Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 21, 11:56)
sitas malonumas jau smarkiai kirstu per kisene sugedus kokiai funkcijai. o jei netaisytu,tai uzleistu masina. smile.gif
as kai paskaitau.. biggrin.gif tai net juokas ema. nezinociau kas ten jai yra ,kai supypsetu tongue.gif
Taure tik nepriimk asmeniskai smile.gif

Visus tuos malonumus taiso už dyką salonas 4 metus, todėl man žinoti apie juos nieko nereikia. Suges, nuvažiuosiu ir pataisys.
Juoktis reikia tada, kai žmogus nusiperka kažką ne pagal savo nosį, po to neėdęs gyvena, kad farą pasikeisti. Pas mane taip nėra, todėl nieko juokingo neįžvelgiu.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 08 21, 20:04)
Visus tuos malonumus taiso už dyką salonas 4 metus, todėl man žinoti apie juos nieko nereikia. Suges, nuvažiuosiu ir pataisys.
Juoktis reikia tada, kai žmogus nusiperka kažką ne pagal savo nosį, po to neėdęs gyvena, kad farą pasikeisti. Pas mane taip nėra, todėl nieko juokingo neįžvelgiu.

Emm.. matyt kazko nesupratai wink.gif sakau man zvengas ema. kad nezinociau ko masina is manes nori ,kai supypsetu ar dar ka darytu smile.gif nes daug funkciju atlieka smile.gif as izvelgiu pasipyktinima tavo atsakime.. tai kad relax. mirksiukas.gif
Saunu ,kad taiso salonas TAU smile.gif o kalbejau juk aplamai. juk parasiau gale nepriimt asminiskai smile.gif

Veja2 matau,kad negalima tiesiai biggrin.gif bet visada galvojau,kad is antros ni ni.. tik is desiniojo krasto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 21, 12:23)
Emm.. matyt kazko nesupratai wink.gif sakau man zvengas ema. kad nezinociau ko masina is manes nori ,kai supypsetu ar dar ka darytu smile.gif nes daug funkciju atlieka smile.gif as izvelgiu pasipyktinima tavo atsakime.. tai kad relaxmirksiukas.gif
Saunu ,kad taiso salonas TAU smile.gif o kalbejau juk aplamai. juk parasiau gale nepriimt asminiskai smile.gif

Veja2 matau,kad negalima tiesiai biggrin.gif bet visada galvojau,kad is antros ni ni.. tik is desiniojo krasto smile.gif

kad nepykstu, tik pašaipos postuose jaučiu ir tiek.
Labai greit sužinotumėt jei reikėtų naudotis, niekas negimė žinodamas. Man užtruko kažkiek laiko kol supratau koks signalas kurį mašinos galą reiškia, bet prie to signalo dar rodo ekrane mašinos vaizda, aplink spalvos nuo žalios iki raudonos. Tai nelabai daug ten ir aiškintis reikia. Parkuotis aišku daug lengviau su signalais ir vaizdo kamerom, nors realiai parkuodamasi į vaizdo kamerą žiūriu tik paskutiniu momentu, kai jau matuoju atstumą tarp galinės mašinos ir manęs, čia jei galu pasiparkuoju į paralelinį. Vaizdo kamera iš viršaus patogu kai parkuojuosi priekiu tarp dviejų juostų. Tada sustojus pasitikrinu ar stoviu ne kreivai. Bet tos kameros įvažiuoti nepadeda, tik pasitikrinti gerai.
Atsakyti
Nei as saipiaus nei ka smile.gif mirksiukas.gif

Sian pasipildziau benzo..oooo tu velnias per zinias pamaciau,kad anas pabrango blink.gif net nepaziurejau ,nei kainos,nei kiek uzpilde. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 21, 20:47)
Nei as saipiaus nei ka smile.gif  mirksiukas.gif
Sian pasipildziau benzo..oooo tu velnias per zinias pamaciau,kad anas pabrango  blink.gif net nepaziurejau ,nei kainos,nei kiek uzpilde.  doh.gif

Žiauruma, pirmą kartą Nestėj kaina perkopė penkis litus. Šūds, bet reikės ir man jau ne už ilgo piltis.. hrrrr. Tikiuosi nukris. rolleyes.gif

