Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jeezzzzz... Given444 galva nusuksiu tau...prisitarkavau obuoliu rugsciu, pridejau visko (na dziov. abrikosai, slyvos, razinos), prieskoniai, riesutai (anakardziu,zemes,lazdyno)..proporcijom nezinau ar atitiko... svarstykliu neturiu juk biggrin.gif apsiedziau nekepto... biggrin.gif:D iskepus zinau kad bus gerumA biggrin.gif Geru atostogu kaime again!
Atsakyti
be be be tongue.gif as tavo visokius sausainius 3in1 irgi suesdavau po keliolika...kol suvokiau, tai visgi MANO liga...ai, kai jau gaminu,zinau,kad bus VALGYMAS.negaliu/neismokau as kaip irmule gamint torta ir tik RAGAUT...

mokytisniekad nevelu.

bet kaip manot, mergos, is to emocinio valgymo turbut kaip is alkoholizmo neimanoma pagyt...jis visad liks kakzur kraujyj/samonej/pasamonmej? tuoj nervai ar kas...atsilaikysi 27kartus, 2paslysi? g.gif g.gif nu gerai 3 metus atsilaikysi, kuriuose bus 10, 000 kartu, o suklysi 4tais metais...gyvenimas pilnas nervu, stresu. ir ziurek, jau ne muzikos eini klausytis, kvepuot giliai, o prilapnoji ko nors... (nors gal tas ne taip baisu, jei akivaizdzia kasdiene bulimija nesergi) g.gif gal as sudramatinu kazka perdaug
Papildyta:
jezaumarija....soke esu, Sedrindiuke, nenurauk man galvos...uzmirsau irasyti kad reikia 500gr miltu(ruous kvietiniai, bet dejau 2/3speltos, o likusius - rupiuju)...na ir kaip galejau neirasyti....jauciu, susaudysi mane unsure.gif cool.gif gal dar spejei nepagaminti?????
ir tas santykis kilas obuoliu ir perpus maziau miltu - todel ir gaunasi kad lengvumo,slapumo gaivumo jausma duoda...vaje vaje...kokia as ziopla...jei sugadinai, gal dar kazkada iseis. vat del tu miltu ir reikejo pakelio kepimo milteliu. nesupratau ko prie tu kepimo milteliu prikibai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas - jėga - vėl vasara prasidėjo, ech, kad taip iki pat savaitgalio ir dar visą savaitgalį wub.gif - brauksim pajūrin makštos atlikti biggrin.gif

given444, viskas priklauso nuo savitaigos , nusiteikimo, jei manysi, kad neatsikraysi emocinio valgymo - tai taip ir bus ax.gif

žodž, sugundei ir mane, jai receptą atsispausdinau tongue.gif

sportinu vėl biggrin.gif , nuo praeitos savaitės 40 dienų užsibrėžiau - jokių apsiėdimų, daug vandens ir daržovių su vaisiais ir judėjimas judėjimas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 07 24, 07:17)

given444, apsisysiosiu is juoko biggrin.gif as ir galvoju nugi kazkas manau cia ne taip, nu bet kurmi kaip skanu biggrin.gif puse 12 nakties ta vaisiu puding aiskepta valgiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rimtai iskepiau.kol siltas dreba, bet va siandien jau standesnis - na birokas biggrin.gif nufotkint meginau nu neisvaizdus tas pudingas biggrin.gif bet mano guilt-free nes be miltu ir be cukraus, ir nesvietiskai saldu biggrin.gif zodziu niekas nieko nesugadino biggrin.gif viskas valgoma biggrin.gif nerealiai skanu biggrin.gif be miltu haha biggrin.gif bet kikenu dar....va prisiskaityk supermamu tai ... biggrin.gif man i spinatu-varskes-melyniu misraine tiko prisitrupinti to pyrago biggrin.gif dar humusu saldziu uzgardinau del angliavandeniu kitokiu biggrin.gif jergus kaip skanu.

