Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mhm grazus kunas tikrai, ir oda be problemu biggrin.gif
Atsakyti
oda - photoshopas, bet formos tai mhhhhmmm, vsio lekiu ant dvirko savo formu dailint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 07 14, 16:16)
oda - photoshopas, bet formos tai mhhhhmmm, vsio lekiu ant dvirko savo formu dailint wink.gif

as parvilkus kuneli is darbo ilsiuosi, pakapojus, t.y. pabaigus, labai skanu Paleo style pyraga, virskinu ir einu rinktis ka sportinsiu siandien... aisku jegu netureciau sportinti siandien bet reik ir viskas biggrin.gif tik issirinkti...

nepatikesit, bet saule pasirode .. trumpam..bet pasirodo saule tikrai egzistuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 14, 16:44)
as parvilkus kuneli is darbo ilsiuosi, pakapojus, t.y. pabaigus, labai skanu Paleo style pyraga, virskinu ir einu rinktis ka sportinsiu siandien... aisku jegu netureciau sportinti siandien bet reik ir viskas biggrin.gif tik issirinkti...

nepatikesit, bet saule pasirode .. trumpam..bet pasirodo saule tikrai egzistuoja biggrin.gif

sporto nebus antra diena. nu galva tvinksi per daug... ir jegu nera numatytam workoutui su daug squat daryt biggrin.gif ale pasiteisinimas....
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 14, 19:43)
sporto nebus antra diena. nu galva tvinksi per daug... ir jegu nera numatytam workoutui su daug squat daryt biggrin.gif ale pasiteisinimas....

Nesisielok ir taip šaunuolė esi smile.gif Gyvenčiau aš, ten kur tu, tai turbūt tik knapsėčiau ir žiovaučiau. Man saulės labai reik arba bent jau giedro oro smile.gif Aš irgi antra diena be, ryt jei viskas ok darysiu, nes MB truputį išvažiavo, tai nenoriu įsiveržti į priekį. Šiandien grynai raw diena man išėjo. Nieko virto, viskas sveika ax.gif Gerai, bet nežinau kaip žmonės tai kasdien ištveria kai kurie. Nėra labai sotu ir bliamba, ilgai taip nepatraukčiau ir pro kokią kavinę praeidama nuo kvapų numirčiau. Įsivaizduok vaizdelį ir antraštę laikraštyje biggrin.gif
Atsakyti
OMG... http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 14, 19:10)
Nesisielok ir taip šaunuolė esi smile.gif Gyvenčiau aš, ten kur tu, tai turbūt tik knapsėčiau ir žiovaučiau. Man saulės labai reik arba bent jau giedro oro smile.gif Aš irgi antra diena be, ryt jei viskas ok darysiu, nes MB truputį išvažiavo, tai nenoriu įsiveržti į priekį. Šiandien grynai raw diena man išėjo. Nieko virto, viskas sveika ax.gif Gerai, bet nežinau kaip žmonės tai kasdien ištveria kai kurie. Nėra labai sotu ir bliamba, ilgai taip nepatraukčiau ir pro kokią kavinę praeidama nuo kvapų numirčiau. Įsivaizduok vaizdelį ir antraštę laikraštyje biggrin.gif

RAW gerai diena pasidaryt.. bet i salotikes isimetu tai surio, tai kiausi, tai vistike siandien buvo, pietums ir vistike su darzovem.. biggrin.gif
O paskaicius apie RAWfoodistus, jie labai daug valgo zalumynu, kad sotu butu... juk labai daug reik zalesiu, kad kcal surinktum, nes kitaip i kapus nusivarysi nespejes sulaukt kol plaukai isslinks... Kokteiliu labai noriu pageraliot, bet tiesiog skystimas na man sunku sisivaizduot kad ilgai pratempciau net iki uzkandzio laiko... nors ir prikrauciau ten bananu ar ko.. be to ir tu bananu nenoriu daug, jie sociausi siuo klausimu, bet na tiek gliukozes, fruktozes nenoriu vien tik is dvieju bananiuksciu gaut... aisku nepabandzius lengva tauzyt... siaip seilejuos kelinta diena po RAW narsydama, na desertai... salotas ir taip valgau - nieko mandro...
O antraste: Pro sali ejusi kliente, ties musu kavine pavarte akis ir nualpo - o pasirodo numire biggrin.gif

IRUNIA, fuuuu kakakaaaaaaaa .... biggrin.gif

AS jau apsiseilejau naujaji workouta Tatjanos ziuredama is LF, tai rytoj darysiu butinai, kad ir spaus slegis smegenine.. smile.gif thumbup.gif megstu apatines kuno dalies workoutus nors tu ka.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 14 liepos 2012 - 20:59
idomiai jus cia apie kuno svoriu svyravimus ir visa kita rasinejat... man irgi kazkas su sportu pasidare.jegos treniruotes neturiu kantrybes ilgai/leeeetai daryt...cardio labiau patinka, bet bet. pasportavus bet kokiu atveju geriau.

