Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

QUOTE(SonataB @ 2007 09 06, 10:29)
  o sriubos dar vienai nedaviau valgyti

O kodel? As duodu ir sriuba valgyt, jau seniai mirksiukas.gif Apdedu aplinkui popierinem servetelem (ant jo kedutes) ir psio, valgo kuo puikiausiai bigsmile.gif

QUOTE(arabele @ 2007 09 07, 06:59)
tai kai paskaičiau yra visokių vaikučiųtai ir man ramiau kad manoj dar nevalgo ax.gif

Tai aisku, kad nera ko pergyventi mirksiukas.gif
Juk vaikuciai - visi skirtingi, vieni ta anksciau pradeda daryti, kiti - ana... mirksiukas.gif

Papildyta:

O jusu maziai jau moka per siaudeli gerti?

Musiskis - taip bigsmile.gif Nuo pat pirmo karto, kai pagriebe is brolio sultis ir ziuriu, kad traukia, kad traukia per siaudeli... lotuliukas.gif

Siaip tai geria is puoduko su snapeliu, nors ir is paprasto puodelio moka gerti, mazais gurksneliais biggrin.gif
Atsakyti
Manasis pats jau neleido jo maitint vos tik išmoko šaukštelį laikyt. Bet kai atsibosdavo tai pamaitindavau nes pats daugiau aptaškydavo viską nei suvalgydavo lotuliukas.gif O dabar viską pats puikei valgo, tik blogą įprotį turi: šaukštą maisto burnon ir nuo stalo. Pažaidžia truputį ir vėl prie stalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2007 09 08, 17:51)
O kodel? As duodu ir sriuba valgyt, jau seniai mirksiukas.gif  Apdedu aplinkui popierinem servetelem (ant jo kedutes) ir psio, valgo kuo puikiausiai bigsmile.gif
Tai aisku, kad nera ko pergyventi mirksiukas.gif
Juk vaikuciai - visi skirtingi, vieni ta anksciau pradeda daryti, kiti - ana... mirksiukas.gif

Papildyta:

O jusu maziai jau moka per siaudeli gerti?

Musiskis - taip bigsmile.gif  Nuo pat pirmo karto, kai pagriebe is brolio sultis ir ziuriu, kad traukia, kad traukia per siaudeli... lotuliukas.gif

Siaip tai geria is puoduko su snapeliu, nors ir is paprasto puodelio moka gerti, mazais gurksneliais biggrin.gif

manoji irgi iš pirmo karto peršiaudeli pavyko traukti matyt tas pats procesas kaip geriant MP manoj dar jį geria
Atsakyti
ax.gif Nuo 2 metuku pradejau pratinti.
Atsakyti
iš buteliuko su šiaudeliu geria nuo 10mėn.
o pačiai leidau pabandyt valgyt irgi ~10mėn.
dabar šaukštas jau gan taikliai pasiekia tikslą biggrin.gif bet aišku duodu tik kokį jogurtą, varškytę ar tirštesnę košytę pačiai ax.gif
Atsakyti
As irgi savajam leidziu bandyt valgyt paciam, tai is triju sauksteliu vienas pasiekia tiksla thumbup.gif Tai tada ir koses trigubai daugiau reikia padaryt ax.gif
O siaip tai man atrodo nevalgiukam leist patiems valgyt, nes kai maniskiam nusibosta kai as ji maitina, tai leidziu jam paciam ir jis dar gan nemazai suvalgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irtisa @ 2007 07 06, 15:14)
Labutis  4u.gif  Norejau mamyciu paklausti kada Jusu mazyliai pradejo savarankiskai valgyti. Mano mazyliui 1 m. ir 7 men. tai tik pagal nuotaika kelis sausktukus pats i burna koses isideda  blink.gif  Nuo rugsejo eis i lopseli, tai man neramu kad toks jis tinginiukas  doh.gif  gal mamytes kokiu patarimu turit kaip prie savarkisko valgymo pripratint. Kadangi auginu pirma mazyli tai ir nezinau kada jie be mamyciu pagalbos rodo iniciatyva patys koses kabint  smile.gif

Gal ir ankstoka,bet sauksta jau laike savo rankyteje budamas 9 menesiu.
Atsakyti
Mūsų mažiukė nuo 1,5 metukų valgo pati. Būtent, kaip ėmė pati valgyt su šakute ir šaukštu, nebevalgo košių blink.gif Bet šauniai kabina varškės sūrelius, blynelius valgo, mėsytę, daržoves, sriubas.
Tik jau kuris laikas nebeima savo plastmasinių įrankių (šaukšto, šakutės), bėga atsinešti į virtuvę įrankius, kurie yra tikri. biggrin.gif
Atsakyti
Mano suneliui 1m. ir 3 men. Jis jau pats valgo ir su saukstu ir su sakute. Jau ir anksciau labai norejo, bet man buvo gaila laiko ax.gif nes labai ilgai pats valgydavo. O dabar ko puikiausiai pats pavalgo, o as per ta laika galiu ka nors virtuveje nuveikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutukas @ 2007 09 18, 11:11)
Mano suneliui 1m. ir 3 men. Jis jau pats valgo ir su saukstu ir su sakute. Jau ir anksciau labai norejo, bet man buvo gaila laiko  ax.gif nes labai ilgai pats valgydavo. O dabar ko puikiausiai pats pavalgo, o as per ta laika galiu ka nors virtuveje nuveikti thumbup.gif

o kaip po jo valgymo atrodo kambarys, nes kai manoji pavalgo tenka viską iš visur suranklioti nes kažkokiu būdu maistas įgauna ir kojas ir sparnus tongue.gif
Atsakyti
Maniškis irgi anksti pradėjo mėginti pats valgyti. Nuo metų išleidau į lopšelį, tai jau tada mokėjo knebinėtis su šaukštu ir nesileisdavo būti maitinamas. Ko nepavykdavo pasikabinti, tą su pirštais į burną susikišdavo - svarbiausia, kad pats. Tik darželyje sakydavo, kad ne ne, pats jis nedaug suvalgo - mes jį primaitinat, kol auklytei su šaukštu į kaktą paleido - baigėsi visi primaitinimai. Gerai neprisimenu, bet kokių 1.6m jis ir su šakute mėsą gerai kabino, ir su šaukštu sriubą valgė, ir iš paprasto puoduko gėrė (žinoma, seilinukas su kišene buvo būtinas atributas). Va, tik dabar tinginys pasidarė - suvalgo pusę lėkštės sriubos ir kiša šaukštą, kad pavalgydinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazyle pati bando valgyti jau menesi laiko,nesileidzia kad as ja maitinciau,aisku gal ir gerai,bet kad pati nepavalgo doh.gif ,visa apsidrabsto,viskas ant zemes doh.gif ,o as pati kantrybes nelabai turiu blush2.gif
Atsakyti