QUOTE(jautiena @ 2012 07 15, 19:35)
galva pametus buvo 
jurgita-d: gal dar neilgai, kaip bandot keist savo mitybos iprocius? sakau taip todel, kad man uzstrigo tas jusu pasakymas "gyvent kaip normalus zmones". sakykit, ka norit, bet man tai jie nenormalus
man jau taip viskas i krauja iauge, kaip kitaip net negaleciau.

jurgita-d: gal dar neilgai, kaip bandot keist savo mitybos iprocius? sakau taip todel, kad man uzstrigo tas jusu pasakymas "gyvent kaip normalus zmones". sakykit, ka norit, bet man tai jie nenormalus

MHM va butent teisybe.. bet buna pasiziuri, kiti valgo sau ir atrodo na nu normaliai, nei ten rupoi jiems raumens ryskumas nei ka... na taip mes ir dabar nezinom ka mums duoda musu mityba bet suzinosim, kai busim vysresni ir galesim su draugais, aplinkiniais pasilyginti.. kuriems sveika mityba dabar yra pffff... kai uz nugaros rankas sukabinsim, kai pasilenksim ir delnus ant zemes padesim, kai bus pilvai ne ant kelniu, o kelnes ant pilvo... na buti 40ies ir neatrodyti taip, o ko blogai? Cia investicija i ateiti yra, kokybiska ateiti, o ne skausmuose ir jau sanarius trinant nuo 30ies visokiais tepaliukais...
del toksinu.. taip uztersti organizmai yra tu kurie valgo visoki sh... (kaip maniskis dabar cipsus sedi ir valgo, o as vakarieniauju su salotu bliudu).. bet kepenys yra organizmo toksinu valymo masina.. dar daug Media padaro su savo postringavimais, kad toksinai, radikalai ir bla bla bla... man plika akim pamatyt tokius dalykus reikia... o kad galvos svaigimai ir panasiai yra toksinu valymasis ar vel kas..ir nera lengva patiket... nes tai kazkieno tik nuomone- susiejo bloguma su kazkuom ir tiek... Tiesiog normalus tie, kurie savim rupinas... o ne ai as dar jaunas, kam man sukti galva.... o kai per velu? tada mes sukinesim pirstuku prie smilkinio ir kitiems rodysim... ani miargikes

Given444, nesurijai viso pyrago

Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2012 07 15, 19:56)

niu kad tu mazuliuke ir plonuciuke video tai kur ta teslike

sporto perdozavimo nenauda ir labai LovingFit.com trenere pabrezia, kad poilsis reikalingas bilekaip tarp treniruociu. Reikia periodizacijos- intensyvios ir maziau intensyvios treniruotes, ju kaitaliojimas, po to ir off dienos. Nes mes sportuodamos alinam ne tik raumenis, bet droziam deja ir nervu sistema.. retai kur pamatysit parasyta apie nervu sistemos alinima, bet tai pirmiausia ir alinasi...