Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

QUOTE(blogiete @ 2007 11 26, 10:28)
Mano mažius ir va nori dideliu būti... Stengiasi pats valgyti. Tai taip pat neišvengiam nuolatinių perrengimų ir valymos po puotos  doh.gif  Bet jau matyt tai turi būti, o kaip kitaip išmoks.
O va indai tai kažkaip plasmasiniai nelabai patinka  verysad.gif

koks ankstyvas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 11 26, 11:37)
koks ankstyvas tongue.gif

Aga... Kažkaip pas jį labai didelis noras būti savarankišku... Tai normos ribose leidžiu visur save išbandyti... Negi drausiu mokytis...

Atsakyti
QUOTE(blogiete @ 2007 11 26, 10:42)
Aga... Kažkaip pas jį labai didelis noras būti savarankišku... Tai normos ribose leidžiu visur save išbandyti... Negi drausiu mokytis...

tai jo uždrausi kartą nebenorės daugiau bandyt
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 11 26, 12:03)
tai jo uždrausi kartą nebenorės daugiau bandyt

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiete @ 2007 11 26, 12:28)
Mano mažius ir va nori dideliu būti... Stengiasi pats valgyti. Tai taip pat neišvengiam nuolatinių perrengimų ir valymos po puotos  doh.gif  Bet jau matyt tai turi būti, o kaip kitaip išmoks.
O va indai tai kažkaip plasmasiniai nelabai patinka  verysad.gif

Saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiui greit 2 metai o pats nevalgo. Jis toks nevalgiukas pas mane, kad paklaustas ar nori valgyti visada sako NE. Valgo mazai, todel manau ir neturi motyvacijos valgyti paciam schmoll.gif
Nuo nauju metu eis i darzeli, todel tikuos, kad pabadaves ir seip kolektyve prtades pagaliau valgyt pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2007 11 27, 00:36)
Maniskiui greit 2 metai o pats nevalgo. Jis toks nevalgiukas pas mane, kad paklaustas ar nori valgyti visada sako NE. Valgo mazai, todel manau ir neturi motyvacijos valgyti paciam  schmoll.gif
Nuo nauju metu eis i darzeli, todel tikuos, kad pabadaves ir seip kolektyve prtades pagaliau valgyt pats  ax.gif

drinks_cheers.gif kolektyve jie ten visko išmoksta ir gero ir blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo dukrytei, kuriai dabar 1m 4mėn, kai kada leidžiu valgyti savarankiškai.
Kartais tvarkingai pavalgo, o kartais tai su visais drabužais maudyt reikia....
Bet ką jau darysi, jei vaikas nori pats bandyti , manau, nereikia drausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija000 @ 2007 11 27, 10:21)
Savo dukrytei, kuriai dabar  1m 4mėn, kai kada leidžiu valgyti savarankiškai.
Kartais tvarkingai pavalgo, o kartais tai su visais drabužais maudyt reikia....
Bet ką jau darysi, jei vaikas nori pats bandyti , manau, nereikia drausti  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuo metu leisdavau valgyti paciam, bet su prieziuira tik. uzdedavau seilinuko antra puse kur tokia tarsi celofanu dengta. ir kai nutiksdavo- iskart nubraukdavau. neissitepdavo nors drabuziu, o nuo 2 metu visiskai vienas valge idealiai
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 17, 11:20)
Nuo metu leisdavau valgyti paciam, bet su prieziuira tik. uzdedavau seilinuko antra puse kur tokia tarsi celofanu dengta. ir kai nutiksdavo- iskart nubraukdavau. neissitepdavo nors drabuziu, o nuo 2 metu visiskai vienas valge idealiai

o manoji neleidžia seilinuko uždėti taigi tenka rūbus keisti po savarankiško valgymo
Atsakyti
Mūsų mažiukei 1m.1mėn.
Savarankiškai pavbalgyti jai be šansų,ir šeip maitinu pasisodinus ant kelių,arba vaikštau su šaukštu paskui po kambarį(tada daugiausiai suvalgo).Esu pabandžius ne vieną kartą paduoti pačiai pavalgyt,tai bliūdelis apverčiamas ir stojasi lipti iš kėdutės.Na kai tik pradėjo atsistoti,nebesėdi toj kėdutėj doh.gif
Atsakyti