Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

Pradėjau leisti pačiam valgyt,kai tik atsirado noras,žinomas,iš pradžių duodavau,kad užvalgytų,o tada jau pats.Dabar jau pats valgo,retkarčiais būna nelaimių,bet juk ir suaugusiems visko pasitaiko.Prieš antrąjį gimtad.atėjo noras naudotis peiliu,tai duodam neaštrų stal.peilį ir taip pjaustosi(su pagalba) biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažei su šaukšteliu sekasi sunkiau, bet šakutę įvaldžiusi jau gerai smile.gif. Kai valgome visada turiu paruošusi 2 lėkštes: vieną jai, kad mokintųsi ir pati valgytų, o iš kitos aš maitinu.
Atsakyti
Dabar su sakute truputi gaunasi, o su sauksteliu dar nemokam, nors rodo savo iniciativa lotuliukas.gif
Atsakyti
Maždaug prieš mėnesį pasiūliau savo mažei kreivąjį šaukštelį, tai tik mosavo aplink galvą ir graužė doh.gif . Padėjau vėlesniam laikui. Šiandien vėl ištraukiau - o ji jau bando kabinti ir neša burnytėn (na, aš pavairuoju į tikslą). Aišku, valgymu savarankiškai to dar nepavadinsi, bet atsirado supratimas, kam tas šaukštas skirtas thumbup.gif . Dabar lieka vis tobulinti įgūdžius
Atsakyti
Musiske pati valgyti pradejo arti dveju metuku,nors jau metuku kai paduodavau sauksta i rankyte,jausavo dideli susidomejima ir bandydavo pakabinti maiseli,tik sekes nelabai kaip rolleyes.gif
Atsakyti
mūsų jaunėlė jau dabar nesiduodo maitinama schmoll.gif imi pati šaukštą ir mėginą valgyti doh.gif o kai nusibosta su šaukštu meta jį ir valgo rankutėm doh.gif
Atsakyti
Musu vyrutis jau gan gerai ivaldes valgymo mena ir skute ir saukstu, aisku kartais pasitaiko avariju, ar kai ko negali pagauti, tai paima ir su rankyte ideda i sauksta ar sakute lotuliukas.gif
Atsakyti
VAje kaip visi jau anksti pradejo valdyti valgymo reikmenis. Maniskiui 1,7 men.,bandom kabinti su saukstu kose, bet iki burnos saukstas daeina apverstas.Visa kose aisku ant sunelio nukrenta. Va reikes pabandyti duoti sakute, gal geriau seksis. O kokia jus sakute duodate? Is savuju ar spec.vaikui,. Mes turim tokia lenkta kaip ir spec. lenktas saukstgelis, bet manau su ja bus sunku ka nors pasmeigti.NA betkuriuo atveju reikes pabandyti ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat bandom valgyti patys ,jis su lenktu saukstuku,as su kitu ir taip valgom doh.gif Gaila tik sunukio neturim butu kam grindis nulaizyti,o tai viskas buna aplink grazu - siena ,stalas ,grindys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 25 rugpjūčio 2007 - 20:18
mano mergina tik prieš kelias dienas parodė norą pati valgyti bigsmile.gif net nebenori, kad aš ją maitinčiau biggrin.gif
Atsakyti
mano dukryte jau gana gerai valgo pati, maitinama nelabai leidziasi. rolleyes.gif
Atsakyti
As manau, kad nera reikalo skubinti vaiko paciam valgyti. Kai jau uzsinores PATS, tai nebeatimsi sauksto. schmoll.gif smile.gif As tai irgi tiksliai net neatsimenu kada savarankiskai pradejo. Tos ribos turbut net nebuvo. Duodavau sauksta, o pati primaitindavau. Su sakute pasmeigti ka nors lengviau. Spec. irankiu nepirkom, naudojasi tais paciais kaip ir mes, tik desertiniais, jie mazesni smile.gif Dar ir dabar buna avariju su sriuba ir siaip bardakelis. Bet viskas savu laiku! mirksiukas.gif
Atsakyti