Irmulia lauksim tavo originalaus biggrin.gif ir saunuole kad sportinai smile.gif as vakar ziauria koju trefke turejau, galvojau plys kojos per ja..bet siandien atsisest eina lyg niekur nieko biggrin.gif

sorry siandien labai daug zvengianciu sypseneliu smile.gif

p.s. del emocinio valgymo..vis dar kartais leidziu paskanaut vakare..bet viskas sakiau biski imsiu pasakysiu stop (laukiu kol Lovingfit trenere parasys apie interminent fasting (na kai nuo vakarienes nevalgai iki velyvu pusryciu... 16 val pertrauka, kurios didzia dali pramiegi) tada jamsiu biggrin.gif nors siaip svarbiausia nekepti 11 nakties ouoliu tarkuotu su dziov.vaisiais...
Atsakyti
oii, kaip prisijuokiau iš tos duonos-ne duonos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 24, 09:57)
oii, kaip prisijuokiau iš tos duonos-ne duonos  lotuliukas.gif

bet zinok ne taip juoktumeis, kai prisikepus neisvytum is galvos minciu - NORIU NORIU DAR DAR biggrin.gif aisku as matai megstu obuolius pobaisiai, riesutus ir visokius tokius dalykus biggrin.gif o su miltais butu buves tikru tikriausias obuoliu pyragas biggrin.gif o kas ju nemegsta... na buna kas nemegsta...

Siaip kepant mintis buvo gal riesutu miltu ivaryt ar siaip ko, bet galvoju ai ne si karta neeksperimentuosiu ir darysiu pagal originalu recepta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje pavyko kazkaip nufotkinti gabalyti, tai parodysiu...

Given444 tu buk rami smile.gif uz bausme isgerk dilgeliu kokteilio kaime su melynem biggrin.gif 4u.gif

Irmulia, su dienu uzsibrezimu yra geras dalykas. Einu sau i pasta ir galvoju, kad reikia imtis dienomis ir man kazko - lengviau laikytis tada smile.gif

p.s. m-1 klausau dabar ir klausimas: be kokios grozio proceduros neisivaizduojat saves biggrin.gif ? na pasipasakojam biggrin.gif
einu epiliuotis.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 24 liepos 2012 - 11:45
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 24, 12:36)
p.s. m-1 klausau dabar ir klausimas: be kokios grozio proceduros neisivaizduojat saves biggrin.gif ? na pasipasakojam biggrin.gif

Tai va va, atsakei pati - be depiliacijos, visą kitą natūralumą dar galima pakęsti biggrin.gif
Ir nudepiliuotos moterys man nepanašios į nupeštas vištas dry.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 24, 10:50)
Tai va va, atsakei pati - be depiliacijos, visą kitą natūralumą dar galima pakęsti biggrin.gif
Ir nudepiliuotos moterys man nepanašios į nupeštas vištas dry.gif  schmoll.gif  biggrin.gif

na jo jau depiliuotis, epiliuotis,k kai kur skustis ..nu būtina...siaubas jei ne... kai pėdkelnės prispaudžia kojų kudlas arba plaukeliai kyšo... jergus..chemikę tokią mokykloj turėjom biggrin.gif šiaip į saloną eičiau vaškuotis, bet kad ... blush2.gif

p.s. kolegė nesidepiliuotų su tikra barzda vaikščiotų...bet čia vėlgi nutukimas išderinęs hormonus jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 24 liepos 2012 - 12:39
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 24, 11:36)

Be depiliacijos/epiliacijos. Jetau, man tai būtina, ir žiemą, ir vasarą - man vienodai. biggrin.gif Dar svarbu man būti su išplautais plaukais, nemėgstu, kai jau čiut jau apsiriebalavę būna.
Atsakyti
man tai depiliacija tai kaip prasusimasis, dantų valymasis, must do things. nes kai pamatau mieste kokia gražuolą su sažalynais, tai net bloga pasidaro, ypač jei pažastys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 24, 11:55)
man tai depiliacija tai kaip prasusimasis, dantų valymasis, must do things. nes kai pamatau mieste kokia gražuolą su sažalynais, tai net bloga pasidaro, ypač jei pažastys  doh.gif

