[B][I] MANOJI SAMANTA VALGO JAU NUO PUSANTRŲ PATI, IR METUKŲ PRADĖJO GERTI IŠ PUODELIO NES JAI LABAI PATIKO KAIP MES GERIAM NUSPRENDĖ PATI PABANDYTI TAI BUTELIUKĄ METĖM GREITAI
Manasis ir geria iš puodelio ir valgo pats, bet namai lieka kaip po karo , pamaitinamas nebenori būti, tik turim mažą silpnybę kai mažasis pavargsta geriausiai geria iš buteliuko
mano dar nevalgo pats,bet aš ir bijau pagalvoti,kas dėsis virtuvėje,kai pradės pats mojuoti šaukštu,neužilgo ta diena oi turėsiu darbo,bus košės pilni visi namai
maniskis tai labai nori valgyti pats,jam tik 1 metukai ir 2 men...duodu saukstuka ir kabina pats,aisku as su kitu saukstuku jam dar padedu valgy,nes pas kiek ten pakabina bet labai stengiasi,visur koses pilna ir ant stalo ir po stalu ir ant spinteliu as manau jai vaikas nori pats bandyt valgyt reikia jam leisti ir tureti kantrybes salia jo sedeti
Maniskui 1,9 bet pats nelabai nori valgyt Jis ir seip prastai valgo, todel jei jam palieku sauksta arba sakute tai biski pavalgo ir viskas... Is puodelio pats geria nuo 1.4m Greti leisim i darzeli tai tikuos, kad pamates kaip valgo kiti vaikai pats prades aktyviau mokytis valgyt
mano vyrutis labai noriai valgo pats nuo 1,4 m. jei ne anksčiau. tiek sriubas, tiek kitą maistą. kas keisčiausia, kad jam puikiai sekasi. patarimas mamom - nebijokite leisti viską daryti patiems. nesvarbu, kad pirmus kartus bus pilnos grindys košės ... juk tik mokantis išmokstama. skatinkite savarankiškumą nuo mažų dienų
Valgo pati ir su šaukštu, ir su šakute ir su rankom
Dažnai neįvertiname to, kokią galią turi prisilietimas, šypsena, malonus žodis, sugebėjimas išklausyti, rūpestis, ar nuoširdus komplimentas - visa tai gali pakeisti mūsų gyvenimus. (Leo Buscaglia)
Kadangi mano mergina iki dviejų metų gėrė mano pieną, tai buteliuko jai ir neteko išmėgint . Nuo septynių mėnesių pradėjo gert iš puodelio. O valgyt pati nebandė tol kol nėjo į lopšelį. Dabar jau antras mėnuo valgo pati ir nebandyk padėt . Po valgymo dažniausia buna kaip po karo,bet už tai jaučiasi labai savarankiška .
Musiskis labai nori savarankiskai valgyti nuo kokiu 1m3men su sakute moka o sauksteliu nesigauna dar tai po jo valgymo tenka kapitaline svara daryti.Siaip daugiausiai kiekvienas valgymas pasibaigia rankytemis jam taip patogiau tik aiskinu kad taip negalima