Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

QUOTE(arabele @ 2007 09 18, 13:47)
o kaip po jo valgymo atrodo kambarys, nes kai manoji pavalgo tenka viską iš visur suranklioti nes kažkokiu būdu maistas įgauna ir kojas ir sparnus tongue.gif

biggrin.gif pas mus irgi toks keistas maistas su kojytem ir sparniukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet pats baisiausiai nori valgyt o man kantrybes ner doh.gif
Atsakyti
As pradejau pratinti nuo 1,5metuku smile.gif
Atsakyti
"Pati moku" prasidėjo kai tik pradėjo kalbėt ir nuo tada viskas savarankiškai daroma, bet man rods pačiai leidau nuo 11mėn pabandyt, o nuo 1m ir 3mėn nebesileisdavo pamaitinama biggrin.gif
Atsakyti
Na va maniskei dabar 1,3 metu,taciau ji dar pati nevalgo.Aisku,jau reiskia nora valgyti pati,nes maitinama atimineja sauksta.Taciau kai leidau valgyti paciai,ji su tuo sautstu tik lekste dauzydavo.Ta prasme jai tas saukstas daugiau zaidimo priemone,nei irankis valgymui.aisku,norisi kad ji kuo greiciau ismoktu valgyti pati . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulka @ 2007 09 20, 11:19)
"Pati moku" prasidėjo kai tik pradėjo kalbėt ir nuo tada viskas savarankiškai daroma, bet man rods pačiai leidau nuo 11mėn pabandyt, o nuo 1m ir 3mėn nebesileisdavo pamaitinama biggrin.gif

Maniskiui taip pat nepatinka jei kas ji maitina iskart nervuojasi, nevalgo.
Kai namuose bunam tegul valgo pats, o kai nueinam i svecius....negaliu gi leisti paciam valgyti ,nes butu viskas purvina, isbarstyta doh.gif tuomet buna tarp musu karas doh.gif doh.gif
Atsakyti
mano berniukui jau 2m3men, bet pats nesenai ismoko valgyt. ir kas keisciausia, kai nuejo i darzeli.lankyt pradejom tik pries savaite. kai antra diena lankymo atejau pasiimt, tai aukletoja pasake, kad pats viska suvalge, ir padet nereikejo thumbup.gif
dabar jau ir namuose, jei as duodu, tai nevalgo biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergyte i darzeli pradejo eiti 1.7 menesiu - tai dar visiskai pati nevalge, bet labai greitai ismoko smile.gif Darzelyje jie vienas is kito labai greitai ismoksta smile.gif
Atsakyti
Mano maziai abu valge patys nuo 2 metku, aisku su prieziura........ nes Skirmantas labai iki siol springsta doh.gif
Atsakyti
nu tai nepergyvensim darželį išmoks tongue.gif
Atsakyti
maniskis jau seniai moka pats valgyti, bet pradejo prasyt kad maitinciau, tik paduodu lekste, auksta, o jis man atiduoda ir sako "mama pamaitink" unsure.gif nezinau ar gerai darau , kad sutinku, nes siaip jau didelis vyras, galetu valgyti ir pats..
Atsakyti
Mes pradėjom pusantrų metukų pačios valgyti. Tiesiog vieną dieną nebesileido pamaitinama ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gige252 @ 2007 09 21, 13:32)
Mes pradėjom pusantrų metukų pačios valgyti. Tiesiog vieną dieną nebesileido pamaitinama ir tiek  smile.gif

kažin kada manoj nebesileis tongue.gif
Atsakyti