Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2012 07 06, 08:56)
g.gif nebūtinai dėl kalio...gal ir ko kitko trūksta , geriau palieti ar nupurkšti trąšomis su mukroelementais...

Jetau jetau , kazi ar imanoma juos zalciukus augint be rupesciu ax.gif , reiks tada su kokia organika purkst ... . Tai tokia beda , tai anokia lotuliukas.gif . O dar kaip velniai nenoksta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 07 06, 10:01)
Jetau jetau , kazi ar imanoma juos zalciukus augint be rupesciu  ax.gif , reiks tada su kokia organika purkst ... . Tai tokia beda , tai anokia  lotuliukas.gif . O dar kaip velniai nenoksta  schmoll.gif

smile.gif ir pas mane nenoksta dar nė vienas...bet tai dėl to, manau vistiek gi sunoks kadanors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 06, 09:04)
smile.gif ir pas mane nenoksta dar nė vienas...bet tai dėl to, manau vistiek gi sunoks kadanors biggrin.gif

Aciu dievui , kad ne pas mane viena 4u.gif . Bet siauba kelia tas ziedu byrejimas sad.gif . Tiesiog byra net nenudziuve , grazus , geltoni ... , ziedelio kotukas nugelsta ir plumpt ant zemes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 07 06, 10:08)
Aciu dievui , kad ne pas mane viena  4u.gif . Bet siauba kelia tas ziedu byrejimas sad.gif . Tiesiog byra net nenudziuve , grazus , geltoni ... , ziedelio kotukas nugelsta ir plumpt ant zemes  verysad.gif

mirksiukas.gif tada tikrai , puršk arba liek su geresnėm trąšom ir reikalai pagerės...bet dabar dar tas oras doh.gif tikrai daug žiedų gali likti tušti doh.gif unsure.gif
Atsakyti
[quote=diuni,2012 07 06, 09:09]
mirksiukas.gif tada tikrai , puršk arba liek su geresnėm trąšom ir reikalai pagerės...bet dabar dar tas oras doh.gif tikrai daug žiedų gali likti tušti doh.gif unsure.gif
[/quote

Aciu Diuni , purksiu 4u.gif Nors pries gera savaite gavo kazkokiu organiniu trasu , bet laisciau , o ne purskiau . Matyt neuztenko g.gif , arba kazkokiu konkreciu elementu labai truksta blush2.gif . Kazkur skaiciau , kad boras padeda , bet kad jau daug zaliu pomidoru , tai tos baisios chemijos nebesinori purkst schmoll.gif . Ale vat vel klausimas kyla , kas geriau , ar nubire ziedai - ar truputis chemijos g.gif
Atsakyti
o pas mane jau nokimas prasidejo... siadnien maciau brooklyn, Delfine pradeda keisti spalva, Fantasio ir Tolspoj jau sunoko.. liko tik Raisa ir pusiau aukstaugiai visiskai zali dar
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 06, 09:24)
o pas mane jau nokimas prasidejo... siadnien maciau brooklyn, Delfine pradeda keisti spalva, Fantasio ir Tolspoj jau sunoko.. liko tik Raisa ir pusiau aukstaugiai visiskai zali dar

Tany , pas tave aplamai grazuoliai pomidorai . Jau vien tos kasos pomidorines - kazkoks stebuklas thumbup.gif . Pas mane ner tokiu graziu , kazkokie paprasti , be kasu schmoll.gif
Niu nieko , kitais metais auginsiu pati daigus pagal jusu rekomendacijas , ir pas mane bus grazuoliai mirksiukas.gif blush2.gif . Siemet tai pirmi metai ir daigai turginiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika38: 06 liepos 2012 - 09:36
[quote=Erika38,2012 07 06, 10:16]
[quote=diuni,2012 07 06, 09:09]
[/quote

