parlekiau pusei paros i miesta, eh, darbo pokalbis, istrauke is ezeru...
QUOTE(SOWELU @ 2012 07 25, 13:19)
(
skyrybos, persikraustymai) Svoris krito..bet nesupratau..negi nuo to, kad nesportavau

jauciasi raumenukai tokie minkstesni, neisryskeje.. Svoris lyg gryzta.. Bet sportui visai noro neturiu..kazkaip nesinori ir tiek

Tikiuosi gryz tas noras..
as panasiu laiku taip pat apturejau skyrybas, bet kaip tik labai dziaugiuos ir labai sportuoti norisi. turbut patirtys skirtingods, bet kai iseini is zlugdanciu santykiu, ar gali buti taip jau blogai? atsigausi, pamatysi, ir dar kaip...
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 07 25, 14:38)
1. iš esmės čia ne žaliavalgių tema, čia sportuojantys renkasi
2.

aš kartais nesuprantu tavo komentarų

kažkokie jie man mistiniai
3.prie ko čia dabar vaisiai ir svorio metimas? kažko nepagaunu...
1.

zinok, kai pradejau skaityt sporto skyreli, kaip tik pamaniau kad jis MAISTO skyrius...vien deka Sedindriukes, vaje, kiek maisto, mepiniu, diskusiju ir viso kito... tai nezinau kieno jau cia skyrius, bet maistas ir sportas tikrai eina lygiagreciai
2.nu gerai, neaiskiai parasiau. rasei kad darzoves ir vanduo - jega. norejau pasakyt, kad taip teigia zaliavalgiai, nors tu tokia nesi. tik tiek. jie nuolat sako, kad vaisiai,darzoves, na gyvas maistas - jega, ", ir tiek. panasiai nuskambejo is tavo lupu , tai ir palyginau.
3. klausiau, ar vaisiai ir darzoves tau jega, nes padeda mesti svori, (pastar metu lyg ir pati rasei, jog laikas "susiimti"), tai todel ir perklausiau. nes kitiems vaisiai ir darzoves ir siaip yra fainai, tarkim, netgi...jei augina svori (kai kuriems, kurie saiko nejaucia

). as galeciau lapnoti bananus (priesingai nei cartman parase, kuri vasara egzo vaisiu neperka), siaubas kaip ju miskuose pasiilgau, kur vien melynes...
mistiniai ne mistiniai, vis ivairumo duoda, arba rasau ka galvoju, arba prasmes ner rasyti. bet gal reiktu rasyt konkreciau, trumpai drutai.
taigi ir atsisveikinu tuomkart - sportuokit, merginos, kad ir reciau, bet sportuokit...

man irgi ne kasdien gaunasi,oi daug visko tenka sutalpinti i diena. gaila, kad tie raumenys tokie: kaip tycia vakar pamasciau: nu jiems taip reik prieziuros, vos kas, ir ima minkstet...