Balalaika., galima sukt

nusigrybavau su kaire ir dešine

Papildyta:
aha į kairę tai tikrai negalėjo
dega raudona. Aš susipainiojau, dešinę omeny turėjau

Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 21, 18:57)

QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 21, 20:06)
Nu va, aš vis ir galvoju, kur čia ta kaire

QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 21, 19:08)
dega raudona. Aš susipainiojau, dešinę omeny turėjau

nezinau kaip skaiciau, bet galvojau apie sukima i desine

QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 21, 10:51)
Aš vis paskaitau apie Taurės mašina, apie parkavimo sistemas, režimus visokius, tai vis pagalvoju, o kam jum su tokia technika ten dar mokytis vairuoti

Šian užsipiliau kuro, kainos tai

Normali mano technika, patogi ir smagi, bet pati kelio eismo taisyklių nemoka ir vairo nesuka. Bet užtai iš linijos neleidžia išvažiuoti jei netyčia užmigčiau

Jūsų postą turėjau interpretuoti kaip ?

QUOTE(Taurė @ 2012 08 21, 20:13)
Normali mano technika, patogi ir smagi, bet pati kelio eismo taisyklių nemoka ir vairo nesuka. Bet užtai iš linijos neleidžia išvažiuoti jei netyčia užmigčiau
Galima labai dviprasmiškai suprasti, net kaip įžeidimą.

Perskaičiau savo posta dar karta ir tikrai nesupratau kuria ten vieta galma traktuoti kaip įžeidimą

QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 21, 11:31)
Perskaičiau savo posta dar karta ir tikrai nesupratau kuria ten vieta galma traktuoti kaip įžeidimą
,o interpretuoti reiketu taip, kad tokia technika ženkliai palengvina ir mokymosi procesą ir vairavimą, ir daug dalykų ,kuriu mokynomes mes LT ,automatiškai atkrenta

labiausiai mano situacijoje lengvina vairavimą automatas, bet ne aš viena šioje temoje besilankanti turiu automatą. Visa kita tik extra malonumai ir tiek. Kelyje vienodai reikia gaudytis ar su nauju ar su senu auto ir egzus laikiau kaip ir visi.
Ir Lietuvoje mokiausi ir laikiau egzus, du kartus gyvenime teko toks malonumas

Bet pas jus tikriausiai su tokio senumo mašinom kaip LT niekas nevažinėja, ir mechaniniu gal mažai, ir parkavimo sistemos visos turi, tai nera prasmes pvz. mokytis kaip pas mus parkuotis, tiek nuo kampo, tiek nuo linijos, ten neužvažiuok, ten pasižiurek, , o man aikštele "suvalge" puse pamoku

Balalaika susipainiojau ir aš su tom kairėm dešinėm beskaitydama, galvoju kokia dar rodykle į kairę 
Jei yra į dešinę rodyklė ir antra juosta leidžia sukt į dešinę, tai kodėl ne? aš pati dažnai taip darau vienoj sankryžoj, tik ten antra juosta būna tik į dešinę.
Važiuoju šiand jau pusiaukelėj, žiū variklio temp. rodyklė žemiau pusės. ko nešyla? seniai buvau kapotą atsidarius, bet jei antifrizo nebūtų tai kaistų, o čia šaltas.. gal lb gražiai važiavau..

Bambooooocha nu kokia nesąmonė, skelbk karą tiems mašinos užgrobikams, neįmanoma taip.

Jei yra į dešinę rodyklė ir antra juosta leidžia sukt į dešinę, tai kodėl ne? aš pati dažnai taip darau vienoj sankryžoj, tik ten antra juosta būna tik į dešinę.
Važiuoju šiand jau pusiaukelėj, žiū variklio temp. rodyklė žemiau pusės. ko nešyla? seniai buvau kapotą atsidarius, bet jei antifrizo nebūtų tai kaistų, o čia šaltas.. gal lb gražiai važiavau..

Bambooooocha nu kokia nesąmonė, skelbk karą tiems mašinos užgrobikams, neįmanoma taip.

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 21, 10:35)
Nireglina, gal tikrai verta rimtai pagalvot apie masinos keitima i automatine? Nes jei niekaip nesusigyveni su mechanine, kam save kankinti
Gal tada ateis ir vairavimo malonumas.

Tikiu, kad susigyvensiu ir su mechanine. Aišku automatas būtų paprasčiau, tačiau tokios mašinos nenori mano vyras, o dvi auto mums kol kas pernelyg kirstų per kišenę

QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 21, 18:51)
sitas malonumas jau smarkiai kirstu per kisene sugedus kokiai funkcijai. o jei netaisytu,tai uzleistu masina.

as kai paskaitau..

Taure tik nepriimk asmeniskai

o kodel galima sukt is antros juostos i desine,su ta rodikle?kiek as zinau,galima sukti tik is desiniojo sono.

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 21, 20:56)
sitas malonumas jau smarkiai kirstu per kisene sugedus kokiai funkcijai. o jei netaisytu,tai uzleistu masina. 
as kai paskaitau..
tai net juokas ema. nezinociau kas ten jai yra ,kai supypsetu
o kodel galima sukt is antros juostos i desine,su ta rodikle?kiek as zinau,galima sukti tik is desiniojo sono.

as kai paskaitau..

Todel kad ten T formos sankryža, tiesiai nenuvažiuosi