Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Visos skina pomidorcikus matyt, kad tyla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 07 06, 09:33)
Tany , pas tave aplamai grazuoliai pomidorai . Jau vien tos kasos pomidorines - kazkoks stebuklas  thumbup.gif . Pas mane ner tokiu graziu , kazkokie paprasti , be kasu  schmoll.gif
Niu nieko , kitais metais auginsiu pati daigus pagal jusu rekomendacijas , ir pas mane bus grazuoliai  mirksiukas.gif  blush2.gif . Siemet tai pirmi metai ir daigai turginiai  blush2.gif

augnsi vysniukus, ir pas tave bus kasos wink.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 06, 10:54)
Visos skina pomidorcikus matyt, kad tyla  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visi nupuse nuo karscio... mane tai i lauka neisvarysi sio metu... namuose jau vietos nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 06, 11:12)
siunciausi is loretos sodu- http://loretossodai....0augalai_2.html

atejus sezonui sejos, manau vel ides i "pertekliu" siulomas seklas 4u.gif

dali siunciausi is cia  http://www.e-seklos.lt/lt?sq=pomidorai

dali is parduotuviu tiesiogiai krito i krepsi biggrin.gif
dali per mainu programa su sio forumo dalyvemis biggrin.gif
didziaja dali buvau nusiemusi saviskiu pomidoru biggrin.gif
dar pora rusiu is cia http://www.seemnemaa...s...amp;x=0&y=0   priglaude prie bendro uzsakymo  4u.gif
Papildyta:
neauginate situ niekas?  g.gif
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=2202

susiidomavo spalvine gama bigsmile.gif  lotuliukas.gif

g.gif turiu šitų kriaušių sėklų , man rodos , Lolita atsiuntė...bet dar atidėtos liko kitiems metams...aš supratau , kad tai tiesiog juodas pomidoras , kaip ir kiti juodukai...ne violetinis biggrin.gif ten žemiau yra tikroviškos nuotraukos...
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 07 06, 12:58)
augnsi vysniukus, ir pas tave bus kasos wink.gif
visi nupuse nuo karscio... mane tai  i lauka neisvarysi sio metu... namuose jau vietos nerandu  doh.gif

biggrin.gif o man visai gerai lauke...matyt organizmas mano saulės energija maitinasi... lotuliukas.gif tik dirbti ką nors lauke tai jau tikrai sunkoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 06 liepos 2012 - 12:17
lSveikos
po visu liuciu mano siltnamis skendo. Siandien jau pelkiu nera. Nuo karscio uszdengiau virsu agro.plievele. Bet ryte pamaciau viena nuleipusi pomidora. Visi aplink grazs o jis vienas nuleipes virsune ir lapai virsuniniai zemyn nusviro - toks lyg butu israutas ir padetas ant saules. Kas jam gali buti? Ar galejo dregmes perteklius pakenkti ar koks kenkejas nugrauze saknis. Net nezinau ka daryt su juo. Sweat million
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ersketroze: 06 liepos 2012 - 12:33
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 06, 11:54)
Visos skina pomidorcikus matyt, kad tyla  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maudomes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 07 06, 13:31)
lSveikos
po  visu liuciu mano siltnamis skendo. Siandien jau pelkiu nera. Nuo karscio uszdengiau virsu agro.plievele. Bet ryte pamaciau viena nuleipusi pomidora. Visi aplink grazs o jis vienas nuleipes virsune ir lapai virsuniniai zemyn nusviro - toks lyg butu israutas ir padetas ant saules. Kas jam gali buti? Ar galejo dregmes perteklius pakenkti ar koks kenkejas nugrauze saknis. Net nezinau ka daryt su juo. Sweat million

pas mane po kurklio praejio buna toks vaizdelis. timptelk i virsu. jei kurklio darbas tai ta skotelis lengvai issitraukia, saknys lieka zemeje doh.gif
Atsakyti
Žinot,garantuoju,kad daugiausia pomidorų suvalgaiu savų,išsirpusių ax.gif Dabar 26 lekštėj guli ,laukia eiles ax.gif (Viena smulkmena-vysninukai biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 06 liepos 2012 - 13:45

neauginate situ niekas? g.gif
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=2202

susiidomavo spalvine gama bigsmile.gif lotuliukas.gif
[/quote]

as auginu situs siemet.dar nenoksta .pomidoru daug

http://public.fotki....ji-kriause.html

cia sena foto naujesniu dar nepadariau ax.gif
Atsakyti
niu ka, siandien vyksta intensyvus pomidoru gelbejimas nuo karscio doh.gif 9 ryto buvo 30, 12 dinos buvo 40 laipsniu, su pravertu langeliu, durim ir stoglangiu doh.gif teko imtis drastisku priemoniu, stoga uzdengem juoda agro plevele, ir prakirpau gale siltnamio plevele per visa ilgi (buvo tik virsuj orlaide) doh.gif tai dabar vyras turi darbo padaryti kazkoki uzdengima kol kokia nors audra neuzejo lotuliukas.gif
rezultatas puse velnio, dabar "tik" 33 laipsniai doh.gif

tik turiu dabar klausima, jei 2/3 stogo dengia juoda plevele tai pomidorams netruks svieso ? o tai vyras lazdavoja kad nevyks dabar fotosinteze doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kiek zinau visi dazo juod spalva backas ir panasiai, kad daugiau isiltu, na gal cia kazkoks kitas procesa iviksta , bet juoda spalva karsti traukia tikrai, pasmus pavesi ir seip 33 nezinau kur detis o ka silknaminiams daryt nezinau. Norejau klausti isvaziuoju i baliuska o pamidoriukai stovi vos vos tokie kai kur patyse nuo karscio ar galeciau palaistyt kokia 5 val, sako karsta diena negalima laistyt g.gif
Atsakyti
as ir manau kad juoda netinka...reiekjo balta dengti
Atsakyti
QUOTE(saulele29 @ 2012 07 06, 15:17)
Bet kiek zinau visi dazo juod spalva backas ir panasiai, kad daugiau isiltu, na gal cia kazkoks kitas procesa iviksta , bet juoda spalva karsti traukia tikrai, pasmus pavesi ir seip 33 nezinau kur detis o ka silknaminiams daryt nezinau. Norejau klausti isvaziuoju i baliuska o pamidoriukai stovi vos vos tokie kai kur patyse nuo karscio ar galeciau palaistyt kokia 5 val, sako karsta diena negalima laistyt  g.gif

g.gif o tai čia kažkaip pirmąkart girdžiu , kad karštą dieną laistyti negalima...purkšte negalima , tręšti nėr gerai , betl aistyt... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Giga* @ 2012 07 06, 15:07)
niu ka, siandien vyksta intensyvus pomidoru gelbejimas nuo karscio  doh.gif 9 ryto buvo 30, 12 dinos buvo 40 laipsniu, su pravertu langeliu, durim ir stoglangiu  doh.gif teko imtis drastisku priemoniu, stoga uzdengem juoda agro plevele, ir prakirpau gale siltnamio plevele per visa ilgi (buvo tik virsuj orlaide)  doh.gif tai dabar vyras turi darbo padaryti kazkoki uzdengima kol kokia nors audra neuzejo  lotuliukas.gif
rezultatas puse velnio, dabar "tik" 33 laipsniai  doh.gif

tik turiu dabar klausima, jei 2/3 stogo dengia juoda plevele tai pomidorams netruks svieso ? o tai vyras lazdavoja kad nevyks dabar fotosinteze  doh.gif  lotuliukas.gif

g.gif tai tikrai...o kodėl juoda...juoda tikrai traukia karštį ir sugeria šviesą...
Atsakyti