Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutės,
na dabar galiu jau papasakoti nuotykį, kai po visko tongue.gif Buvom kare (šratasvydis) gun_bandana.gif gun_smilie.gif gun_rifle.gif Nu kaip faina, kaip pavargom , nusilesėm, net kritom pamiegoti biggrin.gif Prakišo mūsų komanda biggrin.gif blush2.gif Kai pirmas kartas, tai biškį vėplos, aš dar galvoju šaudyti čia ar ne, šovinius taupau doh.gif lotuliukas.gif Tipo nematau priešo, tai ir nešaudau, o kad mane varo irgi nematydami, tai doh.gif biggrin.gif Nu bet nerealūs pojūčiai, labai tikroviški, sakė, kad ginklų svoris kaip tikrų, na tikrai ranka vargsta tūsytis, visur apleisti pastatai, vielos, kur gali susižeisti, visokios tranšėjos... Šiaip net granatas turėjom, aš nedrįsau savo išnaudoti, bet pajaučiau kai ant manęs naudoja, apigranatino mūsų namuką, nu tai jausmelis ir garselis ne koks, vienas iš mano komandos nejuokais išsigando, jau pradėjo prašyti, kad viskas, viskas, mirėm, jau mirėm doh.gif lotuliukas.gif Man apšaudyta ranka, koja ir galva, MB ranka, nugara, pašovė iš arti, tai nugara tikrai skauda unsure.gif Šiaip man gerai sekėsi, aš tyli kaip pelė, vadą pirmą nuimdavo, mane vėliau. O kartą nusibodus namuke priešo laukti atvira krūtine išėjau, tai tada ir gavau į šlaunį smile.gif
Labai įdomi patirtis, su viskuo kaip sakoma. Vežė kaip malkas karinėje mašinoje ir realistiniai ginklai, apranga visa, ir kareiviška košė. O visų fainiausia tai MB reakcija, sako kaip dėl tavęs mažyte bijojau, kaip jaudinausi, nes mes vis atsiskirdavom, nes buvo tokia taktika, kad prisipažįsti jog nušovė, užsidedi matomą liemenę ir eini pailsėti ("pasigydyti'), o po to vėl grįžti ir tada jau būrys išsisklaido, nebūtinai porom ar su draugais grįžti, gali ir su svetimais, svarbu kad tas pats būrys, ne priešininkai. Tai žodžiu kaip malonu, kad taip dėl manęs jaudinosi wub.gif
Atsakyti
aš dažasvydy esu buvus irgi labai įspūdžiai geri buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sakykit, riešutų miltams riešutus be luobelės naudojat? Prisiskaičiau kokius skanėstus valgot ir pati užsimaniau smile.gif Saldumynų ir baltų miltų jau kelis mėnesius nevalgau, vaisiai puikiai patenkina saldaus norą, bet noris kažko įdomiau. Pasiekiau smagių rezultatų, tai taip užkabino, kad noriu tęst thumbup.gif Per keturis mėnesius su JM ir pakoreguota mityba -7 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2012 07 22, 18:51)
Sveikos  smile.gif

Sakykit, riešutų miltams riešutus be luobelės naudojat?  Prisiskaičiau kokius skanėstus valgot ir pati užsimaniau  smile.gif  Saldumynų ir baltų miltų jau kelis mėnesius nevalgau, vaisiai puikiai patenkina saldaus norą, bet noris kažko įdomiau. Pasiekiau smagių rezultatų, tai taip užkabino, kad noriu tęst  thumbup.gif  Per keturis mėnesius su JM ir pakoreguota mityba -7 kg  smile.gif

Mergyt šaunuolė.
Be luobelės wink.gif Bet pirktiniuose ką gali žinot, biškytį tų luobelių gal ir buvę.. biggrin.gif Riešutų miltų čia pigiau nusipirkti, nei lt... bet mano miltų sudėtis pagrindinė žemės riešutai malti, šiek tiek graikiškų ir migdolų į sudėtį įeina...