kazkuri cia paraset pastebejima del finansines lietuviu bukles. noreciau nesutikt su tuo sakiniu, kad va, gerai, lietuviai neturi pinigu, tai neryja slamsto. kaip tik yra atvirksciai. mano viena drauge anksciau yra pasakius: pastorejau tai ne nuogero gyvenimo, o nuo prasto. miltai, makaronai, miltai...juk pigiausi. blynus valgyt kasdien, pigu ir storek i sveikata.
kitas pavyzdys: sedim su mociute tokioj gamtos sventej geguzes menesi ir komentuojam zmoniu isvaizda tongue.gif jie eina pro sali, o mano mociute sako: va, sitas ne nuo gero gyvenimo, o nuo prasto, visisaki prasto pigaus maisto.

manieji pastebejimai is patirties. tikrai valgyti vaisius/darzoves gali tik karaliai. tarkim, perejus ant zalio maisto (t.y. ivedus daugiau zalio), maniau - sakes man bus su finansais. b tongue.gif t vedu apskaita kas menesi, na, maloniai nustebau, kadne tiek daug ir padidejo tos islaidos, gal 5 ar 10proc, o gal ir tiek ne, reiks dar persiziuret. tarkim, pavyzdys. nupirkau kazkiek nektarinu, galvoju, bus vaikui 2dienom, suvalge per valanda. o drausti negaliu. cipsus, ledinukus galima draust, bet ne vaisius gi.

S, taip pat nesu as zaliavalge 100proc, ir nezinau ar busiu ja kada nors ax.gif kad ir snd - nesveiku ir apysveikiu saldumynu valgymo diena, nes - sesutes mokyklos baigimo isleistuves ir dar i svecius kitur ejau. ir ryte pro turgeli prasimaliau, du nesveikus dalykus nusipirkau. doh.gif zodziu, tode ir dziaugiuos kad kai esu miskuose, tai ir valausi, kiek galiu. o ir mieste grizus, nors stresai db uzklupo, steeeeengiuos laikytis.
bet kas del zalio maisto, tai vien privalumai...
ir - stetbuklas - kava nustojau gert - ir net arbatos negeriau-vien vanduo, vanduo...kadaise, skaitydama irmules menu jai pavydedavau, keista buvo kaip zmogus be arbatu gali, vien vanduo(na, kava tai skonio reikalas, bet arbatos, sultys namines?) pati vandens megeja buvau, bet pastaruosius du metus ziauriai sumazinau vandens kieki, negerai, negerai, o padidinau kavos doh.gif doh.gif )
rezultatai? geriatn zalius kokteilius rytais ir veido oda pagrazejo: gal vaidenasi, et ne apie akis raukslytes, kur moterims greit darosi, jau nyksta (kai visi taip teigia, tai gal ir man taip atrodo? tongue.gif ), maziau prakaituoju, nustojo augti zili plaukai (buvo po viena kita, tai issigandau, nes mano drauges, pradejusios zilt tarkim nuo 30m ar anksciau, per metus laiko nuo primuju plaukeliu prazilo visai doh.gif ...taigi, laukiau su siaubu kada mane ims berti sniegas, vis issiraunu po plaukeli, nes nekenciu dazyt plauku, maniau, sakes, negi db jau maitinsiu kirpejas kas menesi, nes plaukai tai ilgiausi pas mane---taigi, laukiu laukiu, ir per siuos du menesius visai isnyko net siaip pasiklyde pilki plaukai?) g.gif g.gif niu kaip gerai blush2.gif nes butent geriatn zaliuosius kokteilius vel susireguliuoja (uzmirsau) hormonas, aytsakingas uz plauko pigmenta.
odel tu puliu ir detoksikacijos...tai irgi. dingo ir dingo. tai ka gydytojai rodyt? gal sviestis , nuotrauka daryt? bet kai zmonems dar ne tokios ligos dingsta, as i jas nesilygiuoju net, augliai susitraukia, sumazeja, veziai ir tt.
zinau, kad detoksikacija nemalonu, bet kita vertus idomu save stebet...net ir sheltonas juk sako, kad musu organizmuose dar ir kiek brudo, bet zmonems juk nemalonu ta pripazinti.

