Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

NHS korteles gauna tik tie,kuriu pajamos nevirsyja 15 000 £ per metus ,nepriklausomai kiek zmoniu seimoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidilu @ 2012 07 11, 09:34)
NHS korteles gauna tik tie,kuriu pajamos nevirsyja 15 000 £ per metus ,nepriklausomai kiek zmoniu seimoje  4u.gif

Nu musu pajamos truputi virs 15, bet vistiek gaunam tas korteles.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 07 11, 08:59)
bedarbiamas nhs korteles nieks neatsiunchia
Tai,jau matau,kad jam neatsiuncia...bet internete idomu formos yra? g.gif

Pause,nuo balandzio beroc bedarbis.JSA gauna.
Atsakyti
Forma duoda midwife,o tax credit atsiuncia jei gauni pasalpa,as gavau is tax credit,nors pacios pasalpos dar negaunu.Viskas tesiasi nuo 2011 liepos...
Atsakyti
O norejau paklausti kaip yra su alimentais UK?noretusi prisiteisti islaikyma is tevo,bet nezinau nuo ko pradeti?gal kuri buvo su tuo susidurusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 07 11, 12:28)
Tai,jau matau,kad jam neatsiuncia...bet internete idomu formos yra? g.gif

Pause,nuo balandzio beroc bedarbis.JSA gauna.

jie negauna korteles, bet gauna nemokama gydyma, vaistus, dantista ir pan. kaip irodyma uztenka parodyt laiska is jobcentro kur parasyta apie gaunama jobseeker pasalpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cheeky-monkey @ 2012 07 11, 14:35)
jie negauna korteles, bet gauna nemokama gydyma, vaistus, dantista ir pan. kaip irodyma uztenka parodyt laiska is jobcentro kur parasyta apie gaunama jobseeker pasalpa 4u.gif
Aciu uz trumpa ir issamu atsakyma aciuks.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

norejau suzinoti info, mano darbdaviai issiunte pastu man P60, bet taip jos ir negavau, ka daryti g.gif ? Darbdaviai ginasi, kad issiunte.
Atsakyti
O,senai jie issiunte P60 jums?Jeigu taip,tai tegul kopija atsiuncia smile.gif Siaip cia susisiekimas pastu labai geras ir greitas g.gif Galite ir paste paciam pasidometi,o gal net darbdavys turi referenco numeri,kuris buna ant cekiuko issiuntus registruota laiska mastau.gif
Atsakyti
labuka, reikia jusu patarimo .atsiunte man laiska is hausing benefitu ,kad jie man sustabdo mokejima, nes sumazejo mano working tax, nors as tai pastebejautik po keliu savaiciu ,kai man i saskaita pradejo moketi maziau pinigu,is raveniu neturiu jokio laisko kas ir kaip. Dabar hausing benefit praso uzpildyt per nauja forma , o ka daryt del raveniu laukt kol jie atsius kokius dokumentus kaip ir kiek man mokes seis metais, ar eiti pas juos ir klausti?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2012 07 12, 11:02)
labuka, reikia jusu patarimo .atsiunte man laiska is hausing benefitu ,kad jie  man sustabdo mokejima, nes sumazejo mano working tax, nors as tai pastebejautik po keliu savaiciu ,kai man i saskaita pradejo moketi maziau pinigu,is raveniu neturiu jokio laisko kas ir kaip. Dabar hausing benefit praso uzpildyt per nauja forma , o ka daryt del raveniu laukt kol jie atsius kokius dokumentus kaip ir kiek man mokes seis metais, ar eiti pas juos ir klausti?

Kaip įrodymą HB siūsk banko staitmentus,kada pradėjai gauti kitą sumą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
jurg_ili,teisingai Mrs. Patranka sako,kad gali siusti banko steitmentus mirksiukas.gif
Tik nesuprantu,kodel jums reikes uzsipildyti nauja forma g.gif turetu manau uztekti tik dokumento,kuris irodo tam tikra jusu pajamu pasikeitima.
Atsakyti