Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

Mums metukai ir 3 men, tai valgo ir pati ,kartais ir as maitinu, tik nemoka dar maisto su sakute pasmeigti doh.gif o gerti is puodelio moka, tik kad labai apsilaisto blink.gif smile.gif
Atsakyti
Pas mano merginą jau pora dienų atsirado naujas įprotis - vagyti su ranka ir pavalgius ekštę išlaižyti lotuliukas.gif Gal darželyje nusižiūrėjo smile.gif ?
user posted image
Atsakyti
musu mazoji jau moka neblogai gerti ir is stiklines 4u.gif Ipilu nedaug, tai jau ir neapsilaisto thumbup.gif
O su valgymu, dar nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsiškė, tai dar pati nemoka valgyti schmoll.gif nebent rankomis biggrin.gif lotuliukas.gif O su šaukštu, tai dar jai nieko neišeina. O atsigerti iš puoduko jau neblogai sekasi. Dabar jai 1.5 metukų
Atsakyti
mano maziui 1m ir 7men.,tai valgyti nori tik pats,jei bandau padeti, pyksta verysad.gif ,tad po kiekvieno sriubos valgymo, tenka ir vaika perrengti ir aplink stala metru apvalyti rolleyes.gif dar bulves su ranka issirenka ir zino, kad sriuba gali buti karsta, visada ikisa pirsta patikrinti, nors tikrai to nemokiau doh.gif
Atsakyti
Su šakute išmoko metų ir 7 mėn., geria pati jau senokai, su šaukštu reikalai dar ne kokie ( tirštą košę mėgina bet irnesakyk.gif ).
Atsakyti
Kazkur nuo metuku nupirkome jai is TW irankius ir po biski pati pradejo bandyti, aisku, kad sekesi ivairiai, o kai vasara gyvenom sode, tai leidom darbuotis irankiais iki valios ir kazkus 1.5 pati puikiai valgo, bet kai buna labai alkana tai ima kita sauksta ir praso kad padeciau greiciau valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
mums 1 metukaiir 9 mėnesiai,o visai pati nenori valgyt blink.gif verysad.gif
Atsakyti
mano mažylei lygiai metukai, kartais duodu šaukštą į rankas, bet ji tik pusę jo turinio suvalgo doh.gif na nebent medų, tai visą nulaižo švariai smile.gif dar moka gražiai žirniukus su pirščiukais iš lėkštutės pasiimt ir suvalgyt smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir mes pradedame pacios valgyti lotuliukas.gif
Aisku reikia pagalbos dar, kad pataikyti i burnyte, bet nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mazei pusantru metu: pradejo savarankiskai valgyti, gerti is puodelio. Patinka jai tas procesas biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus bėda, greit metukai, o jau nori pati valgyt, rankom viską, net jogurtą, ima ir šaukštu tik atvirkščiai laiko viskas nukrenta ant žemės kol iki burnytės daeina doh.gif
Atsakyti