Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

Limcamca,uztad,kad neatsiunte,nes jeigu zmogus gauna bedarbio pasalpa,manau NHS jam priklauso g.gif
Man pavyzdziui,kai buvau nescia,pati midwife dave forma,ja uzsipildziau,issiunciau ir labai greitai man jie atsiunte.O,va jeigu zmogus bedarbis,manau jam irgi ji priklauso,bet jis jos negaves.Uztad ir idomu ar internetu galima uzsipildyti kokia forma del sios korteles ar ne.
Atsakyti

reikia ir man pagalbos ax.gif

pildau WTC ir CTC forma ir uzkliuvau uz klausimo apie praitu metu pajamas. Butu viskas aisku, jeigu nebutu kai kuriu keblumu ax.gif doh.gif
Kai pildem ta pacia forma pries gera pusmeti, paaiskejo, kad vyro NIN yra negaliojantis doh.gif Nors su tuo numeriu jis pradirbo 11 metu, mokejo mokescius, turi visus P60. Automatiskai tie visi metai nusibraukia, taip kaip ju ir nebutu verysad.gif nauja NIN pasidare pries kelis menesius. Tai ka man dabar rasyti i praitu metu pajamas g.gif Nieko? ar rasyti apytiksliai kiek siais metais uzdirbs? g.gif
Atsakyti
Kaip tai negaliojantis? Jeigu mokejo mokescius ir turi P60 su jo visais duomenim t.y vardas pavarde, gimimo data as kreipciausi i Citizen advice bureau. Kazkas cia ne taip.
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 10, 14:53)
Kaip tai negaliojantis? Jeigu mokejo mokescius ir turi P60 su jo visais duomenim t.y vardas pavarde, gimimo data as kreipciausi i Citizen advice bureau. Kazkas cia ne taip.

jis netgi kortele turejo ir laiska is HMR su numeriu doh.gif pasirodo viskas padirbta buvo doh.gif
Papildyta:

dabar prisiminiau, kad sitoje temoje viena mergina irgi skundesi panasia situacija del NIN unsure.gif tik ji prarado 2 metus berods, tiksliai neatsimenu g.gif
Atsakyti
sveiki!!!!! gal galetumet pasakyti kur gauti tas visas formas benefitams ir tax gauti ir kur jas paskui reikia siusti , aciu.....
Atsakyti
ACIU smile.gif Na,bandysiu plana realizuoti smile.gif jei viskas pavyktu,tuomet butu labai dziugu,kad papildomas pajamas galeciau uzdirbti budama namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 07 10, 16:18)
Limcamca,uztad,kad neatsiunte,nes jeigu zmogus gauna bedarbio pasalpa,manau NHS jam priklauso g.gif
Man pavyzdziui,kai buvau nescia,pati midwife dave forma,ja uzsipildziau,issiunciau ir labai greitai man jie atsiunte.O,va jeigu zmogus bedarbis,manau jam irgi ji priklauso,bet jis jos negaves.Uztad ir idomu ar internetu galima uzsipildyti kokia forma del sios korteles ar ne.

A, va taip nezinau, as schmoll.gif

QUOTE(gedvy @ 2012 07 10, 16:40)

pildau WTC ir CTC forma ir uzkliuvau uz klausimo apie praitu metu pajamas. Butu viskas aisku, jeigu nebutu kai kuriu keblumu ax.gif  doh.gif
Kai pildem ta pacia forma pries gera pusmeti, paaiskejo, kad vyro NIN yra negaliojantis doh.gif Nors su tuo numeriu jis pradirbo 11 metu, mokejo mokescius, turi visus P60. Automatiskai tie visi metai nusibraukia, taip kaip ju ir nebutu verysad.gif  nauja NIN pasidare pries kelis menesius. Tai ka man dabar rasyti i praitu metu pajamas g.gif Nieko? ar rasyti apytiksliai kiek siais metais uzdirbs? g.gif

