Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 31, 00:04)
Su Auksu Lietuva! 
MO, kazka juk megint gali, o ne tik svajoti, juk manau gamini name ar sasyskom maitni seimyna ir koldunais is kaciuku mesikes biggrin.gif?

Aš irgi plojaaaaaau viena sau atsistojus viso plaukimo metu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Neee, ne sasyskom lotuliukas.gif Vasarą mūsų ritmas žiauriai išsibalansavęs, namuos praktiškai negaminu (bet valgom naminį maistą), kadangi namie praleidžiu minimalių minimaliausiai laiko, tai kolkas dar tik svajoju apie prišliaužimą prie viryklės lotuliukas.gif
O kas per kotletai??

QUOTE(Cartman @ 2012 07 31, 09:06)
aha  smile.gif

kaip geeeera ta vėsuma yahoo.gif buvau išbėgus pabėgiot, tai tokių daug buvo, išsiilgusių stadiono, bet karščius pratūnoję be jo  biggrin.gif

O aš tikėjaus, kad vėsiau bus... dušniakas buvo sportuot verysad.gif

Gyti, ar pasirodai, kaip tau sekasi??
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 07 31, 15:40)
Sveikos,
Aš irgi plojaaaaaau viena sau atsistojus viso plaukimo metu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Neee, ne sasyskom  lotuliukas.gif Vasarą mūsų ritmas žiauriai išsibalansavęs, namuos praktiškai negaminu (bet valgom naminį maistą), kadangi namie praleidžiu minimalių minimaliausiai laiko, tai kolkas dar tik svajoju apie prišliaužimą prie viryklės  lotuliukas.gif
O kas per kotletai??
O aš tikėjaus, kad vėsiau bus... dušniakas buvo sportuot  verysad.gif

Gyti, ar pasirodai, kaip tau sekasi??

Cia silta, malonu, vejuko siek tiek, dusniako cia niekada nebuna ir niekada nebus... jurine valstybe deja.. isvisu pusiu vanduo...

Mo kotletai: vistienos file gabalyciais, selenu daug, kiausinis, biski miltu (avinzirniu arba iprastu), cukinijos, morkos, svoguno, obuolys... vsio orkaitej kepi kalades dydzio kotletus biggrin.gif nom nom (prieskoniu aisku wink.gif)

as po trefkes. kertu salotas su riesutu uztepelem ir puse mozarelos ir puse ozkos surio (pirma syki toki valgau is parduotuves...ai trenkiau leksten su visu tuo apvalkalu pelesiniu ale .. toks labai minkstas... nesiterlinau biggrin.gif)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pasiryzau ir as sportuoti namie 4u.gif Noreciau labai i jusu buri.Ar priimsit?
Nuo ryt darau atsilenkimus,su guma dirbu,ir noriu kazka per DVD daryt,todel turiu prasyma.Pries daug metu esu sportavus su Claudia Sifer ir Cindy Crauford.Gal kas turite isirase ju aerobika.Buciau labai dekinga,jei atsiustumet,galeciau ir nupirkti dvd,jei jums nereikia.Nes kiek pamenu,man labai patiko.

Atsakyti
Laiminga Mamyte sveika prisijungusi 4u.gif
As pagal Cindy Crawford sportavau irgi pries kelis metus, is Linkomanijos lig tai parsisiuntus buvau. O dabar jau pora menesiu sportuoju pagal intensyvesnes ir trumpesnes treniruotes, tai tos Cindy workout'as kazkoks juokas ir laiko ismetimas atrodo. 40 minuciu uztrunka, o as beveik nesusildavau ir rezultatu mane tenkinanciu nepastebejau. Galbut gerai su tokia programa pradeti, kokiai pirmai savaitei pasportuoti, bet paskui as patarciau geriau su Jillian Micheals bandyti, tie visi 30 day Shred, ar Body revolution, ar dar visokie pirmam puslapy merginu sudeti smile.gif Man tiesiog gaila laiko dabar prisiminus, kaip kas diena tas 40-50 minuciu gaisdavau su Cindy, o dabar intensyvi treniruote pusvalandi ir vsio, visa slapia, raumenukus iskankinus, bent is dusios pasportavus jauciuosi, o ne kojas i sonus palingavus ir nei nesusilus ax.gif Ir rezultatai daug zymesni ir daug greiciau ateina bigsmile.gif
Atsakyti
Mitai apie dietas, mitybos rezima ir pan. Idomus ir kitoks poziuris. Labai populiarus vyrukas tarp sportuojanciuju

http://www.leangains...s-debunked.html

siandien off smile.gif reik batu eit pirkti... smile.gif

5am atsikelus.. biggrin.gif kaip jaucias jau dienos tamsyn....vakarai trumpyn...eina sau...Su paskutiniu vasaros menesiu, kad jis siluma lepintu, sodo vaisiais, optimizmu bei energija! Pasikraukit mergaites ir vyruk! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 31, 21:10)
Cia silta, malonu, vejuko siek tiek, dusniako cia niekada nebuna ir niekada nebus... jurine valstybe deja.. isvisu pusiu vanduo...

