Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tikrai kad per karščius sunku cardio atlaikyt. Vos ne vos padariau Insanity Max Body Conditioning doh.gif
beje, šiandien grįžau iš sausakimšos Palangos namo. Užteko ten vieną dieną pabūt, kad įsitikint, jog tiek man ir tereikia. Daugiau ten nevažiuosiu "poilsiaut" biggrin.gif

p.s. žvilgtelėjau į prisiduodančių albumą - vieni pagyrimai iš mano pusės. Visos progresuoja biggrin.gif ypač sužavėjo mandy ir Sedindriuke - wow merginos, jūs man- pavyzdžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 07 29, 19:08)
Tikrai kad per karščius sunku cardio atlaikyt. Vos ne vos padariau Insanity Max Body Conditioning  doh.gif
beje, šiandien grįžau iš sausakimšos Palangos namo. Užteko ten vieną dieną pabūt, kad įsitikint, jog tiek man ir tereikia. Daugiau ten nevažiuosiu "poilsiaut" biggrin.gif

p.s. žvilgtelėjau į prisiduodančių albumą - vieni pagyrimai iš mano pusės. Visos progresuoja  biggrin.gif ypač sužavėjo mandy ir Sedindriuke - wow merginos, jūs man- pavyzdžiai  drinks_cheers.gif

Zoory, saunuole smile.gif ir aciu uz pagyras smile.gif

MO, labutis brangoji!Laukiam Mandy333, jergus paslgau jusu...

sakot karsciai, cia siltoka ir bet sportint netrukdo, labiau motyvacija pakisa koja biggrin.gif pavargimas nuo darbo ar siaip 'ai vakar sportinau, san offas biggrin.gif ' .. siandien labai atvariau .... jergus jergus nerealus workoutas buvo is LF Covet workout (naujausias.. ) - trumpas, bet ne tas zodis vos kepenys neislipo biggrin.gif

p.s. as ryte prsimerkiau kinvos (angl quinoa), saulegrazu ir pasidaiginsiu... ivairovei pusryciams, zemes riesutus ir uzsimerkiau, mirkau, kazka darysiu is ju - buvau dariusi ta raw sluoksniuota pyraga vietoj anakardziu zemes riesutus naudodama (pigiau), skanumelis ir buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 29 liepos 2012 - 21:12
Sedindriuke, aš irgi žiauriai žiauriai jūsų pasiiiiiilgau wub.gif wub.gif wub.gif O kur mendė prapuolė? g.gif
Mano fronte nieko naujo, sportuoju kasdien (be savaitgalių, tai maždaug 5 kartus per savaitę), tik va tie karščiai... jau pernai leipėjau, kai reikėjo sportuot... aš hipertenzininkė, tai susilaikau... (šeštadienį dviračiu į kalną užvažiavau, tik tiek, ir tai švokščiau kaip astmatikė lotuliukas.gif karštis mane dusina schmoll.gif ). O šiaip užmetė brolis mintį kitąmet dalyvauti mėgėjų triatlone, kodėl tai neišveju tos minties iš galvos g.gif biggrin.gif blush2.gif
Kaip tau, širdel? Kažkaip dažnai pagalvoju, kaip pavydžiu, gamini ir valgai sveikai thumbup.gif Norėčiau ir aš taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 07 29, 20:44)
Sedindriuke, aš irgi žiauriai žiauriai jūsų pasiiiiiilgau  wub.gif  wub.gif  wub.gif O kur mendė prapuolė?  g.gif
Mano fronte nieko naujo, sportuoju kasdien (be savaitgalių, tai maždaug 5 kartus per savaitę), tik va tie karščiai... jau pernai leipėjau, kai reikėjo sportuot... aš hipertenzininkė, tai susilaikau... (šeštadienį dviračiu į kalną užvažiavau, tik tiek, ir tai švokščiau kaip astmatikė  lotuliukas.gif karštis mane dusina  schmoll.gif ).   O šiaip užmetė brolis mintį kitąmet dalyvauti mėgėjų triatlone, kodėl tai neišveju tos minties iš galvos  g.gif  biggrin.gif  blush2.gif
Kaip tau, širdel? Kažkaip dažnai pagalvoju, kaip pavydžiu, gamini ir valgai sveikai  thumbup.gif Norėčiau ir aš taip  wub.gif