bet kokiu atveju as ne uz fanatizma, bet ir tikrai nesu uz tradicine medicina 100proc. nes db skaitau dvi knygas, to iraniecio mokslininko "Jusu Kunas saukiasi vandens" ir "Vanduo ir druska", bei kitas knygas, Graham, Shinya. mane zavi tai, kad jie teigia butent ka ir mes teigiam(tik gal radikaliau): sveikata yra musu rankose, tai mityba, sportas, pozityv mintys, miegas, - zodziu, gyvenimo budo keitimas. toks turi buti gyjimas/gydymas, o ne invaziniai dalykai plius vaistai. (jei reikia OP, tai reikia, nieko nesakau,,,)bet tikrai pasiskaicius knygu, tokiu kaip "Veidmainiu sala", emiau ziauriai nepasitekti farmacija, juolab paskutine knyga (atmenat autoriu), teigianti, kad 60-70proc vaistu rinkoje neefektingi, tikrai duoda susimastyti...nes nuo vienos ligos jau du metus kaitalioju vaistus ir NIEKO.... ir kiti mano pazistami kencia nuo iv negalavimu ir iv vaistu isbande ir NIEKO...

i saldumynu tema: valio, padariau eksperimenta, ir pasidariau tingini be kondensuoto pieno, kiaus, sviesto. veganiskas a la gavosi. tiesiog migdolu piena isspaudziau ir agavos sirupo dejau. viskas, basta. dar zemes riesutai (nes pigiau, siaip dedu brangesniu), ir saulegrazos. kakava. ir tinginys. super. ir daugeliui patiko. tik grizus i miesta ir pasidariau....valio.

i sporto tema: ar matet koki atsispaudima Julian Michaels rode?oho. pozicija keturiom, delnais i grinids, gal truputi placiau peciu, ir dar sulenkta viena koja pritrauki prie ranku ir darai. vaje, kazkada maniau kad mirsiu, padariau 0. o snd ryte, po viso cardio sporto, padariau...jetau kokius net 6. ax.gif toliau daryt nedariau, laiko nebuvo. keista man buvo tai, kad nesijauciau energinga labai sporte ir formoj, o vat isejo padaryti.jei neaisku, koks tai atsispaudimas, einu nuorodos paieskoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 liepos 2012 - 21:47
Given444, saunu smile.gif o del odos suprantama - zalesiai juk lasteliena, o musu skurelei reikia lastelienos ir vandens visoms raukslems ir poraukslems biggrin.gif

As dabar nusipirkus Barbara Wren ''Cellular awakening'' ..man rodos kazkas is holistines medicinos ir is serijos, kad organizma palaikyti galime patys - mityba, judejimas-sportas-mankstos, pozityvumas.

As dabar skaitineju apie Interminent fasting ,t.y. iskrovos man rodos lietuviskai tai vadintusi, bet cia truputi kitaip...

Fermentu faktoriu Lietuvoje per atostogas sukramciau beveik dar karteli, pries kelis metus buvau skaicius. taip taip gera knyga.

p.s. tingini sveikesni varianta maciau kazkur neseniai bet visiskai uzgule smegenukes kur... Ginven444, tiksliau gali parasyt ka dejai smile.gif ?

va sita vakar uzmacius buvau bet su semenim...nu pilna ju visur reik, neturiu su kuom malt biggrin.gif http://zaliavalgyste...bcf7e8abc6862e5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 14 liepos 2012 - 22:13
Sveikos 4u.gif , ir aš truputi čia įsikišt noriu 4u.gif

QUOTE(given444 @ 2012 07 14, 21:42)
1. "Jusu Kunas saukiasi vandens" ir "Vanduo ir druska"

2.jei neaisku, koks tai atsispaudimas, einu nuorodos paieskoti. smile.gif

1.Galbūt skaitote elektroninį variantą? Bandžiau ieškotis šios knygos internete, bet niekur nerandu.
2. Būtu įdomu pamatyt? iš kokios programos šitie atsispaudimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jei galima, mielai prisijungčiau prie jūsų kompanijos blush2.gif Nors pati dirbu trenere (jogos ir fitneso), pagrindinės mano treniruotės vyksta... namie biggrin.gif Nes tiesiog labai gaila atimti laiką iš šeimos, o turint tinkamą inventorių svetainė gali pačia geriausia treniruočių vieta. Man pačiai labiausiai patinka daryti trumpas aukšto intensyvumo intervalines treniruotes. Namie naudoju štai tokias priemones:
* fitneso kamuolį;
* turiu svorius ant kojų po 3kg, kurius sujungus padarau kažką panašaus į UGI ball.
* turiu susisukamus hantelius nuo 0,5 iki 7,5 kg kiekvienas
* fitneso gumas įvairaus stiprumo
* uošvis man yra padaręs "ekvalaizerį"
Šiandien dariau tokią treniruotę, tačiau ją pasunkinau: dariau kaip intervalinę 20 min trukmės treniruotę: 4 ratai, 5 (pratimai 2 ir 3 toks, pats tik į kitą pusę) darbinis laikas 50sek, poilsis 10 sek. Pirmam pratimui naudojau 6 kg svorį, o 2-3 turėjau 2,5kg hanteliukus. Labai smagu buvo, bet pavargau, nes labai stengiausi biggrin.gif
O čia aš savo darbelyje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 14 liepos 2012 - 23:28
Sveika Horo prisijungus!
Atsakyti