Mo kotletai: vistienos file gabalyciais, selenu daug, kiausinis, biski miltu (avinzirniu arba iprastu), cukinijos, morkos, svoguno, obuolys... vsio orkaitej kepi kalades dydzio kotletus biggrin.gif nom nom (prieskoniu aisku wink.gif)

as po trefkes. kertu salotas su riesutu uztepelem ir puse mozarelos ir puse ozkos surio (pirma syki toki valgau is parduotuves...ai trenkiau leksten su visu tuo apvalkalu pelesiniu ale .. toks labai minkstas... nesiterlinau biggrin.gif)

Jeeetau, kaip skanu.... wub.gif wub.gif Būtinai pasidarysiu, juolab, kad turiu krūtinėlės šaldikly... Ačiū 4u.gif 4u.gif (tik obuolį išmesiu, ne, ne išmesiu, atskirai suvalgysiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 08 01, 17:28)
.. (tik obuolį išmesiu, ne, ne išmesiu, atskirai suvalgysiu  biggrin.gif )

nemesk tu to obuolio - jis ir suteikia patį geriausią skanumą visame šiame reikale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 01, 15:46)
nemesk tu to obuolio - jis ir suteikia patį geriausią skanumą visame šiame reikale  mirksiukas.gif

Man saldu-rūgsštu-sūru kai dera tai ir razinas su mėsa valgau biggrin.gif obuolys tikrai reikalingas- sutarkuok, nesijaus, bet tą skonį ir drėgnumą duos smile.gif kaip bandeles valgysi tuos kotletus biggrin.gif
Atsakyti
New York Times straipsnis: http://query.nytimes...mp;ref=veganism WELL; Hard Road For Those Who Seek Veganism (su sportu susije tiek, kad kas diena turim ryti darzoves vot tongue.gif)

Siandien man off, apsikabinus orkaiteje keptu brokoliu bliuda sedziu ir kapoju biggrin.gif Customer service paskambinus koda gauti kad pereit i kita tinkla su tuo paciu numeriu, isklausiau 5 dainas biggrin.gif:D laime kad mokestis fiksuotas o ne uz minutes....
Atsakyti
o batus ar nusipirkai?

as uzsiimineju klubo sanario tvirtinimu, nes skauda dvirka vaziuojant, negaliu gazu daug daut.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 08 01, 19:43)
o batus ar nusipirkai?

as uzsiimineju klubo sanario tvirtinimu, nes skauda dvirka vaziuojant, negaliu gazu daug daut.

jap paprastus zemus batelius, kas kasdiena isokau ir eini... ner cia normaliu parduotuviu tik tokia Foot factory ... tai ir griebi... ir bobisku ir vaikisku ir visokiu pilna, su blizgancia sirduke..kuri tikiuos nenuleks jau ryt... biggrin.gif sarka - bile blizka biggrin.gif

as offauju.... baigiu du brokolius sukisti.... ir bananu duonos bandeles kurias vakar kepiau ale.. nu velnias skanumelis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 01, 17:46)
nemesk tu to obuolio - jis ir suteikia patį geriausią skanumą visame šiame reikale  mirksiukas.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 01, 17:52)
Man saldu-rūgsštu-sūru kai dera tai ir razinas su mėsa valgau biggrin.gif obuolys tikrai reikalingas- sutarkuok, nesijaus, bet tą skonį ir drėgnumą duos smile.gif kaip bandeles valgysi tuos kotletus biggrin.gif

nu gerai, gerai, įkalbėjot cool.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 01, 21:49)
jap paprastus zemus batelius, kas kasdiena isokau ir eini... ner cia normaliu parduotuviu tik tokia Foot factory ... tai ir griebi... ir bobisku ir vaikisku ir visokiu pilna, su blizgancia sirduke..kuri tikiuos nenuleks jau ryt... biggrin.gif  sarka - bile blizka biggrin.gif

as offauju.... baigiu du brokolius sukisti.... ir bananu duonos bandeles kurias vakar kepiau ale.. nu velnias skanumelis... biggrin.gif

kokias kepei, gal praleidau? rolleyes.gif

Aš dauuug judesio dabar turiu, tai kad ir suėdžiau šokoladą šiand, nebijau cool.gif
Atsakyti