Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

Mano mažiausias valgo pats ax.gif Duodu duonos trupinėlius ir jis labai gražiai su pirščiukais juos į burnytę susideda. smile.gif
Dukra apioe metus norėdavo valgyti pati ir iki pat mažylio gimimo tai darė puikiai. O dabar dažnai malasi prie lėkštės, o paskui reikalauja, kad maitinčiau. Vyresnėlis irgi su malonumu sėdėtų išsižiojęs ir dėk jam į burną maistą... Bet man ir pačiai pavalgyti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 08 07, 08:00)
Mano mažiausias valgo pats  ax.gif Duodu duonos trupinėlius ir jis labai gražiai su pirščiukais juos į burnytę susideda. smile.gif
Dukra apioe metus norėdavo valgyti pati ir iki pat mažylio gimimo tai darė puikiai. O dabar dažnai malasi prie lėkštės, o paskui reikalauja, kad maitinčiau. Vyresnėlis irgi su malonumu sėdėtų išsižiojęs ir dėk jam į burną maistą... Bet man ir pačiai pavalgyti reikia smile.gif

kokia gausi šeimynėlė thumbup.gif
mano mergina pradejo lekstes svaidyti nezinau kaip atpratinti taip elgtis jei taip visada darys tai valgys viska nuo grindu doh.gif
Atsakyti
Mano maziukas pradejo pats valgyti budamas 11 men. As pradzioj net ir nesupratau ko jis vis pyksta. Budavo bandau maitinti - blogai, tada iduodu sakute ir su jo ranka - vel blogai, kai jau palieku viena - tai jis labai graziai smeigia ir deda i burnyte smile.gif su saukstuku irgi pats valgo - tik aisku biski ir salia buna smile.gif

ta proga nupirkau specialius vaikiskus irankius - metaline sakute ir sauksciuka :0 ir prisiklijuojama bliudeli - tai dabar ramu kad neskaudziai isidurs, nes budavo kad reikalauja normalios sakutes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintaria: 14 rugpjūčio 2007 - 12:00
QUOTE(Gintaria @ 2007 08 14, 12:58)
Mano maziukas pradejo pats valgyti budamas 11 men. As pradzioj net ir nesupratau ko jis vis pyksta. Budavo bandau maitinti - blogai, tada iduodu sakute ir su jo ranka - vel blogai, kai jau palieku viena - tai jis labai graziai smeigia ir deda i burnyte smile.gif su saukstuku irgi pats valgo - tik aisku biski ir salia buna smile.gif

ta proga nupirkau specialius vaikiskus irankius - metaline sakute ir sauksciuka :0 ir prisiklijuojama bliudeli - tai dabar ramu kad neskaudziai isidurs, nes budavo kad reikalauja normalios sakutes  doh.gif

koks šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Maniske ismoko valgyti pati darzelyje.
Pries tai is vis nenorejo net sauksta i rana imti. Tekdavo kartais ir buteliuka palaikyti, kad atsigertu doh.gif
Bet ...., nuejo i darzeli nuo 1 m. Ten daug vaikuciu, kurie jau patys valgo ir aukletojams nelabai yra laiko kiekviena vaika maitinti dar. Tai savaitele aukle maitino, o paskui pati pradejo valgyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir dabar mums 1 m 5 men ir valgem viska, net gi ir sriubyte su saukstu 4u.gif

Tik makaronus ranka patogiau ir greiciau lotuliukas.gif

O su sakute tai nelabai dar iseina, bet as ir neduodu kol kas g.gif
Atsakyti
dar maitinu pati,neduodu reikstis ax.gif siaip jei ka paimti ir taip kramtyti tai valgo,bet su stalo irankiais tai dar ne blush2.gif
nezinau,net kada reiketu pradeti,Deimantei lyg jau nuo 1,5 metu daviau unsure.gif
Atsakyti
Manoji dar tik pradeda pati valgyti,bet sunkiai sekasi...Su šakute ,tai kažkaip lengviau,pasmeigia ir kiša į burnytę,o su šaukštu, viskas ant savęs,tai į burnytę nebedaug ir patenka.. biggrin.gif manau viskam savas laikas...
Atsakyti
Mano ir tik pradeda valgyti mokintis bet sunkoka aisku pirstukais tai isideda i burnyte nu bet irankiais tai nesigauna per sona viskas ax.gif
Atsakyti
Mano vaikis valgo pats, ka priveikia su sakute, su saukstu tik tirsta kose gali uzkabinti, kitus valgius reikia padeti suvalgyti. O jau kaip nori pats gerti is paprasto puoduko, tai net kojom trepsi, bet po to reikia persirengti lotuliukas.gif
Atsakyti
manoji pupa prad4jo pati nor4ti valgyti kokių 11men, Dabar valgo pati ir sriubytę su šaukštu ir su šakutę. kaip sako mūsų močiutė-ji valgo labai puikiai wub.gif .Aišku dar išliela truputuką ant savęs, arba su rankytėm karatis greičiau būna biggrin.gif , bet šeip viskas su laiku manau smile.gif O geria iš puoduko irgi labai gerai.
Ale ir prigyriau čia savo mažąją blush2.gif blush2.gif

sekmės mažučiukams mokantis valgyti 4u.gif
Atsakyti
Maniskiam 2,5, bet pats tai dar nelabai blush2.gif
Su sokute dar nieko, ypac jei kokia desrele ar karbonadas (nes labai megsta), o su saukstu kokius 5 suvalgo, o toliau jam jau nuobodu ir reikia kokiu zaisliuku, kitaip is vis liks nevalges. Kadangi jis pas mus prie nevalgiuku, tai mes su aukle gal per daug ji islepinom, kad tik pamaitinti g.gif
Na nieko, piormadieni jau keliaus i darzeli, manau ten greit ismoks biggrin.gif
Atsakyti
Mano tai nuo 1metuku ir 3menesiu jau noriai pats paima sakute,saukstuka ir bando kabinti bet dar nelabai sekasi.
Atsakyti