Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

QUOTE(gige252 @ 2007 09 21, 12:32)
Mes pradėjom pusantrų metukų pačios valgyti. Tiesiog vieną dieną nebesileido pamaitinama ir tiek  smile.gif

kokia šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė nuo metukų pradėjo rodyti iniciatyvą su tuo savo savarankiškumu, bet aš kažkaip prisibijau, kad liks nepavalgius o tvarkymo man pakankamai doh.gif O Jūs duodat kokius įrankius, nes maniškė nepripažysta tų vaikiškų ir lupa iš rankų tikrus. Man baisu kad su ta šakute akis išsibadys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 09 21, 21:24)
Maniškė nuo metukų pradėjo rodyti iniciatyvą su tuo savo savarankiškumu, bet aš kažkaip prisibijau, kad liks nepavalgius o tvarkymo man pakankamai doh.gif  O Jūs duodat kokius įrankius, nes maniškė nepripažysta tų vaikiškų ir lupa iš rankų tikrus. Man baisu kad su ta šakute akis išsibadys  blink.gif

manoji isvis irankiu nepripazysta ir valgo rankomis
Atsakyti
Mano mazoji iniciatyva pradejo rodyti taip pat kazkur nuo metuku, bet valgyt paciai neduodu dar, pribijau blush2.gif
Tik kai lieka jau tuscia lekstute su sauksteliu, tada leidziu, o ji vaizduoja, kad valgo bigsmile.gif . Tai tuo paciu ir parodau kaip tiksliai laikyti ir valgyti, aisku kol kas dar nesigauna tongue.gif
Atsakyti
Maniskei dabar 1mir 5men.,o pati valgo jau gera menesi,tiesiog kai ji pradejo pati to noretai,tai ir leidau dabar jau graziai valgo ,nors buna kad ir rankom pasidarbuoja,bet cia vienintele garantija kad kiek nors pavalgo,nes siaip yra labai nevalgi.
Atsakyti
Maniškei dabar metukai ir 2savaitės. Pastebėjau, kad pasiėmus savo šaukštelį jau bando kabinti iš lėkštutės košę ir dėti į burną smile.gif Bėda, kad nieko nepakabina, tai greitai netenka nori ir man atiduoda, kad pakabinčiau. O su jos rankyte neleidžia..
Prieš kelias savaitės puikiai pati gėrė non-spill buteliuką pasiėmus, o dabar duoda man, nes pati neužsiverčia tiek, kad bėgtų.. g.gif
Atsakyti

Mazei leidau valgyt paciai 1.6men.Dziaugsmas begalinis thumbup.gif Uosviene mane sugedino,sako ka tu darai,leisi vaika i darzeli,o jis valgyt nemokes,sunku bus ir aukletojoms ir paciam vaikui...Bet dziaugiuos,kad paklausiau thumbup.gif
Atsakyti
mano pipirui metai 2men ir kadangi jislb blogai valo, tai kai maitinu duodu jam sauksta i ranka, kad jis pats bandytu valgyti, tai jis ir pats bando sauksta ikik burnos nusinest zinoma nevisada pilna mastau.gif, bet vistiek bando, tai kol bando pats tai ir pamaitinu as ji smile.gif
Atsakyti
Manasis tai dar daugiau zaidzia su saukstu ar sakute, o ne valgo, labai patinka barskinti i bliudeli smile.gif
Geriausias variantas su pirstukais viska paragaut, ypac sriuba biggrin.gif
Labai smarkiai ir nereikalauju, kad pats valgytu, kai ateis laikas, pats prades valgyti, kaip ir is puodelio gerti, atejo diena ir rodo, kad nori gert is puoduko, puodelio su snapeliu net i rankas neima, mat nori gert kaip visi suauge. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutees @ 2007 09 26, 11:13)
Manasis tai dar daugiau zaidzia su saukstu ar sakute, o ne valgo, labai patinka barskinti i bliudeli  smile.gif
Geriausias variantas su pirstukais viska paragaut, ypac sriuba  biggrin.gif
Labai smarkiai ir nereikalauju, kad pats valgytu, kai ateis laikas, pats prades valgyti, kaip ir is puodelio gerti, atejo diena ir rodo, kad nori gert is puoduko, puodelio su snapeliu net i rankas neima, mat nori gert kaip visi suauge.  smile.gif

jo tikriausiai viskam savas laikas
Atsakyti
maniske sunkiai pati pavalgytu, reikia priziureti ir pabaigti maitinti verysad.gif
Atsakyti
jau valgo su šaukštu ir šakute pati, tik mama vis papildomai kiša, visaip būna, būna kad nusisuka ir valgo pati, būna, kad leidžia ir mamai padėt 4u.gif
Atsakyti