Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

QUOTE(aistee @ 2007 08 22, 17:24)
Mano mažei su šaukšteliu sekasi sunkiau, bet šakutę įvaldžiusi jau gerai smile.gif. Kai valgome visada turiu paruošusi 2 lėkštes: vieną jai, kad mokintųsi ir pati valgytų, o iš kitos aš maitinu.

mes irgi taip valgom jau nuo 1m kazkur. norei ir kantrei mokesi, ir po kiekvieno valgio eidavom persirengti, jokie seilenukai nepadedavo biggrin.gif doh.gif o dabar puikiai ivaldes sakute su saukstu kazkur nuo 1.2m. ir kuo toliau tuo geriau thumbup.gif ir be musu pagalbos daznai apsieina smile.gif
Atsakyti
Maniske leidziasi vos pirmus saukstelius kai as maitinu,bet paskui pati griebia sakutes ar saukstelio,ir pati bando savarankiskai valgyti biggrin.gif ,o jei neduodu sakutes,tai puola pirstukais griebti is lekstes doh.gif !
Atsakyti
QUOTE(Dana123 @ 2007 08 27, 16:00)
mes irgi taip valgom jau nuo 1m kazkur. norei ir kantrei mokesi, ir po kiekvieno valgio eidavom persirengti, jokie seilenukai nepadedavo  biggrin.gif  doh.gif  o dabar puikiai ivaldes sakute su saukstu kazkur nuo 1.2m. ir  kuo toliau tuo geriau  thumbup.gif  ir be musu pagalbos daznai apsieina  smile.gif

kaip fainai, kad 1,2 m. ir jau moka patys valgyti....na, mes dar tik iš lėkštės su pirštukais valgome thumbup.gif kaip tarzanai tongue.gif Bet tikiu, kad viskas dar prie mirksiukas.gif š akyje
Atsakyti
mes gal jau nuo kokių 1,6 valgo pati, nu jau nepamenu, bet dar iki šiolei maitu į tarpus pati - čia daugiau liečia sriubą, mėsą valgo su šakute pati. viską pavalgytų savarankiškai, bet yra veikli dama ir pritruksta kantrybės prie lėkštės tai tenka mamai paskubinti reikalus, kad neliktu pusiau alkana smile.gif sriubos valgymui naudojam normalų suaugusių sriubos šaukštą, bet iš tų mažųjų, o mėsą su daržovėm valgom desertine šakute ir viskas puikiai gaunasi. kartais nutaikiusi proga bando su šakute ir peiliu valgyti - imituoja mus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusele_: 28 rugpjūčio 2007 - 21:32
na ir aš leidau jau savo panai kelis kartus pačiai valgyti na ant rubu kosės daug buvo kaip del pilvuko nežinau nes kad nesimakaluočiau buvau kitam kambarį, bet jau laimnga buvo kad pati valgė tai itariu ir ta laime soti buvo nes primaitinama nebesileido tongue.gif
Atsakyti
na maniskis pats jau valgo ramiai,tai galiu su juo kartu pietauti,tik va su saukstuku neka dar gerai elgtis... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irtisa @ 2007 07 06, 15:14)
Labutis  4u.gif  Norejau mamyciu paklausti kada Jusu mazyliai pradejo savarankiskai valgyti. Mano mazyliui 1 m. ir 7 men. tai tik pagal nuotaika kelis sausktukus pats i burna koses isideda  blink.gif  Nuo rugsejo eis i lopseli, tai man neramu kad toks jis tinginiukas  doh.gif  gal mamytes kokiu patarimu turit kaip prie savarkisko valgymo pripratint. Kadangi auginu pirma mazyli tai ir nezinau kada jie be mamyciu pagalbos rodo iniciatyva patys koses kabint  smile.gif

maniskis kai tik nuejo i darzeli o as ji paleidau 1 metu 4 men. tai labai greit ismoko ir dabar jokiu budu niekas negali pamaitinti, tik jis pats valgo tai taip atsibosta jo laukti, o ypac jei skubi kazkur. bet gerai pasodinai prie jo staliuko ir ramu tik tai uzima labai daug laiko........ ir tokia netvarka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistee @ 2007 08 22, 17:24)
Mano mažei su šaukšteliu sekasi sunkiau, bet šakutę įvaldžiusi jau gerai smile.gif. Kai valgome visada turiu paruošusi 2 lėkštes: vieną jai, kad mokintųsi ir pati valgytų, o iš kitos aš maitinu.

Mes irgi taip pat valgome 4u.gif ir gan neblogai sekasi thumbup.gif
Atsakyti
va beda turiu...maniskis dar su saukstu nevalgo
pirstukais viska knaibo...tik duona ar sausaini pats valgo...bet jei kose ar kas tai pabandykit isivaizduoti...kaip smagu buna.....neseniai ismoko buteliuka pats laikyt....viena pedagoge sake kad praziopsojau kai pats norejo imti ir nedaviau...va ir uzgniauziau ta nora...bet dabar ima
tik guledamas geria stovint dar nelabai suvokia kad rankas pakelt reikia aukstai smile.gif
is puyodelio geria su musu pagalba.....o su savarankiskumu dar toli grazu g.gif
Atsakyti
Mes pradėjom valgyti taip pat nuo metų. Daviau jai pačiai, nors po kiekvieno valgymo reikėdavo perrengti doh.gif Bet reikia kantrybės, juk jei neduosi bandyti, mokintis, tai ir neišmoks schmoll.gif Kuo anksčiau pradeda, tuo greičiau išmoksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_ged @ 2007 09 02, 15:32)
va beda turiu...maniskis dar su saukstu nevalgo
pirstukais viska knaibo...tik duona ar sausaini pats valgo...bet jei kose ar kas tai pabandykit isivaizduoti...kaip smagu buna.....neseniai ismoko buteliuka pats laikyt....viena pedagoge sake kad praziopsojau kai pats norejo imti ir nedaviau...va ir uzgniauziau ta nora...bet dabar ima
tik guledamas geria stovint dar nelabai suvokia kad rankas pakelt reikia aukstai smile.gif
is puyodelio geria su musu pagalba.....o su savarankiskumu dar toli grazu g.gif

manoji irgi dergiasi is maisto ir nepanasu kad valgytu schmoll.gif
Atsakyti
Manoji tai šiaip ne taip pavalgo smile.gif ,bet ,jei valgo košę,tai aš pati neturiu kantrybės žiūrėt,kaip maistas laksto,tai pamaitinu,o jei,reikia valgyt šakute,tai jai patinka.Aišku,maisto būna visur,bet ir vaikas nealkanas lotuliukas.gif
Atsakyti