Mande turi grizti kazkada jau atgal is lt, tai susirassim a wink.gif
o tu saunuole, kad sportini biggrin.gif va bus idomu Mande kai gris, kaip jin isivaziuos ir ar nores isivaziuoti biggrin.gif

taip valgau ir tiek, junk foodo tikrai nevalgau, nors namie ant kiekvieno kampo jo - picos, bagetes, juk kasis... biggrin.gif olimpiada biggrin.gif:D manes nesildo i nekaso biggrin.gif
Atsakyti
parlekiau pusei paros i miesta, eh, darbo pokalbis, istrauke is ezeru...

QUOTE(SOWELU @ 2012 07 25, 13:19)
(skyrybos, persikraustymai) Svoris krito..bet nesupratau..negi nuo to, kad nesportavau g.gif  g.gif jauciasi raumenukai tokie minkstesni, neisryskeje.. Svoris lyg gryzta.. Bet sportui visai noro neturiu..kazkaip nesinori ir tiek sad.gif Tikiuosi gryz tas noras..

as panasiu laiku taip pat apturejau skyrybas, bet kaip tik labai dziaugiuos ir labai sportuoti norisi. turbut patirtys skirtingods, bet kai iseini is zlugdanciu santykiu, ar gali buti taip jau blogai? atsigausi, pamatysi, ir dar kaip... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 07 25, 14:38)
1. iš esmės čia ne žaliavalgių tema, čia sportuojantys renkasi  ax.gif

2. g.gif  aš kartais nesuprantu tavo komentarų  biggrin.gif  kažkokie jie man mistiniai  biggrin.gif

3.prie ko čia dabar vaisiai ir svorio metimas? kažko nepagaunu...  lotuliukas.gif

1. g.gif zinok, kai pradejau skaityt sporto skyreli, kaip tik pamaniau kad jis MAISTO skyrius...vien deka Sedindriukes, vaje, kiek maisto, mepiniu, diskusiju ir viso kito... tai nezinau kieno jau cia skyrius, bet maistas ir sportas tikrai eina lygiagreciai ax.gif

2.nu gerai, neaiskiai parasiau. rasei kad darzoves ir vanduo - jega. norejau pasakyt, kad taip teigia zaliavalgiai, nors tu tokia nesi. tik tiek. jie nuolat sako, kad vaisiai,darzoves, na gyvas maistas - jega, ", ir tiek. panasiai nuskambejo is tavo lupu , tai ir palyginau.

3. klausiau, ar vaisiai ir darzoves tau jega, nes padeda mesti svori, (pastar metu lyg ir pati rasei, jog laikas "susiimti"), tai todel ir perklausiau. nes kitiems vaisiai ir darzoves ir siaip yra fainai, tarkim, netgi...jei augina svori (kai kuriems, kurie saiko nejaucia smile.gif ). as galeciau lapnoti bananus (priesingai nei cartman parase, kuri vasara egzo vaisiu neperka), siaubas kaip ju miskuose pasiilgau, kur vien melynes...

mistiniai ne mistiniai, vis ivairumo duoda, arba rasau ka galvoju, arba prasmes ner rasyti. bet gal reiktu rasyt konkreciau, trumpai drutai.

taigi ir atsisveikinu tuomkart - sportuokit, merginos, kad ir reciau, bet sportuokit... 4u.gif man irgi ne kasdien gaunasi,oi daug visko tenka sutalpinti i diena. gaila, kad tie raumenys tokie: kaip tycia vakar pamasciau: nu jiems taip reik prieziuros, vos kas, ir ima minkstet... unsure.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif na, kaip praleidote karštąjį savaitgalį?

mes vakar parsiradome- superinis, 100 % relaksinis poilsis thumbup.gif thumbup.gif ech, kad ir kitą savaitgalį toks oras būtų, vėl brauksim jūros link wub.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 07 30, 00:23)

taigi ir atsisveikinu tuomkart - sportuokit, merginos, kad ir reciau, bet sportuokit... 4u.gif man irgi ne kasdien gaunasi,oi daug visko tenka sutalpinti i diena. gaila, kad tie raumenys tokie: kaip tycia vakar pamasciau: nu jiems taip reik prieziuros, vos kas, ir ima minkstet... unsure.gif[U][I]

