Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 08 01, 21:33)
nu gerai, gerai, įkalbėjot  cool.gif
kokias kepei, gal praleidau?  rolleyes.gif

Aš dauuug judesio dabar turiu, tai kad ir suėdžiau šokoladą šiand, nebijau  cool.gif

Bananai, miltai (pasirinktinai kokie, originale buvo iprastiniai), dejau linu seklu ir siek tiek chia seklu (lietuviskai tikriausiai čija sėklos vadinas)-nebutina, kepimo milteliai, prieskoniai: cinamonas, muskatas, riesutu dejau del saves biggrin.gif ir vsio... ir su ledu kausu tekstelni i skarda.. biggrin.gif arba rankikem formuoju kunkoliukus.
http://boyandtherabb...na-bread-bites/ originalus receptas. Nuo super sunokusiu bananu (nedejau jokiu saldikliu nei medaus) super saldzios, ir ant virsaus kol stovi tos bandukes issiskiria naturalus cukrus ir jos tokios lipnios nuo saldumo, ir dregnos, niamm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 rugpjūčio 2012 - 22:42
Labu 4u.gif
Ziuriu kaip Lietuva zaidzia ir laukiu Zuzanos naujo Zwow smile.gif

O cia siaip pasijuokimui, ar girdejot kokia naujiena Burgers Kingas Tenesio Valstijoj sugalvojo? Sundae Bacon biggrin.gif Ledai su baconu doh.gif Ir labai populiarus sitas brudas pasidare ax.gif
Wek
user posted image
Atsakyti
As klausausi ir kasio, m-1 dar, vaikinu komentarus PEEPT PEEPT PEEPT serijos biggrin.gif:D, blog'a pildau biggrin.gif

o su beikonu jie daug zinok daro.... biggrin.gif desertu... smile.gif o va beikonas man beprasmiska mesa is vis atrodo biggrin.gif jautiena dar dar.. biggrin.gif
Atsakyti
Mano MB megsta labai angliskus pusrycius tokius, mirror eggs su baconu, nu man irgi visai skanu, bet tikrai tas baconas nieko naudingo neturi is saves smile.gif O cia dar su ledais doh.gif Plius tas Tenesis, jei neklystu 4-a labiausiai nutukusi valstija doh.gif
Ir ka jie sau galvoja... Galetu kaip Japonijoj pradeti bausti zmones uz antsvori, jei nesusiima ;D

As ka tik po naujausio Zuzanos. Pirma karta bandziau daryti su ja kartu, siaip visada tik susirasau kiek round'u ir repsu.. Bet tai po minutes ir isjungiau ja biggrin.gif Per daug greitai man, tuos dragon kicks jinai be jokio susvyravimo is karto viena po kito tik varo, varo bigsmile.gif Tai pradzioj isejo jos tempu man ten kazka pamosikuoti, bet proper form nebuvo, nebuvo unsure.gif biggrin.gif Baigiau tris roundus per kazkur 12 minuciu blush2.gif

Cia taip nutile dauguma, tai gal jei negirdejot, isjudinsiu su gera naujiena, pagaliau jau Zuzana paskelbe kada nauja puslapi atidaro, tai ateinanti antradieni jau turetu buti!!! Kaip laukiu bigsmile.gif

Papildyta:
O beje Sedindriuke, pas tave tycia nera avataro ar man tiesiog nerodo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smash: 03 rugpjūčio 2012 - 13:39
QUOTE(Smash @ 2012 08 03, 14:38)
As ka tik po naujausio Zuzanos. Pirma karta bandziau daryti su ja kartu, siaip visada tik susirasau kiek round'u ir repsu.. Bet tai po minutes ir isjungiau ja  biggrin.gif Per daug greitai man, tuos dragon kicks jinai be jokio susvyravimo is karto viena po kito tik varo, varo  bigsmile.gif Tai pradzioj isejo jos tempu man ten kazka pamosikuoti, bet proper form nebuvo, nebuvo  unsure.gif  biggrin.gif Baigiau tris roundus per kazkur 12 minuciu  blush2.gif

Cia taip nutile dauguma, tai gal jei negirdejot, isjudinsiu su gera naujiena, pagaliau jau Zuzana paskelbe kada nauja puslapi atidaro, tai ateinanti antradieni jau turetu buti!!! Kaip laukiu  bigsmile.gif

Laba,
o man ji pradeda nebe tiek patikti, nes išmetė visą įrangą ax.gif Aš negaliu sutikti, kad pratimai be įrangos geresni, man anaiptol. Vien tik kūno svorio pratimai su savo kūnu nepakeis nei lygiagrečių nei tuo labiau skersinio, niekada. Taigi man labai dabar patinka, kai Bodyrock Sean veda. Šaunuolis jis, gerietis toks.
Ir dar man labai ėmė patikti ta jogė, aš lyg ir tos orientacijos, bet man ta jogė toks grynas seksas, nu tokia ji man katiniška, fainuolė tokia, labai išskirtinė asmenybė. Savo laiku, kai baigsiu senus gerus bodyrock pratimus, kur Zuzė žydėjo (nes dabar man jos formos nie očien g.gif anksčiau labiau tokia terminatoriukas buvo, o dabar kažkokie pečiai, pilvas jau per smulkūs kojoms, nu žodžiu, kabinuosi lotuliukas.gif ) tai imsiuosi ir aš tos jogos, nors kiek gi kas išeis smile.gif
Atsakyti
tokia atsilikus jaučiuos, nepažinodama tų žmonių biggrin.gif
Atsakyti
Vicious Vici, man irgi paskutiniai Seano patinka labai smile.gif Nesu as Zuzanos salininke ir kitu nemegeja, man is visur patinka ideju pasirankioti. Bet kad be irangos Zuzana daro tai man netgi geriau, nes as jokios ir neturiu namie. Kol kas man kuno svorio pilnai uztenka rankoms, man asmeniskai ir nesinori labai ryskiu raumenu ant ju. Vyriski atsispaudimai ir ilgi plank laikymai man ir tai jau tas rankas nukamuoja smile.gif Apie prisitraukima ant skersinio tai net snekos nera, pasisokant kelias sekundes bandau tik issilaikyti ir cia jau pasiekimas buna wink.gif Bet cia kiekvieno pasirinkimas kiek noreti buti stipriam ir raumeningam kuriose vietose.

