu, po kiek metu mes tik galesim palyginti save su kitais, gal spjaudysimes, gal spjaudysis kiti ... smile.gif pagyvensim, suzinosim smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
man atrodo, kad mėsa ir pienas pirmaiusia linčiuojami dėl to kaip dabar auginami tie gyvuliai: stresas, be dienos šviesos, be judesio, kuo jie maitinami. Juk žolėdžiui kišami visokie kaulų miltai, hormonai. Baisu. O pvz. ožkos pieną, randu, kad net ir patariama, jei norisi pieno. Juk ožkos laisviau, natūraliau dažniausiai auginamos.
O jei kas pats turi savo ūkį ir žino kaip augina, tai nemačiau, kad kažkas itin jam draustų suvalgyti savo gyvulį ar jo pieną. Aišku, tik, kad tai nebūtų kasdien ir išstūmiant daržoves be visa kita.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 16, 07:16)
Sveikos,
man atrodo, kad mėsa ir pienas pirmaiusia linčiuojami dėl to kaip dabar auginami tie gyvuliai: stresas, be dienos šviesos, be judesio, kuo jie maitinami. Juk žolėdžiui kišami visokie kaulų miltai, hormonai. Baisu. O pvz. ožkos pieną, randu, kad net ir patariama, jei norisi pieno. Juk ožkos laisviau, natūraliau dažniausiai auginamos.
O jei kas pats turi savo ūkį ir žino kaip augina, tai nemačiau, kad kažkas itin jam draustų suvalgyti savo gyvulį ar jo pieną. Aišku, tik, kad tai nebūtų kasdien ir išstūmiant daržoves be visa kita.

Ozkos pienas taip pripazinta kad geris. Ir daug labiau tinkantis zmogui, nei gleivetas karves pienas.
Lietuvoje budama pas saviskio mama valgiau tris dienas vien varskes suri (nes prigasdino mat jis seimyna, kad as neviska valganti biggrin.gif suprask mesos ir tesliniu dalyku 3 kartus dienoj biggrin.gif) .. skanumelis koks... paprastas pieno suris-varske... sapnuot greitu metu pradesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 07 15, 22:35)
galva pametus buvo tongue.gif

Aha biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 15, 22:06)
ka radai biggrin.gif ?? sudominai biggrin.gif

Klausiau, kaip sportuot pagal JM programą "Ripped in 30", bet pati radau smile.gif
BR baigiau, prisisiunčiau dar JM visokių programų, toliau tęsiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Noriu paklausti-kaip manot, ar geriau keisti sporto programas, ar daryti tą patį?? Reikia patobulinti visą kūną, kiek tai įmanoma, ypač pilvą ir šlaunis...Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 07 16, 10:40)
Labas rytas. Noriu paklausti-kaip manot, ar geriau keisti sporto programas, ar daryti tą patį?? Reikia patobulinti visą kūną, kiek tai įmanoma, ypač pilvą ir šlaunis...Ačiū

Paprastai sportine programa keiciama kas 6-8 savaites, nes per tiek laiko organizmas pripranta prie pratimu, kruvio ir jie tampa ne tokie efektyvus. Na, o apie antra klausimo dali svarbu suvokti, jog galima sustiprinti pilvo ir slaunu raumenis, bet "nutirbdyti" butent tu vietu nepavyks, nes nors ir daromi pratimai tam tikrai kuno daliai, riebalai mazeja tolygiai visame poodyje, kitaip sakant, naivu tiketis, kad darant atsilenkimus mazini pilvo apimtis 4u.gif
O man siandien skauda apatines kuno dalies raumenukus, ypac vidine slaunu dali nuo sumo suoliuku (platus pritupimas su pasokimu), jauciu presa ir nugaryte, tai manau siandien lengviau praleisiu diena ax.gif pailsesiu biggrin.gif
Atsakyti