Aciu Diuni , purksiu 4u.gif Nors pries gera savaite gavo kazkokiu organiniu trasu , bet laisciau , o ne purskiau . Matyt neuztenko g.gif , arba kazkokiu konkreciu elementu labai truksta blush2.gif . Kazkur skaiciau , kad boras padeda , bet kad jau daug zaliu pomidoru , tai tos baisios chemijos nebesinori purkst schmoll.gif . Ale vat vel klausimas kyla , kas geriau , ar nubire ziedai - ar truputis chemijos g.gif
[/quote]
4u.gif tai trąšose irgi tarp visų mikroelementų būna boro...ir komopleksas geriau veikia , o gal visai ne boro trūksta...ir dar reik laistymą žiūrėt , kad nebūtų pastoviai šlapia ar pastoviai sausa...
Papildyta:
[quote=tany,2012 07 06, 10:24]o pas mane jau nokimas prasidejo... siadnien maciau brooklyn, Delfine pradeda keisti spalva, Fantasio ir Tolspoj jau sunoko.. liko tik Raisa ir pusiau aukstaugiai visiskai zali dar
[/quote]
ax.gif o mano delfinai ir tolstojai tai dar obuoliai net suaugę iki savo dydžio...kitų tai neturiu pavardintų.Panašu kad pirmieji iš aukštaūgių bus crystal...nes jau dideli tokie kabo smile.gif ir izumrodnoje jabloko yra didžiulis vaisius iš pilnavidurio žiedo užmegztas...bet tai tas gi amžinai žalias bus lotuliukas.gif o kiti šalia mažesni dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 06 liepos 2012 - 09:44
QUOTE(diuni @ 2012 07 06, 09:42)
4u.gif tai trąšose irgi tarp visų mikroelementų būna boro...ir komopleksas geriau veikia , o gal visai ne boro trūksta...ir dar reik laistymą žiūrėt , kad nebūtų pastoviai šlapia ar pastoviai sausa...
Papildyta:

ax.gif o mano delfinai ir tolstojai tai dar obuoliai net suaugę iki savo dydžio...kitų tai neturiu pavardintų.Panašu kad pirmieji iš aukštaūgių bus crystal...nes jau dideli tokie kabo smile.gif ir izumrodnoje jabloko yra didžiulis vaisius iš pilnavidurio žiedo užmegztas...bet tai tas gi amžinai žalias bus lotuliukas.gif o kiti šalia mažesni dar...

Jau padariau isvada , kad pomidoru auginimas - istisas mokslas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 07 06, 10:46)
Jau padariau isvada , kad pomidoru auginimas - istisas mokslas  blink.gif

g.gif žinai , aš irgi pradžioj galvojau- kad pasodinsiu , paliesiu...ir kiek užaugs tiek bus gana...bet realiai , pomidoras , visur tą rašo , viena labiausiai reikalaujančių gero maitinimo daržovių...pomidoras vykdo savo genetinę programą , žydi kiek jam priklauso...ir turi megzti tuos žiedus...o kai ko nors trūksta -prasideda problemos...maža , to dėl to kažko prasideda tada ir ligos...skaičiau , kad pomidorai pagrinde suserga dėl medžiagų trūkumo rolleyes.gif
Atsakyti
mes siandien nuskynem pirmaji betaluxa, ir dar 8 tumbleriukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 04, 20:10)
4u.gif o kur pirkot sėklas ...tigerelą tai turiu , kolibrį , bet tas nepasėtas liko...o kur kitus ax.gif

siunciausi is loretos sodu- http://loretossodai....0augalai_2.html

atejus sezonui sejos, manau vel ides i "pertekliu" siulomas seklas 4u.gif

dali siunciausi is cia http://www.e-seklos.lt/lt?sq=pomidorai

dali is parduotuviu tiesiogiai krito i krepsi biggrin.gif
dali per mainu programa su sio forumo dalyvemis biggrin.gif
didziaja dali buvau nusiemusi saviskiu pomidoru biggrin.gif
dar pora rusiu is cia http://www.seemnemaa...s...amp;x=0&y=0 priglaude prie bendro uzsakymo 4u.gif
Papildyta:
neauginate situ niekas? g.gif
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=2202

susiidomavo spalvine gama bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti