Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aciu mergaites 4u.gif Zinoma, viskas ti ki gera smile.gif
O vakar kaip ti kir pasportinau, siandien uzpakaliuka skauda biggrin.gif Bet rankos pasilpo, jau 20 atsispaudimu taip suuuunkiai bepadarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 25, 20:30)
Cushy,

Ačiū 4u.gif Bandysiu gamintis, dar prisipirkau prabangių doh.gif avinžirnių miltų, labai vilioja tavo bloge rasta socca su cukinijom. Kažin gautusi kažkas panašaus iš paprastų lietuviškų žirnių miltų? Nes avinžirnių per piniginę truputį kerta...
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2012 07 26, 16:31)
Ačiū  4u.gif  Bandysiu gamintis, dar prisipirkau prabangių  doh.gif  avinžirnių miltų, labai vilioja tavo bloge rasta socca su cukinijom. Kažin gautusi kažkas panašaus iš paprastų lietuviškų žirnių miltų? Nes avinžirnių per piniginę truputį kerta...

Zinok LT kai buvau tyrinejau lentynas, ir maciau prie miltu (konkreciai IKI parduotuvej), kad yra zirniu miltu, tai manau jie puiki alternatyva avinzirniu miltams. Beje, zirniu dribsniu buna... senai senai LT juos valgydavau rytine kose biggrin.gif

mhm miltai is ekologisku pardziu pirkti maciau biski kainos ne visiems... gal pazistamu kas is UK vaziuoja, tai azijieciu parduotuvese uzpirkt dar ne tokio gerio galetu biggrin.gif lauktuvems biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkės smile.gif

buvau apleidusi sporta namuose gan ilgokai, bet jūsų pokalbių skaitymas padeda grįžti į tiesos kelią biggrin.gif Dabar atsirado daugiau laisvo laiko, tad norisi vel prisiminti sportą, tad susizgriebiau, kad reikia susidaryti treniruočių programą smile.gif Skaitinėju, žiūrinėju, bet norisi ir jūsų, patyrusių, patarimų smile.gif

Kaip ir pagal kokias programas sportuojate jūs? 4u.gif

Mityba pas mane atskiras reikalas... dirbu kepyklėlėj, tad pagundų apstu. O ir pavalgyti kas 3-4 valandas retai pavyksta. Gal galėtumėte patarti kur galėčiau susipažinti su pagrindiniais sveikos mitybos principais? smile.gif

Atsakyti
Mėnesiena, perskaityk pirmą temos žinutę, ten rasi programų, pagal kurias merginos daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnesiena @ 2012 07 27, 08:12)
Sveikos sportininkės smile.gif

buvau apleidusi sporta namuose gan ilgokai, bet jūsų pokalbių skaitymas padeda grįžti į tiesos kelią  biggrin.gif Dabar atsirado daugiau laisvo laiko, tad norisi vel prisiminti sportą, tad susizgriebiau, kad reikia susidaryti treniruočių programą smile.gif Skaitinėju, žiūrinėju, bet norisi ir jūsų, patyrusių, patarimų smile.gif

Kaip ir pagal kokias programas sportuojate jūs?  4u.gif

Mityba pas mane atskiras reikalas... dirbu kepyklėlėj, tad pagundų apstu. O ir pavalgyti kas 3-4 valandas retai pavyksta. Gal galėtumėte patarti kur galėčiau susipažinti su pagrindiniais sveikos mitybos principais? smile.gif

Menesiena, taip kuri laika taves nesimate...nematem smile.gif saunuole, grizk smile.gif

Kepyklelej dirbant gerai valia ugdyti smile.gif darzoviu ir vaisiu po ranka turek smile.gif ir negaledama ukandziauti bulkom neuzkisk saves smile.gif

Mitybos principus daznai mes cia aptarinejam, internete informacijos yra..mitybos poziuriu bile kiek is tikro yra... ir klausk cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 27, 10:47)
Mėnesiena, perskaityk pirmą temos žinutę, ten rasi programų, pagal kurias merginos daro smile.gif

Skaičiau, atsisiunčiau. Šiandien jau pastraksėjau su zumba. Visgi norisi konkrečių pavyzdžių, ką kuri daro, kas veikia, kas nelabai. Man štai JM nebuvo tokia super kokios tikėjaus. O kalbant apie lovingfit, kasdien darot vis kitą workout, ar pasigriebiat kelis mėnesiui ir tada keičiat? O gal turit savo sistemą ką po ko treniruoti?

