Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 30, 09:12)

Zuzes, senojo BR, neissigask pradzioj smile.gif pajausi kokius raumenis pasirodo turi, o galvojai, kad neturi smile.gif tap turi buti smile.gif rytoj bus jau lengviau  drinks_cheers.gif

dėkui 4u.gif atkreipsiu į tai dėmesį mirksiukas.gif
Atsakyti
laba merginos 4u.gif vakar nakti grizau(10 paklodziu priverkus, kad is LT reikia isvaziuoti) o siandien"sergu", tai neisiu i darba pora dienu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...is kitos puses gera grizt, nes reiskia grizima i savo sena-gera ritma thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir sportai wub.gif wub.gif wub.gif na lasiaku neizauginau, nes vistiek daugmaz ziurejau ka dedu i pilva...bet buvo ir belekokio maisto...atrodo kad per tas 3 savaites neriali slunke pasidariau lotuliukas.gif ..be iprasto maisto ir sporto, savijauta tai fe fe...spekit ar pailsejau? ne velnio...vien tusinaus ir laksciau visur..nors labiausiai truko ramaus poilsio ir miego, va butent tu dvieju dalyku negavau doh.gif ...uz lango saule sviecia, silta...dar patingesiu 2 dienas, si vakar jau zadu sportinti...veliau paskaitysiu, kas cia naujo pas jus ivyko, laiko nera dabar, cimodanus einu pakint lauk smile.gif
Atsakyti
cia i skonio tema dabar:
paziurejau snd ryte bodyrock tv. ta liza, nu nznz nzn, ji man tokia dziusna kaip ir ta bananu mergele, kazka ja sukritikavo, gal cartman ar jautiena-bet su liza gi tas pats, kas kar raumenys matosi...o jei dar krutines nebutu? va, manoji dar labiau strijom isejo, sugriuvo dar labiau - dieve, na kada viskas baigsis.... biggrin.gif nenoriu dirbtinu papu. nenoooriu biggrin.gif
Atsakyti
o kuo blogai plastikiniai papai? biggrin.gif nu nenori jų ir nereikia irnesakyk.gif , bet jei yra kas jų nori ar juos turi , tai dar nereiškia, kad tai oioioi kaip blogai, kokia kastrofa ir pan.
Kiekvienas gyvename taip kaip norime kiekvienas individualiai renkamės ir kitų primetami gyvenimo būdai ir požiūrai na neskaniai atrodo... schmoll.gif

man Liza kad ir per daug padžiuvusi, bet daili, raumeninga (sausas raumenukas yra labai gražu wub.gif ) , ir nėra čia ko ją lyginti su kokia nors bananine mergaite be tonuso ir raumenų... tongue.gif tai du skirtingi dalykai lygiai taip pat kaip anoreksikę lyginti su liekna moterimi ax.gif ech, tas natūralus moteriškas pavydas ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergos, baikit pjautis, ir varot po 20 atsispaudimu padaryt - naturaliems ar ne papams bus jums biggrin.gif

as ka tk grizau is darbo, kavos inkalu, dar selenu sklindziu pakandu su mirkytu zemes riesutu pesto (asku ne is tos serijos 'pilam aliejaus puse stiklines' bet nenusileidzianciu skoniu.. niam biggrin.gif )

Liza ta tiesiog kaip zmogus baisi... biggrin.gif as senai jau nebeseku BR.. nepamenu kada ten buvau paziuret... cirkai nebepatko.

Siandien bus trefke Push and Pull is LF, plius cardio intervalinis 40x10s/20 s

MANDY333, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jau tu cia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! biggrin.gif ok krutink siandien siknike, rytoj nepajudesi ir tikrai sirgsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 30, 16:46)
Mergos, baikit pjautis, ir varot po 20 atsispaudimu padaryt - naturaliems ar ne papams bus jums biggrin.gif

hihihi.gif niu va, Sedindriukė pasakė - tai kaip įstatymas, reikia eiti atsispaudimus daryti. cool.gif

Gero sporto visiems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 07 30, 09:09)

given444, pati puikiai zinau kad tie apsilimai ir strechinimai privalomi..ryte pora ar tris kartus taip padariau..neintensyviais, o tokias kunui labiau isjudinti, susilti... mano ir apsilimai pries trefke buna pratmai lengva forma...

is vis ir sakoma kad apsilimas tai tokie pratmai kurie bus workoute tik lengvesne forma....aisku pasisukiojimai visokie ir pan..esme pakelt sirdies duzius ir paruosti kuna ir sanarius intensyviam judesiui...
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 07 30, 14:49)
hihihi.gif niu va, Sedindriukė pasakė - tai kaip įstatymas, reikia eiti atsispaudimus daryti.  cool.gif

