Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Balalaika., galima sukt smile.gif
Atsakyti
nusigrybavau su kaire ir dešine doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 21, 18:57)
Balalaika., galima sukt smile.gif

aha į kairę tai tikrai negalėjo biggrin.gif dega raudona. Aš susipainiojau, dešinę omeny turėjau
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 21, 20:06)
nusigrybavau su kaire ir dešine doh.gif  doh.gif

Nu va, aš vis ir galvoju, kur čia ta kaire biggrin.gif ,manau kad galma, tik praleisti tiesiai važiuojančios
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 21, 19:08)
aha į kairę tai tikrai negalėjo  biggrin.gif  dega raudona. Aš susipainiojau, dešinę omeny turėjau

nezinau kaip skaiciau, bet galvojau apie sukima i desine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 21, 10:51)

Aš vis paskaitau apie Taurės  mašina, apie parkavimo sistemas, režimus visokius, tai vis pagalvoju, o kam jum su tokia technika ten dar mokytis vairuoti  lotuliukas.gif  ,viska mašina pati daro, tik vairo nesuka, beveik nieko nereikia moket, nei parkuotis, nei pavaru ir greičio taikyt  biggrin.gif 
Šian užsipiliau kuro, kainos tai  verysad.gif  ,kiekviena diena kila

Normali mano technika, patogi ir smagi, bet pati kelio eismo taisyklių nemoka ir vairo nesuka. Bet užtai iš linijos neleidžia išvažiuoti jei netyčia užmigčiau ax.gif

Jūsų postą turėjau interpretuoti kaip ? g.gif Galima labai dviprasmiškai suprasti, net kaip įžeidimą.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 08 21, 20:13)
Normali mano technika, patogi ir smagi, bet pati kelio eismo taisyklių nemoka ir vairo nesuka. Bet užtai iš linijos neleidžia išvažiuoti jei netyčia užmigčiau  ax.gif

Jūsų postą turėjau interpretuoti kaip ?  g.gif Galima labai dviprasmiškai suprasti, net kaip įžeidimą.

Perskaičiau savo posta dar karta ir tikrai nesupratau kuria ten vieta galma traktuoti kaip įžeidimą g.gif ,o interpretuoti reiketu taip, kad tokia technika ženkliai palengvina ir mokymosi procesą ir vairavimą, ir daug dalykų ,kuriu mokynomes mes LT ,automatiškai atkrenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 21 rugpjūčio 2012 - 18:32
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 21, 11:31)
Perskaičiau savo posta dar karta ir tikrai nesupratau kuria ten vieta galma traktuoti kaip įžeidimą  g.gif  ,o interpretuoti reiketu taip, kad  tokia technika ženkliai palengvina ir mokymosi  procesą ir vairavimą, ir daug  dalykų ,kuriu mokynomes mes LT  ,automatiškai atkrenta

labiausiai mano situacijoje lengvina vairavimą automatas, bet ne aš viena šioje temoje besilankanti turiu automatą. Visa kita tik extra malonumai ir tiek. Kelyje vienodai reikia gaudytis ar su nauju ar su senu auto ir egzus laikiau kaip ir visi.
Ir Lietuvoje mokiausi ir laikiau egzus, du kartus gyvenime teko toks malonumas doh.gif
Atsakyti
Bet pas jus tikriausiai su tokio senumo mašinom kaip LT niekas nevažinėja, ir mechaniniu gal mažai, ir parkavimo sistemos visos turi, tai nera prasmes pvz. mokytis kaip pas mus parkuotis, tiek nuo kampo, tiek nuo linijos, ten neužvažiuok, ten pasižiurek, , o man aikštele "suvalge" puse pamoku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 21 rugpjūčio 2012 - 18:54
Balalaika susipainiojau ir aš su tom kairėm dešinėm beskaitydama, galvoju kokia dar rodykle į kairę biggrin.gif
Jei yra į dešinę rodyklė ir antra juosta leidžia sukt į dešinę, tai kodėl ne? aš pati dažnai taip darau vienoj sankryžoj, tik ten antra juosta būna tik į dešinę.

Važiuoju šiand jau pusiaukelėj, žiū variklio temp. rodyklė žemiau pusės. ko nešyla? seniai buvau kapotą atsidarius, bet jei antifrizo nebūtų tai kaistų, o čia šaltas.. gal lb gražiai važiavau.. g.gif biggrin.gif

Bambooooocha nu kokia nesąmonė, skelbk karą tiems mašinos užgrobikams, neįmanoma taip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 21, 10:35)
Nireglina, gal tikrai verta rimtai pagalvot apie masinos keitima i automatine? Nes jei niekaip nesusigyveni su mechanine, kam save kankinti smile.gif Gal tada ateis ir vairavimo malonumas.

Tikiu, kad susigyvensiu ir su mechanine. Aišku automatas būtų paprasčiau, tačiau tokios mašinos nenori mano vyras, o dvi auto mums kol kas pernelyg kirstų per kišenę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 21, 18:51)

Aš vis paskaitau apie Taurės  mašina, apie parkavimo sistemas

sitas malonumas jau smarkiai kirstu per kisene sugedus kokiai funkcijai. o jei netaisytu,tai uzleistu masina. smile.gif
as kai paskaitau.. biggrin.gif tai net juokas ema. nezinociau kas ten jai yra ,kai supypsetu tongue.gif
Taure tik nepriimk asmeniskai smile.gif

o kodel galima sukt is antros juostos i desine,su ta rodikle?kiek as zinau,galima sukti tik is desiniojo sono. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 21, 20:56)
sitas malonumas jau smarkiai kirstu per kisene sugedus kokiai funkcijai. o jei netaisytu,tai uzleistu masina. smile.gif
as kai paskaitau.. biggrin.gif tai net juokas ema. nezinociau kas ten jai yra ,kai supypsetu tongue.gif
Taure tik nepriimk asmeniskai smile.gif

o kodel galima sukt is antros juostos i desine,su ta rodikle?kiek as zinau,galima sukti tik is desiniojo sono. blush2.gif

Todel kad ten T formos sankryža, tiesiai nenuvažiuosi
Atsakyti