Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

[B][I] biggrin.gif MANOJI SAMANTA VALGO JAU NUO PUSANTRŲ PATI, IR METUKŲ PRADĖJO GERTI IŠ PUODELIO NES JAI LABAI PATIKO KAIP MES GERIAM NUSPRENDĖ PATI PABANDYTI TAI BUTELIUKĄ METĖM GREITAI ax.gif
Atsakyti
Manasis ir geria iš puodelio ir valgo pats, bet namai lieka kaip po karo doh.gif , pamaitinamas nebenori būti, tik turim mažą silpnybę kai mažasis pavargsta geriausiai geria iš buteliuko ax.gif
Atsakyti
Mums 1.2men,tai pries mėnesi pradėjau duot šaukšteli i rankas,tai po trupučiuka pradeda kabint košes.
Atsakyti
mano dar nevalgo pats,bet aš ir bijau pagalvoti,kas dėsis virtuvėje,kai pradės pats mojuoti šaukštu,neužilgo ta diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi turėsiu darbo,bus košės pilni visi namai lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis tai labai nori valgyti pats,jam tik 1 metukai ir 2 men...duodu saukstuka ir kabina pats,aisku as su kitu saukstuku jam dar padedu valgy,nes pas kiek ten pakabina smile.gif bet labai stengiasi,visur koses pilna ir ant stalo ir po stalu ir ant spinteliu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
as manau jai vaikas nori pats bandyt valgyt reikia jam leisti ir tureti kantrybes salia jo sedeti smile.gif
Atsakyti
Maniskui 1,9 bet pats nelabai nori valgyt schmoll.gif Jis ir seip prastai valgo, todel jei jam palieku sauksta arba sakute tai biski pavalgo ir viskas...
Is puodelio pats geria nuo 1.4m
Greti leisim i darzeli tai tikuos, kad pamates kaip valgo kiti vaikai pats prades aktyviau mokytis valgyt ax.gif
Atsakyti
mano vyrutis labai noriai valgo pats nuo 1,4 m. jei ne anksčiau. tiek sriubas, tiek kitą maistą. kas keisčiausia, kad jam puikiai sekasi.
patarimas mamom - nebijokite leisti viską daryti patiems. nesvarbu, kad pirmus kartus bus pilnos grindys košės tongue.gif ... juk tik mokantis išmokstama. skatinkite savarankiškumą nuo mažų dienų smile.gif
Atsakyti
Valgo pati ir su šaukštu, ir su šakute ir su rankom thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai labai maknotis patiems neduodavau, bet ir be to nuo pusantrų metukų kai nori ir niekas neblaško dėmesio puikiai valgo savarankiškai thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi mano mergina iki dviejų metų gėrė mano pieną, tai buteliuko jai ir neteko išmėgint smile.gif . Nuo septynių mėnesių pradėjo gert iš puodelio. O valgyt pati nebandė tol kol nėjo į lopšelį. Dabar jau antras mėnuo valgo pati ir nebandyk padėt smile.gif . Po valgymo dažniausia buna kaip po karo,bet už tai jaučiasi labai savarankiška biggrin.gif .
Atsakyti
Mes nuo metuku geriam tik is puodeliu smile.gif O valgyti savarnkiskai pradejo lankydama darzeli smile.gif Tuomet dukrytei buvo 15men smile.gif Nuo to laiko nesileidzia maitinama smile.gif
Atsakyti
Musiskis labai nori savarankiskai valgyti nuo kokiu 1m3men su sakute moka o sauksteliu nesigauna dar doh.gif tai po jo valgymo tenka kapitaline svara daryti.Siaip daugiausiai kiekvienas valgymas pasibaigia rankytemis jam taip patogiau tik aiskinu kad taip negalima
Atsakyti