Gero sporto visiems  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau gal ir po 20? biggrin.gif

as dar kavasiute liurlinu, ir kol viena namie begsiu pasidraskyti biggrin.gif 3ni off planuoju - nugi batu reik.... tai po darbo i pardes o ne namo skubet pasportint pries vakariene biggrin.gif
Atsakyti
as ka tik is ispanijos pargryzus. kaip faina gryzt namo! labai teisingas tas posakis "there's no place like home". tvarkausi dabar, nes apversta viskas per sesias dienas, saldytuvas tuscias kaip prie lenino laiku, na bardakas visiskas, palik priziuret bernui giminaiciui ir tai tik 6 dienom!
ispanijoj karsta, man per karsta. vaziavom su sese degintis, bet per visokius kurjozus ir siaip nesamones to deginimosi labai mazai buvo. uztat rijom vaisius, visokius ir tiek kiek telpa. rezultatas +1kg sad.gif dabar menesi reiks ta kila numetinet. stai tau ir vaisiu dieta biggrin.gif na rytais ir vakarais dar uzvalgydavom to ispanisko kumpio ir surio biggrin.gif jokiu pyragaiciu, picu ar ledu ne ne.
apie sportus tai nei kalbos tokiam karsti, istizus gulinejau. na nieko, apsitvarkau ir soku ant dvirkos, nes labai pasiilgau.
Atsakyti
Sveikos,
Noriu pasidžiaugt mūsų auksine olimpiete Rūtele, šaunuolė, šaunuolėėė!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 29, 23:38)

taip valgau ir tiek, junk foodo tikrai nevalgau, nors namie ant kiekvieno kampo jo - picos, bagetes, juk kasis...  olimpiada  manes nesildo i nekaso

Aišku,kam tas junk food biggrin.gif drinks_cheers.gif (nors man bent kartą per mėnesį atsiriša gerklė, ėdu, kas papuola,bet tik tam kartui, paskui vėl kaip niekur nieko sveikas maistelis wub.gif
žodž, tavo blogas kolkas mano svajonių sąraše... blush2.gif

QUOTE(Cartman @ 2012 07 30, 11:37)
mano profesija vaikščiot   biggrin.gif

pagaliau atvėso, bus galima rimčiau į sportą kibt  thumbup.gif

gidė? smile.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 07 30, 14:03)
laba merginos

jėėėė, sveika pargrįžus namo, į ritmą, į sportus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(jautiena @ 2012 07 30, 17:22)
rezultatas +1kg

jeigu tikrai nuo vaisių, tai ištirps jis bematant mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos cia ziuriu grizta is atostogu vienu metu, tai as irgi siandien jau parskridau biggrin.gif
Kad ir pavargus, bet ka tik pasportavau, vel antra karta ta nauja is Bodyrock'o. Keistai, kad taip nebepatinka kai kurioms tas BR, as ten ideju neblogu pasigaudau, smagus tie pratimai cool.gif Idomu butu su timeriu ji pabandyti, bo as neturiu jokio unsure.gif

Del Lisos tai man jin simta kartu graziau, proporcingiau atrode pries operacija, dabar nei sis nei tas kazkaip ax.gif Ir pas Zuzana man galetu buti mazesni jos turtai g.gif

Del apsilimu ir stretching'u, tai as, kad ir kartais tik trumpi iseina, bet visada padarau. Be ju, bent jau man, kita diena raumenys kaip sulauzyti buna, viska zymiai labiau skauda.
Dar megstu stretching'a uzbaigti su zvakes laikymu kokiai minutei, kazkur skaiciau, kad moterims labai sveika ir rekomenduojama smile.gif

Baigiu sudoroti salotu bliuda, kaip skanu bigsmile.gif

Atsakyti
Su Auksu Lietuva! Uzsimerkus trypiau ir spurdejau BBC ziuredama, kol bernai aplink baube (paskui nurimo ba policijos pabijojom kad neiskviestu kaimynai biggrin.gif), ir vos vos spejo prisitukinti pirmesne, Jergus rasau ir siurpuliukai lekia biggrin.gif

Smash, as nebeziuriu i BR dabartini, na tiesiog kai pradejau as ten lankytis buvo visai kita atmosfera, rytais keldavais ir eidavai prie kompo nauju irasu ziuret, nauju pokalbiu paklausyt, o dabar pabaisuokle vis facebooke meta savo vdeo r dar tom isvirtusiom lupom ka nors pasakoja biggrin.gif ai nebeziuriu tiesiog... tkiu, kad ideju pratimams siulo geru, bet nebemiela.. net senus video isiimineja ... smuko daugelio senuju Bodyrockeru akyse. na bet toks tas verslas...

as po vakarienes 2a diena nevalgau, tik arbatos. tad negundykit salotomis biggrin.gif

kotletu prikepiau i darba savaitei orkaiteje i darba sujungus du Irmules receptus biggrin.gif jergus skanumelis bus biggrin.gif

MO, kazka juk megint gali, o ne tik svajoti, juk manau gamini name ar sasyskom maitni seimyna ir koldunais is kaciuku mesikes biggrin.gif?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 07 30, 21:47)

aha smile.gif

kaip geeeera ta vėsuma yahoo.gif buvau išbėgus pabėgiot, tai tokių daug buvo, išsiilgusių stadiono, bet karščius pratūnoję be jo biggrin.gif
Atsakyti