VICI, jega! nesu dalyvavus, man baisiai atrodo biggrin.gif sudauzytu mane kaip špulę... biggrin.gif Dabar jums liko pamėginti pramogą BUNKERIS smile.gif gal Girdėta? Google paklausk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 22 liepos 2012 - 20:43
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 22, 21:42)
VICI,  jega! nesu dalyvavus, man baisiai atrodo biggrin.gif sudauzytu mane kaip špulę... biggrin.gif Dabar jums liko pamėginti pramogą BUNKERIS smile.gif gal Girdėta? Google paklausk smile.gif

4u.gif Kas čia per? Mes šliaužiojom Vilniaus bunkeriais pernai rudenį, bet ten tik šliaužiojimas ir apžiūrėjimas.
Dabar, jei susirinks grupė, norime į naktinį žygį palei Nerį su deglais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 22, 20:06)
4u.gif Kas čia per? Mes šliaužiojom Vilniaus bunkeriais pernai rudenį, bet ten tik šliaužiojimas ir apžiūrėjimas.
Dabar, jei susirinks grupė, norime į naktinį žygį palei Nerį su deglais bigsmile.gif

http://www.laisvalai...ryje-2asmenims/
Atsakyti
manau Sedindriuke apie šį http://www.sovietbunker.com/?pageid=3
kaip istorikė šią pramogą labai skeptiškai vertinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 22, 20:09)
manau Sedindriuke  apie šį http://www.sovietbunker.com/?pageid=3
kaip istorikė šią pramogą labai skeptiškai vertinu  g.gif

tikriausiai tas pats. nesu tokiose dalyvavus ir kazin ar noreciau...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 22, 22:08)

Šis planuose, vis kažkaip neįgyvendinam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2012 07 22, 22:09)
manau Sedindriuke  apie šį http://www.sovietbunker.com/?pageid=3
kaip istorikė šią pramogą labai skeptiškai vertinu  g.gif

Kodėl prastai? unsure.gif Juk tai mūsų istorija, neištrinsi, o aš buvau vaikas, tai ne viską žinau, ne viską teisingai gal tada suvokiau, tai įdomu yra.
Ar tu ten buvai ir ta prasme ten jie prastai pasirengę? g.gif

Eikit sau unsure.gif Ryt planavau ledus unsure.gif Jūs buvote kai kurios neteisios matyt, kai raminote mane, kad nieko nebus unsure.gif
http://www.delfi.lt/...e.d?id=59149883

Tik nebent jos ir šalčiui neatsparios kaip karščiui, gal parą pašalę ledai būtų tikrai saugūs, riekia googlinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 22 liepos 2012 - 22:57
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 22, 21:34)
Šis planuose, vis kažkaip neįgyvendinam biggrin.gif
Papildyta:

Tik nebent jos ir šalčiui neatsparios kaip karščiui, gal parą pašalę ledai būtų tikrai saugūs, riekia googlinti

ai rami, su zaliais kiausais nedarau nieko... paprasti ledai geri be tu visu priedu biggrin.gif o apie salmoneles girdejau per zinias, tai galvoju va nuo ledu kiba bus...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 22, 22:34)

Kodėl prastai? unsure.gif Juk tai mūsų istorija, neištrinsi, o aš buvau vaikas, tai ne viską žinau, ne viską teisingai gal tada suvokiau, tai įdomu yra.
Ar tu ten buvai ir ta prasme ten jie prastai pasirengę? g.gif

mano nuomone tokios istorijos geriau mokytis genocido aukų muziejuje kgb rūmų ir tuskulėnų ekspozicijose. tikrai rekomenduoju, tik geriau susiorganizuot grupę ir sakytis gidą (arba palaukit kol aš šito muziejau akreditaciją turėsiu biggrin.gif ), įspūdis labai didelis ir emociškai labai paveikia ypač kgb rūmuos).
o tokie visokie su show elementais, man yra neskanu. plius tuo vaidinimu irgo toks paviršutiniškas vaizdas tesudaromas.

aš tai viską, ką darau su žaliu kiaušiniu, darau tik su naminiais. g.gif nors šiaip kai kurios draugės tiesiog prieš naudojant apžiūri ar netrūkęs ir tada sodos tirpalu nuplauna lukštą, bet aš tai taip nepasitikiu g.gif
Atsakyti
sveikos sportininkes biggrin.gif smile.gif as baigiau 2 savaites savo insanity, tai noriu pasidalinti rezulatais smile.gif per tas dvi savaites -1,3kg, visos apimtys sumazejo po 1 arba 1,5cm, tik krutine -3 blink.gif na rezultatu esu patenkinta, jei taip ir toliau, tai pasibaigus programai tureciau buti pasiekus savo tiksla wink.gif smile.gif
Atsakyti