O, taip kaip 11 metu deklaravo pajamas ant to NIN, o dabar nebegalioja jis? Kokia butu visa istorija: cia jums HMRC pranese, kad nebegalioja? Kuom motyvuoja? Kas galejo padirbti NIN numeri: mokesciu inspekcija? blink.gif
Idomi labai jusu situacija, dar negirdeta, jei nesudetinga, papasakokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2012 07 10, 16:40)

pildau WTC ir CTC forma ir uzkliuvau uz klausimo apie praitu metu pajamas. Butu viskas aisku, jeigu nebutu kai kuriu keblumu ax.gif  doh.gif
Kai pildem ta pacia forma pries gera pusmeti, paaiskejo, kad vyro NIN yra negaliojantis doh.gif Nors su tuo numeriu jis pradirbo 11 metu, mokejo mokescius, turi visus P60. Automatiskai tie visi metai nusibraukia, taip kaip ju ir nebutu verysad.gif  nauja NIN pasidare pries kelis menesius. Tai ka man dabar rasyti i praitu metu pajamas g.gif Nieko? ar rasyti apytiksliai kiek siais metais uzdirbs? g.gif

Nemanau,kad butu gerai rasyti prie praitu metu pajamu 0,nes visgi pajamu turejote.Siulyciau skambinti i tax help line 08453003900 ir is meniu spausti 5-pagalba pildant forma. Galima ir vertejo paprasyti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 07 10, 16:30)
O, taip kaip 11 metu deklaravo pajamas ant to NIN, o dabar nebegalioja jis? Kokia butu visa istorija: cia jums HMRC pranese, kad nebegalioja? Kuom motyvuoja? Kas galejo padirbti NIN numeri: mokesciu inspekcija?  blink.gif
Idomi labai jusu situacija, dar negirdeta, jei nesudetinga, papasakokit  4u.gif

ta ir mums dydelis galvosukis, kaip 11 metu dirbes, mokantis mokescius, kas metais gaunantis i9s darbo P60, niekada neuzkliuvo, kad su NIN kazkas negerai yra. Tik va kai pradejom tvarkytis WTC , HMRC pareiske, kad tokio NIN ju sistemoje nera doh.gif Pradejom aiskintis kaip tai nera, tai kur tada nukeliavo mokesciai g.gif istikruju konkretaus atsakymo taip ir negavom. Buvo pasakyta, kad numeris netikras, padirbtas verysad.gif pasake, kad kuo greiciau pasidarytu nauja. Kas padirbo ta negaliojanti numeri? Ogi "agentura" kuri tais senais laikais padedavo pasidaryti NIN.
Atsakyti
O,tai kur mokesciai visi nuplauke,jeigu NIN negaliojo unsure.gif Kokia keista situacija ir zinoma nemaloni g.gif Kreipkites i CAB unsure.gif O,agentura ta tebera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 10 liepos 2012 - 20:23
QUOTE(*Anila* @ 2012 07 10, 16:18)

As nezinau ar priklauso bedarbiams ta kortele, bet man jos niekas neatsiunte. O tas asmuo ilgalaikis bedarbis ar gauna JSA? Sakyciau JSA labai trumpalaike pasalpa ir kortele kaip ir neturetu galiojimo datos, nemanau, kad isvis priklauso. O jei bedarbis ilgiau nei 6men tada jau nezinau...
QUOTE(gedvy @ 2012 07 10, 20:08)
ta ir mums dydelis galvosukis, kaip 11 metu dirbes, mokantis mokescius, kas metais gaunantis i9s darbo P60, niekada neuzkliuvo, kad su NIN kazkas negerai yra. Tik va kai pradejom tvarkytis WTC , HMRC pareiske, kad tokio NIN ju sistemoje nera doh.gif Pradejom aiskintis kaip tai nera, tai kur tada nukeliavo mokesciai g.gif istikruju konkretaus atsakymo taip ir negavom. Buvo pasakyta, kad numeris netikras, padirbtas verysad.gif pasake, kad kuo greiciau pasidarytu nauja. Kas padirbo ta negaliojanti numeri? Ogi "agentura" kuri tais senais laikais padedavo pasidaryti NIN.

Zinau, kad tais senais laikais, pries Lietuvai tampant EU nare, zmones nelegalai UK patys sugalvodavo NIN ir dar mokescius susigrazindavo su tuo sugalvotu numeriu...
Atsakyti
bedarbiamas nhs korteles nieks neatsiunchia
Atsakyti