Labas rytas,
darbo pokalbis tikekim buvo thumbup.gif

istraukta is misku, nusipirk bananu i melynes maisysi wink.gif

va va del paryskinto sakinio smile.gif)))

Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 07 30, 06:32)
labas rytas  biggrin.gif  na,  kaip praleidote karštąjį savaitgalį?

mes  vakar parsiradome- superinis, 100 % relaksinis poilsis  thumbup.gif  thumbup.gif  ech, kad  ir kitą savaitgalį toks oras būtų, vėl brauksim jūros link  wub.gif

mhm visais kanalais erzinai kad sildai oda pajury biggrin.gif fana, relax tkiu smile.gif vien pakeisti kasdiene aplinka yra jau geris thumbup.gif .... ta pati pirma karta ivertinau atostogu i lt vykdama...

p.s. kaip tas planas? netkiu kad jame buvo itraukta-valgyt darzoves ir vaisius, nes tikiu kad kasdien ju pilna pas tave racione biggrin.gif cia sporto planas buvo tikriausiai? fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 30 liepos 2012 - 07:40
matai, kokia aš gera : su visais dalinuosi teigiamais įspūdžiais tongue.gif biggrin.gif

aišku, kad daržovės ir vaisiai mano racione eina kibirais , negaliu nuėjusi į pc vos keletą jų prigriebti, tad iš karto tempiu maišais hihihi.gif essen.gif

jap, čia dėl sporto - kad ir karšta, bet judėti vis tiek reikia thumbup.gif

imsiuos Zuzkės , nuo senų pradėsiu - žiūrėsim kaip seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 07 30, 06:53)
matai, kokia aš gera : su visais dalinuosi teigiamais įspūdžiais  tongue.gif  biggrin.gif

aišku, kad daržovės ir vaisiai mano racione eina kibirais , negaliu nuėjusi į pc vos keletą jų prigriebti, tad iš karto tempiu maišais hihihi.gif essen.gif

jap, čia dėl sporto - kad ir karšta, bet judėti vis tiek reikia  thumbup.gif 

imsiuos Zuzkės , nuo senų pradėsiu - žiūrėsim kaip seksis  ax.gif

as ir su vaisiais ir darzovem taip pat...einu kopusto, prisivelku keliu rusiu tada kopustus ar siaip akcija uzmacius...

Zuzes, senojo BR, neissigask pradzioj smile.gif pajausi kokius raumenis pasirodo turi, o galvojai, kad neturi smile.gif tap turi buti smile.gif rytoj bus jau lengviau drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano savaitgalio sportai apsiribojo tik keliolikos kilometrų suvaikščiojimu biggrin.gif
Atsakyti
cartman, ir tai jau gerai...as dar tempiu vaiki ant ranku. noriu prasimankstint,o masinos sustoja pavezint... biggrin.gif tiek to ir sporto biggrin.gif

Sedindriuke, darbo pokalbis tik nusimato dar...klausyk vat as del to tavo 6.10 pradedi, 6.30 jau eini i dusa. as visad masciau , ar tikrai taip imanoma per pusval speti? tuomet tavo diena tokia ir buna : 20min treniruotei? bigsmile.gif ir viskas? nes galvoju, o kur dar apsilimas? kaip tik i lovingfit. iejau, ten tatjana grieztai sako pries jos hit treniruotes daryti butinai gerus 10min, ne 5 apsilimus. g.gif man su apsilimais tai schmoll.gif as kartu cardio ijungiu. o prasitampymai? irgi ne visad iseina, o juk reikia, mano meniskas vienas kaip pas irunia unsure.gif
idomiai tada parasei, kad stretchingui tatjana skiria atskira diena. maniau, kad stretchingas PRIVALOMAS po kiekvienos treniruotes, nors merginos cia to ir nemini...

nu vat, tuomet, kaip supratau nesigauna tas pusvalandukas super uzimtoms mamytems rolleyes.gif tavo tas 20min turbut buvo be stipraus apsilimo ir be stretchingo? g.gif bet gal nera blogai, jei ne kasdien taip....
Atsakyti
mano profesija vaikščiot biggrin.gif

pagaliau atvėso, bus galima rimčiau į sportą kibt thumbup.gif
Atsakyti