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 27, 12:36)
Menesiena, taip kuri laika taves nesimate...nematem smile.gif saunuole, grizk smile.gif

Kepyklelej dirbant gerai valia ugdyti smile.gif darzoviu ir vaisiu po ranka turek smile.gif ir negaledama ukandziauti bulkom neuzkisk saves smile.gif

Mitybos principus daznai mes cia aptarinejam, internete informacijos yra..mitybos poziuriu bile kiek is tikro yra... ir klausk cia smile.gif

Valia gerai ugdosi, tik kad kartais atrodo, kad vien nuo kvapų pilnėji doh.gif O dar kai reikia visko išragaut, kad žinotum ką kitam pasiūlyti.. Nelengva biggrin.gif

Turiu dar klausimą dėl riešutų sviesto. Jis juk siaubingai kaloringas, bet visur jo deda, tai kaip čia yra? Jis super sveikas ar galima jo tik mažais kiekiais vartoti?
Atsakyti
Riešutų sviestas mano nuomone, blogių blogis biggrin.gif O šiandien aš jau susiplanavusi programą, gaila tik, kad MB darbe, tai viena bėgsiu krosiuką + maudynės ir drybsojimas ant dekio prie karjero nusimato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 27 liepos 2012 - 12:17
kiek žinau, kad jei iš gero sviesto gamintas, tai jis tampa daug kur sveikesne alternatyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 27, 11:21)
kiek žinau, kad jei iš gero sviesto gamintas, tai jis tampa daug kur sveikesne alternatyva  smile.gif

Riesutu sviestas yra geriu geris biggrin.gif o blogis juums del ko? kad sudetyje daugiau nei vienas produktas ane biggrin.gif ? tai va kai sudetyje yra tik riesutai tai yra geriu geris, kaip ir riesutai patys biggrin.gif tad perku tik toki smile.gif ar daraus pati. Kaip ir riesutu pienai geris, nors nesu bandzius, man truputi gaila riesutu biggrin.gif

Lovingfit taip pilna variantu, tai gali sportuoti ivairiai, beje jos svetaineje yra sudarytu programeliu uzvedanciu ant kelio, kaip kuriom dienom ka sportuoti (Plans for woman, ir pan). Pasiziurinek.

Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2012 07 27, 11:21)
kiek žinau, kad jei iš gero sviesto gamintas, tai jis tampa daug kur sveikesne alternatyva  smile.gif

is gero sviesto biggrin.gif:D ? is riesutu tikriausiai norejai pasakyt, ir be priedu (cukrus, druska, palmiu aliejus... priedai, kurie daro BLLOGIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 27, 14:52)
Riesutu sviestas yra geriu geris biggrin.gif o blogis juums del ko? kad sudetyje daugiau nei vienas produktas ane biggrin.gif ? tai va kai sudetyje yra tik riesutai tai yra geriu geris, kaip ir riesutai patys biggrin.gif tad perku tik toki smile.gif ar daraus pati. Kaip ir riesutu pienai geris, nors nesu bandzius, man truputi gaila riesutu biggrin.gif

aišku, kad GĖRIS thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif jis negali būti blogis, jei saikingai vartojamas ir pakeičiantis įprastą sviestą iš gyvulinio pieno gaminamą ax.gif

o ko dabar riešutų pieno negamini? taigi faina thumbup.gif o tuos likusius tirščius puikiai sunaudosi kepiniams ir pan. thumbup.gif taip kad pirmyn mirksiukas.gif

karšta... labai karšta... bet man GERAI thumbup.gif jau geriau karšta, nei viduryj vasaros apsirengus megztinį vaikščioti schmoll.gif biggrin.gif tai va,

na, kas į pajūrį ryt traukia mirksiukas.gif mes traukiam, iš pat ryto - uodegas saulėje svilinsim, tūsavosimės vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 27, 13:52)

is gero sviesto biggrin.gif:D ? is riesutu tikriausiai norejai pasakyt, ir be priedu (cukrus, druska, palmiu aliejus... priedai, kurie daro BLLOGIU smile.gif

jo doh.gif negerai kelis darbus vienu metu daryt - nesąmonių prirašai biggrin.gif

aš šiemet būsiu be pajūrio...bet jau ir nusibodęs jis man buvo jau biggrin.gif
Atsakyti