Taure, nepyk, mum čia iki tokių mašinų kaip vištai iki erelio (manau daugumai), spėju, kad atsisėdus į tokią pasijusčiau kaip kokiam lėktuve -na ką chebryte, prisisegam saugos diržus, liemenės pačios išsiskleis, tuoj kilsim. thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
iš kalbų ir aikčiojimų galima suprasti kad Taurė Rolls Royce vairuoja.. biggrin.gif Tarp kitko benzo kainos tikrai žymiai pakilo.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 21 rugpjūčio 2012 - 20:32
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 21, 13:09)
Žiauruma, pirmą kartą Nestėj kaina perkopė penkis litus. Šūds, bet reikės ir man jau ne už ilgo piltis.. hrrrr. Tikiuosi nukris. rolleyes.gif

Taure, nepyk, mum čia iki tokių mašinų kaip vištai iki erelio (manau daugumai), spėju, kad atsisėdus į tokią pasijusčiau kaip kokiam lėktuve -na ką chebryte, prisisegam saugos diržus, liemenės pačios išsiskleis, tuoj kilsim.  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Užuojauta dėl benzo kainų verysad.gif
Nepykstu gi aš.

QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 21, 13:28)
iš kalbų ir aikčiojimų galima suprasti kad Taurė Rolls Royce vairuoja..  biggrin.gif Tarp kitko benzo kainos tikrai žymiai pakilo..  blink.gif

hihihi.gif RR reikia ne vairuoti, o gale važinėtis.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 21, 20:53)
Bambooooocha nu kokia nesąmonė, skelbk karą tiems mašinos užgrobikams, neįmanoma taip. biggrin.gif

o ka daryt? yra du rakteliai masinos, vienas pas broli kitas pas teti ir tipo ale mano, tai dzin kad pas mane raktai ir masinos dokumentai kai masinos senai garaze nebera verysad.gif buvau atemus raktelius ale atsieme vel verysad.gif ir vairuot noris ir rietis nusibodo, bet jei dabar nevairuosiu ziema tikrai i gatve neisvaziousiu, o pavasari is vis viska pamirsus busiu ir nevairuosiu verysad.gif

o Taures masina man patinka thumbup.gif ir as tokios gudrios noreciau ar bent jau automato biggrin.gif bet kai pagalvoji apie automato kaina+kuro sanaudas.. biggrin.gif mano dyzeliukas daug neryja, o ir pigiau galima gaut.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 08 21, 22:18)

o Taures masina man patinka  thumbup.gif  ir as tokios gudrios noreciau ar bent jau automato  biggrin.gif  bet kai pagalvoji apie automato kaina+kuro sanaudas.. biggrin.gif mano dyzeliukas daug neryja, o ir pigiau galima gaut..  blush2.gif

Nesibaidyk taip automato,svarbu nusipirkti su nesudrozta deze,kas del kuro-uzsideda kazkur litras,bet cia,manau,tik senuose automatuose,be to,su automatu irgi galima vaziuoti taupiai,daugiau naudojant masinos inercija,o ne gazo pedala(naujuose siuolaikiniuose "automatuose" irgi yra tas pribumbasas,kad atleidus gazo pedala ir riedant is inercijos-kuro sanaudos 0,tik nezinau nuo kuriu metu,nuo 2000 manau tai jau tikrai turetu buti),o be to,automatu taigi irgi yra dyzeliu ax.gif
Atsakyti
uj man tai nepatinka tas automatų garsas (gal ne visų toks), nes labai primena viešąjį transportą biggrin.gif ir jau taip variklis kaukia kol pavara persijungia, man kažkaip nejauku, atrodo draskosi tas variklis bele kaip.. doh.gif aš mechaninėj to neleidžiu. Aišku vairavo vyrai, aš tik šalia sėdėjau tai gal ir nuo vairavimo stiliaus priklauso g.gif bet atrodo "eina" mašina kaip tankas.. O va tanką norėčiau pavairuot bigsmile.gif g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 08 21, 22:18)
o ka daryt?

išeitis visada yra.. galvojam, galvojam.. mastau.gif tai sustatyk grafiką kas kada vairuoja, o jei vairuoja tavo grafiku tai turi grąžint skolą iš savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš automatą vairuoju, ir man patinka jos garsas. Nei burzgia, nei kaukia, labai gražiai sau tyliai dirba. Aišku aš nespaudžiu gazo iki galo iš stovėjimo vietos pajudant, gal tada ir kauktų. g.gif
Manau priklauso tas nuo auto būklės, ir nuo važiavimo stiliaus. Yra tokių kurie ir per porą metų naują auto užpjauna.
Atsakyti
Siaubas, Lukoile atrodo, pirmą kartą pamačiau tokią benzo kainą. 5,17 blink.gif
Atsakyti