...ir troleibuse/autobuse kai pakelia ranką įsikibti.... aš net nepernešu jei langas neatidarytas... įlipus pradarau visus apie save..

už tai pėškomobilį turiu biggrin.gif tik lietuvoj viešuoju transportu važinėju biggrin.gif
Papildyta:
http://herfitnesshut...making-you-fat/
Atsakyti
vajei,S, kaip gerai...as taip pat galvoju: jergau, bent jau skani kose/pudingas turi gautis...man reiks toki pasidaryt bigsmile.gif tobulas vegan ir dar be miltu... biggrin.gif biggrin.gif

dar prie to pacio: tu vis gyries jau 7metai be miltiniu jokiu...tguri omeny blynu? nes kepi kazka su miltais kasdien kad ir tais sveikais, spelta, kinva... bigsmile.gif ir dar , keik atmenu, super atrodai, ltvoj komplimentu prisigfaudei, tai abndau isivaizduot jei bent 30dienu nekeptu visokiu savo kepiniu - nuciuoztum visai zemyn su svoriu(ypac pilvu, kur sakei, kad buna, islenda pirmiau krutines mirksiukas.gif bigsmile.gif )...bet aisku tavo hobis kepimas, verciau mirtum nei... biggrin.gif

del tos paskutines nuorodos kur idejei - paskaiciau del metabolizmo, ir zinok, galvoju apie kitas nuorodas, kur nakti pries 2 naktis narsiau. jei rasiu idesiu. jos kaip tik susije su ta mergele, kuri valgo bananus, bet zinok, apakau pati, kitose youtube ji atrodo lb super...ir surinko komanda panu, visam menesiui valgyt Hign Carb Raw vegan diet-t.y.97proc vaisiai, 3proc greens ir seklos. nes pati, budama zaliavalge tris metus, jautesi dienomis "issiputus" nuo visokiu alieju, drusku, too much fat....taip taip, zaliavalgiai pasirodo irgi nevalgo taisyklingai. taigi si jos pasiulyta dieta atitinka o tiklsiau yra ta pati, jei neklystu Graham pasiulyta mityba (o jis pats sportininkas profesionalas, ir sportininkus konsultuoja) - 80/10/10.(80angliavand/10riebalu/10baltymu).

nu tai va. skaiciau toliau, kaip panos, prieme issuki, kasdien rase jai, ka ir kiek valge ir kiek kaloriju sunaudojo. oho, vaikeli. nes ten salyga - NEGALIMA VARZYTI /RIBOTI kaloriju. tai ir 2747kcal ir 3780kcal-man tokie skaiciukai istrijo. na ir ka. isvada viena-tai kalorijos is ZALIO maisto, vadinasi, jos KITAIP veikia metabolizma, reiskia, jos kazkur isnaudojamos,organizmas lb greit gi vaisius isisavina, 20min skrandyje ir baigta. jokiu love handles, jokiu. kituose youtube sitoji "bananu mergele" kaip tik mokina kaip atsikratyti tu love handles -tiesiog valgant kiek nori ir vaisius. ji nusiftotkinus ant dviracio, kaip kelionese ant dviracio kapoja visa arbuza, super vaizdas. kitur sedi prie dezes apelsinu su salmu...zinai, pagalvojus, vien vasara tokioj saly gyvenant noretusi man taip paeksperimentuot...tik baisu kad grizus pie savo ltv klimato ir maisto dukart nepriaugciau tiek... lotuliukas.gif
tai va, jei rasiu nuorodu, imesiu tau. mirksiukas.gif
taigi griztant ka norejau pasakyti: tavoj nuorodoj apie metablozima sakoma: svorio priaugi, jei suvalgai kaloriju daugiau nei isdegini. isvada: tai tinka esant tradiciniam maistui. nes anos mergeles, kurios virs 3000kcal suvartoja nemanau kad tiek ir isdegina...nors gal... esme ta, kad visos lieknos plius sveikata/energija...

bet cia ne kiekvienam taip ir ne kiekvienam to reikia... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 24 liepos 2012 - 17:33