O ta joge tai man patinka paziureti tik biggrin.gif Gal kad jogos niekad nebandziusi, nekyla noras su ja sportuoti, nes nelabai i sporta panasu, ir siaip tie nugaros atlosimai visokie, vien nuo vaizdu galva paskausta. Dar matyt subresti jogai reikia ax.gif Bet, kad ta joge tikra sekse, tai cia faktas bigsmile.gif Man va jos raumenu ir kuno sudejimo santykis pats graziausias, kudute, bet tvirta wink.gif O Zuzana savo 'zydejimo laikais' man per daug kulturiste buvo, jau kai venos issoksta kaip pas vyrus ant ranku, tai man tikrai labai nesiziurejo unsure.gif

Cartman, o pagal ka tu sportuoji? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smash: 03 rugpjūčio 2012 - 16:07
QUOTE(Smash @ 2012 08 03, 16:07)
Cartman, o pagal ka tu sportuoji?  smile.gif

jau kažkada minėjau man programą sudarinėja ir prižiūri MB smile.gif
Atsakyti
Sveikos, zinau zinau kad Zuzes saitas galiausiai pasirodys..kiek gi gal vis sakyti ''ssshhhh new site is coming '' biggrin.gif

o Sean treniruotes po 12 minuciu? vis Bodyrock po 12 tebedaro?
o del irangos nebuvimo, juk niekas netrukdo ant peciu pasiimti sandbag darant pratimus ar svorius i rankas biggrin.gif siaip dazniausiai man Zwow tai po kazkokio workouto buna dasibaigimui biggrin.gif uz cardio, nes pas ja jie labiau tokie cardio... o Zuzes isvaizda bent jau nebeiskreipto grozio ir poziurio, kaip moteris turi atrodyti ... valganti, nebesidietinanti ir sportuojanti savo malonumui bei kuno linijoms islaikyti. Aisku senasis BR ir grazu man biggrin.gif tik aisku figura pasiekti ner sunku, tik bumbolu reik ir beveik jau busiu tokia biggrin.gif

Smash, kazkada nustojo man rodyt mano paveiksliuka net nzka kodel biggrin.gif tyngiu nauja keltis biggrin.gif

Darysiu jauciu ZWOW naujausia, bet 5 roundus laikui o ne per 10 min draskantis biggrin.gif
Aguonu chalva (nelabai man vykusia nes kavamales neturiu) su kava skanauju ilsindama organus po darbo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 03 rugpjūčio 2012 - 16:38
QUOTE(Cartman @ 2012 08 03, 17:20)
jau kažkada minėjau man programą sudarinėja ir prižiūri MB  smile.gif

Taigi fainai ir nereikia tau tų visų žinot, mažiau galvą skauda irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 03, 17:38)
o Sean treniruotes po 12 minuciu? vis Bodyrock po 12 tebedaro?

o del irangos nebuvimo, juk niekas netrukdo ant peciu pasiimti sandbag darant pratimus ar svorius i rankas biggrin.gif

Nesidomėjau žinok dar dėl laiko, tik šiaip kartais įsijungiu, pražiūriu ar dar gyvi, nes aš dar senienoje sėdžiu, 2010 balandis, grįžau gi dėl MB smile.gif

Aš kažkokia negabi ant to, man reikia vado, kad nurodytų ką paimti ir kiek paimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 08 03, 15:43)
Aš kažkokia negabi ant to, man reikia vado, kad nurodytų ką paimti ir kiek paimti lotuliukas.gif

biggrin.gif:D:D
Atsakyti
Vicious Vici, sakai bodyweight nepatinka. Pamegink sita apatinei kuno daliai kada, http://www.lovingfit...t-only-workout/ i mergina neziurek, o i pratimus... 4 roundus daryk... mazai nepasirodys smile.gif o kita diena tik savo kuno svori galesi kaltinti, kai ant wc neatsisesi biggrin.gif

siaip tik pasiuliau smile.gif (as tam WO galvojau imt svorius bet laime neemiau nes mirtis alyvose kaip siknike pakerta...)

Dariau va ka tik zwow... na ne mano stiliaus... nepatiko, greiciau norejau baigt tuos 5 raundus. Prakaito buuuvoooo , sudavau, bet tai ne rodiklis efektyvumo. Periodizacija reikalinga- kaitaliot treniruociu intensyvuma, trumpuma/ilguma, su svoriais, be svoriu, jegos, kardio ir t.t. tad uzskaitau. Bet ne ta skad isimyleciau ir kartociau biggrin.gif kaip kad senus BR workoutus arba LF workoutus biggrin.gif
Atsakyti