Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
man jis atrodo, kad riebu labai yra... aišku, augaliniai riebalai geriau nei gyvulinės kilmės, bet... biggrin.gif O aš jau po treniruotės dariau iš bodyrock.tv, paskutinę, bet ne 12, o 18 min biggrin.gif Tai nuvargau kaip reikiant 4u.gif O juokingiausia, kad MB per skype iš darbo mane palaikė, kad mikliai prisitraukimus daryčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 07 27, 15:45)
man jis atrodo, kad riebu labai yra... aišku, augaliniai riebalai geriau nei gyvulinės kilmės, bet... biggrin.gif O aš jau po treniruotės dariau iš bodyrock.tv, paskutinę, bet ne 12, o 18 min biggrin.gif Tai nuvargau kaip reikiant 4u.gif O juokingiausia, kad MB per skype iš darbo mane palaikė, kad mikliai prisitraukimus daryčiau 4u.gif

Na riebalai reikalingi o sauksciukas ryte su pusryciais, su kose, ar i koteili ar snack su obuoliu kokiu ar vietoj aliejaus i salotas yra super smile.gif))))

as pietauju zaliai siandien biggrin.gif pridariau sumustiniu-ledu MB biggrin.gif pasoviau kameron, palaiziau kondensovkes, grietineles biggrin.gif o pati laku dvi didziules stiklines: aisbergo, spinatu, dvieju persiku,imbiero saknies, ir stevia saldiklio kokteili biggrin.gif jergus....

sportinsiu siandien Love your body is LF.

Irmulia, geros tusovkes, idek wink.gif vis M-1 erzina..karsiai, siluma...audros... biggrin.gif cia uhuu ir vasariska, net be megstuko vaiksciojau biggrin.gif
Atsakyti
jo jo, nevalgysi pakankamai riebalų, tai nebus nei plaukų, nei nagų, nei ragų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 27, 17:06)
jo jo, nevalgysi pakankamai riebalų, tai nebus nei plaukų, nei nagų, nei ragų  biggrin.gif

kai mažai įprastinių anglių tai energijos iš gerų riebalų biggrin.gif
oi kad trinka viskas be riebalų..tai jau faktas.... didžiulis...
Atsakyti
Na, aš vis dėlto manau, kad tų riebalų ir taip prisirenkam kepdamos ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 07 27, 17:23)
Na, aš vis dėlto manau, kad tų riebalų ir taip prisirenkam kepdamos ir t.t.  4u.gif

tai va as geriau nekepu (o jei kepu, orkaiteje, arba be riebalu biggrin.gif) o juos susirenku is man skaniu dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
maistų ekspertės, ar kukurūzmilčiai arba miežių miltai gerai? Geriau už kvietinius? smile.gif

Tik dabar einu sportuoti, neišėjo anksčiau, o ir šiulta labai. Sweet Punishment.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 07 27, 19:20)
Laba,
maistų ekspertės, ar kukurūzmilčiai arba miežių miltai gerai? Geriau už kvietinius? smile.gif

Tik dabar einu sportuoti, neišėjo anksčiau, o ir šiulta labai. Sweet Punishment.

Gerai Vici, gerai wink.gif Mieziu kose jami... mokyklos laikais su desrele kirsdavom, skiesta pieniuksciu biggrin.gif

Gero sporto, as jau po ir po vakarienes...seniai tiek bezliaugiau, kad net akis grauze..o nieko super duper intensyvaus nebuvo...bet jega biggrin.gif

Gero judesiuko wink.gif
Atsakyti
Nu ir karsta dabar Lietuvoj, saule prabudino pries desimt, nors as iki pietu megstu ismiegot, kai atostogauju tongue.gif
Bet gerai sugalvojau pasportuoti is ryto, ta paskutini BR su nauja mergina, tai taip sunkiai ejos pirmos minutes, jau buvau sustojus, galvoju aj gal, kad nieko nevalgius, kazkokia nejudri, tai pasportuosiu kita karta, o dar taip karsta...
Bet taip permasciau, kad cia tinginys sneka, o po to nezinia kada laiko rasiu sportuot, tuoj jau isskristi reikes, tai net pati dabar labai didziuojuos savim, kaip prisiverciau vel ir baigiau workout'a, viskas issijudino ir labai nuo dusios paprakaitavau bigsmile.gif
Tas jausmas po sporto viska atperka thumbup.gif Dabar eisiu saltibarsciu sukirsti cool.gif
Atsakyti
Labutis visoms sportuojančioms. Prisipažinsiu-pasisakymus perskaitau visada, bet kartais nei pusės nesuprantu-programos, pavadinimai laugh.gif blink.gif Eh, sunku susigaudyti tokioje gausoje...o ir amžius matyt jau ne tas...Pavydžiu jums baltai-juodai-baltai rolleyes.gif Būkit žmogeliukai geri-duokit man kelias nuorodas, pagal kurias sportuodama sustiprėčiau, palengvėčiau, nes dabar tas blaškymasis tarp programų varo iš proto...Žinau, sportas ne visas-mityba taip pat labai svarbi, todėl su ir su maistu kitaip bendrausiu-pradėsiu Dukanintis..O jums sėkmės-šaunuolės visos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 07 28, 10:31)
Labutis visoms sportuojančioms. Prisipažinsiu-pasisakymus perskaitau visada, bet kartais nei pusės nesuprantu-programos, pavadinimai laugh.gif  blink.gif Eh, sunku susigaudyti tokioje gausoje...o ir amžius matyt jau ne tas...Pavydžiu jums baltai-juodai-baltai rolleyes.gif Būkit žmogeliukai geri-duokit man kelias nuorodas, pagal kurias sportuodama sustiprėčiau, palengvėčiau, nes dabar tas blaškymasis tarp programų varo iš proto...Žinau, sportas ne visas-mityba taip pat labai svarbi, todėl su ir su maistu kitaip bendrausiu-pradėsiu Dukanintis..O jums sėkmės-šaunuolės visos thumbup.gif

Kai su sportu draugausi, prasau jokiu dietu nesilaikyti, siukstu... tvarkinga mityba, sveikus produktus, ne gaminius rinkis, kuo maziau parduotuvinio slamsto, etiketemis grazinto maisto, ir jokiu dietu

Sporto programos nurodytos pirmame puslapyje, tiesiog pasinarsyk, kas patiks smile.gif

Nugarai ir visam korpusui (abs, rankoms, nugarai, na zodziu viskam) nerealus super pratimai http://www.youtube.c...h?v=Bf741CjxRvE sliding exercises yra geruliai.. vilnone kojine uzsimauni, ar slystancias slepkes, ar baldams stumdyti skirtus kilimukus ar plastmasiukus ir vsio...pirmyn smile.gif

http://www.ecorazzi....egan-olympians/

Smash, saunuole wink.gif sunku buna prisiversti ir ikalbinet save va po pusvalandzio dziaugsies... kaip prisiverst atkentet ta pusvalandi kartais biggrin.gif bet atkenti ir jeeeeegggaaaa toks jausmas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 28 liepos 2012 - 18:51
Sveikos,
Neisškepėt? smile.gif
Aš negaliu sportuot per karščius, širdela nepavelka... Nuostolis verysad.gif
Atsakyti